Алегри: Све је ово скривена камера!

Зар да се свађамо на +16? Није фрка ни ако испаднемо! Тренер Јувентуса о данима кад му неки траже замену. . .

Фудбал 08.03.2019 | 19:15
Алегри: Све је ово скривена камера!
Бурни дани у Торину. На иглама навијачи Јувентуса чекају реванш са Атлетиком, надају се да ће на Алијанц стадиону бити истопљена предност Мадриђана из првог меча осмине финала Лиге шампиона (2:0), а ових дана још више трепере због медијских извештаја како би на лето могло да дође до рокаде на клупи црно-белих.

Лавину је покренула елиминација Реал Мадрида од Ајакса, јасно је да Сантјаго Солари одлази, а као један од канидата помиње се Масимилијано Алегри, који би тако завршио петогодишњи мандат на клупи Старе даме и преселио се у краљевски клуб. С друге стране, чак и да се то не деси, помиње се да се Максу спрема смена у Јувеу и да је први пик да га замени Зинедин Зидан, некадашњи ас торинског великана, који одмара после три везане титуле првака Европе са Реалом.

О томе бруји италијанска штампа, нестрпљива да се нешто деси, па је тако „запалила“ ватру објавом да су сеМасимилијано Алегри и председник клуба Андреа Ањели у среду вече срели како би размотрили све опција у блиској будућности.

Тренер Јувентуса потврђује да је састанак одржан, али да је био пријатељског карактера.

„Вечерали смо, као што радимо сваког марта. Не из разлога да један другом пожелимо срећу, него да причамо о послу. Само могу да вам кажем да све што је написано претходних дана личио на скривену камеру“, уверава Макс Алегри.

Љут је на представнике медија...

„Ако је веровати новинарима, могуће је да се два интелигентна човека, која сарађују већ пет година, посвађају упркос предности од 16 бодова у односу на Наполи у Серији А, иако смо освојили Суперкуп и без обзира што смо и даље у игри у Лиги шампиона. Рекли смо један другом да ћемо на крају сезоне разговарати о новом уговору“.

Каже да има апсолутну подршку с врха.

„Постоји потпуна хармонија у односима између Ањелија и мене. Никад нисам рекао да желим да напустим Јувентус, као што ни председник никад није казао да жели да ме се отараси. Гласине о могућем наследнику на једно уво уђу, на друго изађу. Заправо, уживам у овој ситуацији. Чак и кад га нема, увек видим сунце. То је моја животна филозофија“.

На крају, објаснио је да се нејгов учинак у славном италијанском клубу не може оцењивати негативно чак и кад би се десило да га Чоло Симеоне избаци на првом степенику нокаут фазе.

„Пре пет година, кад сам стигао у Торино, постојала је бојазан да нећемо проћи групу Лиге шампиона. У међувремену је циљ клуба постао да освоји пехар сваке сезоне. Од четвртфинала па до краја ништа не може да се гарантује. Сад имамо добре шансе да се квалификујемо, јер је прошло чак 15 дана од онако лоше утакмице у Мадриду, какву не можемо да поновимо. У сваком случају, апсурдно је казати да ће нам ова сезона бити неуспешна ако на постанемо прваци Европе“, закључио је Масимилијано Алегри.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар