Maradona je otac troje dece na Kubi!

Legendarni argentinski fudbaler, Dijego Maradona, priznao je da je otac troje dece na Kubi, rekao je danas njegov advokat.  "El Pibe" se u Havani lečio od droge i pravio decu! Maradona priznao, ali još uvek ne i zvanično, da je otac osmoro dece. Troje ima na Kubi.

Fudbal 11.03.2019 | 14:00
Maradona je otac troje dece na Kubi!
Kako je izjavio advokat Maradone, Matijas Morla, on je razgovarao s decom legendarnog fudbalera koji su rođeni od dve različite majke.

Maradona, pored troje nove dece, takođe ima još petoro.

Upitan da li je Maradona zakonski priznao decu, Morla je rekao da "još nije, ali da će se pobrinuti oko tog slučaja".

Morla nije izneo dodatne detalje, ali je sugerisao da će Maradona morati da se pojavi na kubanskom sudu.

Naslednika Dijega Armanda Maradone (58) je sve više…

Legendarni fudbaler je za vreme dve decenije braka sa Klaudijom Viljafanje postao otac kćerkama – Dalmi i Đanini. Tokom brakorazvodnog postupka 2005, El Pibe je priznao da ima i vanbračnog sina Dijega Sinagrea, začetog za vreme tajne veze sa Italijankom Kristijanom Sinagre.

Dijego se rodio 20. septembra 1986. godine i takođe je fudbaler. Svojevremeno se pričalo i o njegovom dolasku u redove Novog Pazara. Karijera mu nije bila ni približno uspešna kao očeva, a vrhunac Dijega juniora je 11 nastupa za reprezentaciju Italije u fudbalu na pesku.

Početkom novog milenijuma argentinski sud naložio je da se prezime Maradona dodeli tinejdžerski Dženi, jer Dijego nije želeo da se podvrgne testu očinstva. Inače, Dženina majka, bivša radnica u noćnom klubu, imala je intimnu vezu sa slavnim fudbalerom.

Pretpostavlja se da je najmlađi od sve dece šestogodišnji Dijego Fernando, koga ima iz braka sa Veronikom Ojade.

Ali, nema ih petoro, već osmoro, nakon poslednjeg priznanja Maradone!

Do danas se mislilo da su Dalma, Đanina, Dijego, Džena i Dijego Fernando jedina deca legendarnog fudbalera, međutim slavni Argentinac priznao je još troje, a to je potvrdio Maradonin advokat, Matijas Morla. On je razgovarao s decom legendarnog fudbalera koji su rođeni od dve različite majke.

Dakle, Maradona ima osmoro dece od šest žena.

Upitan da li je Maradona zakonski priznao decu, Morla je rekao da "još nije, ali da će se pobrinuti oko tog slučaja". Morla nije izneo dodatne detalje, ali je sugerisao da će Maradona morati da se pojavi na kubanskom sudu.

Zašto na kubanskom?

Maradona je proveo četiri godine u Havani od 2000. godine kako bi se oslobodio zavisnosti od droge. Kuba ima vrlo rigorozne zakone i stroge kazne za posedovanje narkotika i poznata je po stručnjacima za bolesti zavisnosti.

Maradona je za to vreme razvio neobično prijateljstvo sa bivšim predsednikom Kube Fidelom Kastrom. Fudbaler bi svako jutro na poziv kubanskog vođe i revolucionara odlazio u njegovu rezidenciju gde su razgovarali o politici i sportu, a uz to ga je Kastro hrabrio u lečenju i oporavku.

Međutim, Maradona je istovremeno uživao u noćnom životu Havane i često je posećivao najbolje klubove prestonice Kube. Posle razvodaod Veronike, često je viđen u društvu kubanskih tinejdžerki, ponekad i više njih istovremeno.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar