Крстајић: Миливојевић више неће да игра за Србију!

Селектор, Младен Крстајић, ставио је тачку на репрезентативну каријеру Луке Миливојевића, бар док је он на тој позицији.

Фудбал 08.03.2019 | 13:45
Крстајић: Миливојевић више неће да игра за Србију!
Крстајић није позвао капитена Кристал Паласа за почетак новог квалификационог циклуса, иако је разговарао с њим у Лондону.

"Била је отворена прича. Лука није спреман да игра за Србију више. Покушали смо да неке ствари ставимо са стране, зато што нити је Лука Србија, нити је Крстајић Србија. Србија је изнад свих и наш интерес је да направимо што бољу атмосферу у екипи за нешто што нас чека у будућности. Нисмо нашли заједнички језик без обзира што су и са једне и са друге стране у јавности ишле информације да сви желе најбоље, а то је да Србија има све у овом моменту све играче на располагању. Нажалост, неки су одлучити како су одлучили. Више се не бих враћао на ту тему", рекао је Крстајић. 

Позив није добио ни ове сезоне сјајни Марко Грујић, а Крстајић је његов изостанак објаснио неодазивањем везисте Ливерпула на позајмици у Хери за позиве у младу репрезентацију. 

У селекцији и даље нема ни штопера Шалкеа Матије Настасића, чији статус селектор није желео да коментарише. 

Крстајић је за пријатељки меч са Немачком (Волфсбург, 20. март) и први квалификациони са Португалом (Лисабон, 25) позвао једног дебитанта и двојицу повратника.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Неби

08.03.2019 13:57

требао нико од играца, док је МК на клупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неби

08.03.2019 13:57

требао нико од играца, док је МК на клупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

08.03.2019 17:07

ЛУКА !!! "Свака ти цаст, ЉУДИНО"

ОДГОВОРИТЕ