Tončev likuje posle Humske!

Dajte Stojkoviću da izvlači parove Kupa! Neko mora da bude uhapšen! „Ako stvarno sumnja u regularnost žreba zašto to ne prijavi nadlaženim organima, pa da hapsimo te što nameštaju“, poručuje prvi čovek Nišlija.

Fudbal 08.03.2019 | 21:40
Tončev likuje posle Humske!
Nišlije likuju posle trijumfa vrednog drugog mesta u Humskoj. Meč na stadionu Partizana dobio je treće poluvreme, koje i dalje traje. Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev impresioniran je učinkom izabranika Nenada Lalatovića u ovoj sezoni, i najavljuje da će se Meraklije do kraja takmičarske godine boriti za titulu sa Crvenom zvezdom.

U razgovoru za Kurir Ivica Tončev je prokomentarisao izjavu Vladimira Stojkovića koji je indirektno poručio da će žreb za polufinale Kupa Srbije biti namešten. Odnosno da će Partizan u polufinalu igrati protiv Crvene zvezde, te da će se Nišlijama osvetiti u funalu.

„Opet ta teorija zavere? Ako je stvarno tako, pa zašto to ne prijavimo nadlaženim organima FSS i UEFA. Dakle, već se zna da Partizan pobeđuje napredak u četvrtfinalu Kupa? Zna se da će Partizan u polufinalu igrati protiv Zvezde. Da će Radnički igrati u finalu? Znate šta, moilim vas, hajde da pohapsimo te ljude što nameštaju. Ili ga uhapsimo toga što je rekao za taj žreb. Neko mora da bude uhapšen“, rekao je Ivica Tončev u razgovoru za Kurir.

Imao je prvi čovek Nišlija zanimljiv predlog.

„Pozivam nadležene organe koji oganzuju žreb da ga pozovu da on lično (Vladimir Stojković prim.aut) izvlači parove polufinala Kupa. Ako želimo da budemo normalna država, moramo da se borimo protiv toga. Svako gleda u tuđe dvorište, svima smeta tuđ uspeh. Niko ne polazi od sebe“.

Nekadašnji potpredsednik Crvene zvezde likuje posle prvog trijumfa Radničkog na stadionu Partizana posle više od 30 godina.

„Radnički je zasluženo na drugom mestu. Posle pobede protiv direktnog konkurenta niko više ne može ništa da priča. Radnički je jedan ozbiljan klub, domaćinski vođen, gde igrači dobijaju plate na vreme. Gde su dovedeni kvalitetni igrači, ali i ljudi“.

On je dodao da Merkalije ne odustaju od titule.

„Kakav bih ja to predsednik bio kada bih se borio za drugo mesto? Naravno da se borimo za titulu. Svakog rivala želimo da pobedimo. Igramo jako ofanzivno. Istina uvek izađe na videlo. Videli ste u sredu sve“, dodao je Tončev.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar