Пријем за мајке палих бораца

Поводом 8. марта Дана жена, начелник општине Угљевик, Василије Перић, организовао је пријем за мајке погинулих бораца војске Републике Српске из овог подмајевичког мјеста, на коме су им подијељени новчани поклони.

Република Српска 08.03.2019 | 14:50
Пријем за мајке палих бораца
Начелник општине Угљевик Василије Перић и представници Борачке организације ове општине организовали су поводом Међународног дана жена, пријем за мајки погинулих бораца Војске Републике Српске. Они су након пријема, истакли да је важно да се свакодневно брине о мајкама погинулих бораца, а не само на овај дан. 



Мајке погинулих бораца из ове општине изразиле су захвалност општини И борачкој организацији за све што су учинили за њих И бар на моменте поушавши да ублаже бол за губицима које су претрпјеле.

Начелник општине Угљевик је рекао да се из буџета општине издваја преко 200 000 КМ за разне врсте помоћи, те најавио да ће и у наредном периоду сличним активностима помагати породицама погинулих бораца. 

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Стево

08.03.2019 14:27

Начелниче Перићу, ово је за сваку похвалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

08.03.2019 18:39

Једини Нацелник у БиХ који нешто ради и мисли на све а поготову на борацку популацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

09.03.2019 07:42

За мене јавна исмијавња тих људи Који дадосе своју дјецу погледајте господо која су права И привилегије имали борци И њихове породице у тите све јасно

ОДГОВОРИТЕ