Тончев ликује после Хумске!

Дајте Стојковићу да извлачи парове Купа! Неко мора да буде ухапшен! „Ако стварно сумња у регуларност жреба зашто то не пријави надлаженим органима, па да хапсимо те што намештају“, поручује први човек Нишлија.

Фудбал 08.03.2019 | 21:40
Тончев ликује после Хумске!
Нишлије ликују после тријумфа вредног другог места у Хумској. Меч на стадиону Партизана добио је треће полувреме, које и даље траје. Први човек Радничког Ивица Тончев импресиониран је учинком изабраника Ненада Лалатовића у овој сезони, и најављује да ће се Мераклије до краја такмичарске године борити за титулу са Црвеном звездом.

У разговору за Курир Ивица Тончев је прокоментарисао изјаву Владимира Стојковића који је индиректно поручио да ће жреб за полуфинале Купа Србије бити намештен. Односно да ће Партизан у полуфиналу играти против Црвене звезде, те да ће се Нишлијама осветити у фуналу.

„Опет та теорија завере? Ако је стварно тако, па зашто то не пријавимо надлаженим органима ФСС и УЕФА. Дакле, већ се зна да Партизан побеђује напредак у четвртфиналу Купа? Зна се да ће Партизан у полуфиналу играти против Звезде. Да ће Раднички играти у финалу? Знате шта, моилим вас, хајде да похапсимо те људе што намештају. Или га ухапсимо тога што је рекао за тај жреб. Неко мора да буде ухапшен“, рекао је Ивица Тончев у разговору за Курир.

Имао је први човек Нишлија занимљив предлог.

„Позивам надлежене органе који оганзују жреб да га позову да он лично (Владимир Стојковић прим.аут) извлачи парове полуфинала Купа. Ако желимо да будемо нормална држава, морамо да се боримо против тога. Свако гледа у туђе двориште, свима смета туђ успех. Нико не полази од себе“.

Некадашњи потпредседник Црвене звезде ликује после првог тријумфа Радничког на стадиону Партизана после више од 30 година.

„Раднички је заслужено на другом месту. После победе против директног конкурента нико више не може ништа да прича. Раднички је један озбиљан клуб, домаћински вођен, где играчи добијају плате на време. Где су доведени квалитетни играчи, али и људи“.

Он је додао да Меркалије не одустају од титуле.

„Какав бих ја то председник био када бих се борио за друго место? Наравно да се боримо за титулу. Сваког ривала желимо да победимо. Играмо јако офанзивно. Истина увек изађе на видело. Видели сте у среду све“, додао је Тончев.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар