"Од Леброна сте направили каријере, а ни да му честитате!"

Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса, Ражон Рондо, пружио је подршку саиграчу Леброну Џејмсу.

Кошарка 10.03.2019 | 12:30
"Од Леброна сте направили каријере, а ни да му честитате!"
Лејкерси, предвођени најбољим кошаркашем данашњице Џејмсом, нису успели да оправдају очекивања ове сезоне и, све извесније, остаће без плеј-офа.

Критичари већ неко време не попуштају са притиском на Лејкерсе, Леброна и све остале укључене у франшизу из Лос Анђелеса, а у одбрану колеге и саиграча стао је управо Рондо.

"Хајде да вам помогнем, пошто сви анализирају нешто што не може да се анализира, па долазе до неких закључака. Истинита прича, она о којој би требало да се говори, је та како је мој саиграч Леброн Џејмс постигао невероватан успех (утакмицом против Денвера)", почео је Рондо.

Леброн је против Денвера престигао легендарног Мајкла Џордана на вечној листи стрелаца НБА лиге.

"То што је он постигао показује шта уз напоран рад, посвећеност и упорност можете да постигнете. Показује деци да не морате да потичете из привилеговане позадине како бисте били успешни. Показује да нико не сме да вам прича шта можете или не можете да постигнете", написао је бивши ас Бостона, те наставио:

"Анализирате шта се деси у последњих 48 секунди утакмице, а не истичете и не честитате Леброну. Већина вас је направила каријере само од причања о Леброну Џејмсу, а не можете да му укажете ни трунку поштовања. Пошто је вама промакло, морам то ја да кажем – Леброне, честитам ти на свему! Заслужујеш сав успех и сву срећу коју Бог и универзум имају да ти подаре. Честитам ти, брате мој. Настави да будеш 'велики'", закључио је Рондо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар