Аустралија: Возила дијете на крову

Аустралијанка Ерика Шадфорт тврди да није знала да јој се на крову аутомобила налази полунаги син, којег је тако возила пуних 18 минута, брзином од око 50 километара на сат.

Свијет 08.03.2019 | 13:40
Аустралија: Возила дијете на крову
Остали учесници саобраћаја све време њене вожње покушавали су да јој сигнализирају да јој се на крову аутомобила налази дете, а очевици овог дођаја кажу да су видели да је четворогодишњи дечак умало страдао и пао са аутомобила у покрету.

У једном тренутку она је зауставила аутомобил и убацила дете, које је било само у гаћицама. У аутомобилу је било још двоје њене деце.

Она се појавила на суду у Перту у Аустралији, а током суђења је покушавала да убеди судију да није била свесна чињенице да је дете заборавила на крову аутомобила. Ерика је рекла да није била свесна да се дечак попео на кров, преноси Мирор.

Њен адвокат је рекао да је она дуже била под стресом, и да се стара о шесторо своје деце, старости од пет месеци до девет година.

Њој је одузета возачка дозвола на три месеца и мораће да плати новчану казну од 1.200 аустралијских долара, што је око 642 евра.



Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аустрија

08.03.2019 13:20

То су данасње модерне маме

ОДГОВОРИТЕ