Prijem za majke palih boraca

Povodom 8. marta Dana žena, načelnik opštine Ugljevik, Vasilije Perić, organizovao je prijem za majke poginulih boraca vojske Republike Srpske iz ovog podmajevičkog mjesta, na kome su im podijeljeni novčani pokloni.

Republika Srpska 08.03.2019 | 14:50
Prijem za majke palih boraca
Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i predstavnici Boračke organizacije ove opštine organizovali su povodom Međunarodnog dana žena, prijem za majki poginulih boraca Vojske Republike Srpske. Oni su nakon prijema, istakli da je važno da se svakodnevno brine o majkama poginulih boraca, a ne samo na ovaj dan. 



Majke poginulih boraca iz ove opštine izrazile su zahvalnost opštini I boračkoj organizaciji za sve što su učinili za njih I bar na momente poušavši da ublaže bol za gubicima koje su pretrpjele.

Načelnik opštine Ugljevik je rekao da se iz budžeta opštine izdvaja preko 200 000 KM za razne vrste pomoći, te najavio da će i u narednom periodu sličnim aktivnostima pomagati porodicama poginulih boraca. 

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Stevo

08.03.2019 14:27

Načelniče Periću, ovo je za svaku pohvalu.

ODGOVORITE
Name

Bravo

08.03.2019 18:39

Jedini Nacelnik u BiH koji nešto radi i misli na sve a pogotovu na boracku populaciju.

ODGOVORITE
Name

Austrija

09.03.2019 07:42

Za mene javna ismijavnja tih ljudi Koji dadose svoju djecu pogledajte gospodo koja su prava I privilegije imali borci I njihove porodice u tite sve jasno

ODGOVORITE