"Od Lebrona ste napravili karijere, a ni da mu čestitate!"

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Ražon Rondo, pružio je podršku saigraču Lebronu Džejmsu.

Košarka 10.03.2019 | 12:30
"Od Lebrona ste napravili karijere, a ni da mu čestitate!"
Lejkersi, predvođeni najboljim košarkašem današnjice Džejmsom, nisu uspeli da opravdaju očekivanja ove sezone i, sve izvesnije, ostaće bez plej-ofa.

Kritičari već neko vreme ne popuštaju sa pritiskom na Lejkerse, Lebrona i sve ostale uključene u franšizu iz Los Anđelesa, a u odbranu kolege i saigrača stao je upravo Rondo.

"Hajde da vam pomognem, pošto svi analiziraju nešto što ne može da se analizira, pa dolaze do nekih zaključaka. Istinita priča, ona o kojoj bi trebalo da se govori, je ta kako je moj saigrač Lebron Džejms postigao neverovatan uspeh (utakmicom protiv Denvera)", počeo je Rondo.

Lebron je protiv Denvera prestigao legendarnog Majkla Džordana na večnoj listi strelaca NBA lige.

"To što je on postigao pokazuje šta uz naporan rad, posvećenost i upornost možete da postignete. Pokazuje deci da ne morate da potičete iz privilegovane pozadine kako biste bili uspešni. Pokazuje da niko ne sme da vam priča šta možete ili ne možete da postignete", napisao je bivši as Bostona, te nastavio:

"Analizirate šta se desi u poslednjih 48 sekundi utakmice, a ne ističete i ne čestitate Lebronu. Većina vas je napravila karijere samo od pričanja o Lebronu Džejmsu, a ne možete da mu ukažete ni trunku poštovanja. Pošto je vama promaklo, moram to ja da kažem – Lebrone, čestitam ti na svemu! Zaslužuješ sav uspeh i svu sreću koju Bog i univerzum imaju da ti podare. Čestitam ti, brate moj. Nastavi da budeš 'veliki'", zaključio je Rondo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar