Krstajić: Milivojević više neće da igra za Srbiju!

Selektor, Mladen Krstajić, stavio je tačku na reprezentativnu karijeru Luke Milivojevića, bar dok je on na toj poziciji.

Fudbal 08.03.2019 | 13:45
Krstajić: Milivojević više neće da igra za Srbiju!
Krstajić nije pozvao kapitena Kristal Palasa za početak novog kvalifikacionog ciklusa, iako je razgovarao s njim u Londonu.

"Bila je otvorena priča. Luka nije spreman da igra za Srbiju više. Pokušali smo da neke stvari stavimo sa strane, zato što niti je Luka Srbija, niti je Krstajić Srbija. Srbija je iznad svih i naš interes je da napravimo što bolju atmosferu u ekipi za nešto što nas čeka u budućnosti. Nismo našli zajednički jezik bez obzira što su i sa jedne i sa druge strane u javnosti išle informacije da svi žele najbolje, a to je da Srbija ima sve u ovom momentu sve igrače na raspolaganju. Nažalost, neki su odlučiti kako su odlučili. Više se ne bih vraćao na tu temu", rekao je Krstajić. 

Poziv nije dobio ni ove sezone sjajni Marko Grujić, a Krstajić je njegov izostanak objasnio neodazivanjem veziste Liverpula na pozajmici u Heri za pozive u mladu reprezentaciju. 

U selekciji i dalje nema ni štopera Šalkea Matije Nastasića, čiji status selektor nije želeo da komentariše. 

Krstajić je za prijateljki meč sa Nemačkom (Volfsburg, 20. mart) i prvi kvalifikacioni sa Portugalom (Lisabon, 25) pozvao jednog debitanta i dvojicu povratnika.

Izvor: B92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nebi

08.03.2019 13:57

trebao niko od igraca, dok je MK na klupi.

ODGOVORITE
Name

Nebi

08.03.2019 13:57

trebao niko od igraca, dok je MK na klupi.

ODGOVORITE
Name

Bravo

08.03.2019 17:07

LUKA !!! "Svaka ti cast, LJUDINO"

ODGOVORITE