Alegri: Sve je ovo skrivena kamera!

Zar da se svađamo na +16? Nije frka ni ako ispadnemo! Trener Juventusa o danima kad mu neki traže zamenu. . .

Fudbal 08.03.2019 | 19:15
Alegri: Sve je ovo skrivena kamera!
Burni dani u Torinu. Na iglama navijači Juventusa čekaju revanš sa Atletikom, nadaju se da će na Alijanc stadionu biti istopljena prednost Madriđana iz prvog meča osmine finala Lige šampiona (2:0), a ovih dana još više trepere zbog medijskih izveštaja kako bi na leto moglo da dođe do rokade na klupi crno-belih.

Lavinu je pokrenula eliminacija Real Madrida od Ajaksa, jasno je da Santjago Solari odlazi, a kao jedan od kanidata pominje se Masimilijano Alegri, koji bi tako završio petogodišnji mandat na klupi Stare dame i preselio se u kraljevski klub. S druge strane, čak i da se to ne desi, pominje se da se Maksu sprema smena u Juveu i da je prvi pik da ga zameni Zinedin Zidan, nekadašnji as torinskog velikana, koji odmara posle tri vezane titule prvaka Evrope sa Realom.

O tome bruji italijanska štampa, nestrpljiva da se nešto desi, pa je tako „zapalila“ vatru objavom da su seMasimilijano Alegri i predsednik kluba Andrea Anjeli u sredu veče sreli kako bi razmotrili sve opcija u bliskoj budućnosti.

Trener Juventusa potvrđuje da je sastanak održan, ali da je bio prijateljskog karaktera.

„Večerali smo, kao što radimo svakog marta. Ne iz razloga da jedan drugom poželimo sreću, nego da pričamo o poslu. Samo mogu da vam kažem da sve što je napisano prethodnih dana ličio na skrivenu kameru“, uverava Maks Alegri.

Ljut je na predstavnike medija...

„Ako je verovati novinarima, moguće je da se dva inteligentna čoveka, koja sarađuju već pet godina, posvađaju uprkos prednosti od 16 bodova u odnosu na Napoli u Seriji A, iako smo osvojili Superkup i bez obzira što smo i dalje u igri u Ligi šampiona. Rekli smo jedan drugom da ćemo na kraju sezone razgovarati o novom ugovoru“.

Kaže da ima apsolutnu podršku s vrha.

„Postoji potpuna harmonija u odnosima između Anjelija i mene. Nikad nisam rekao da želim da napustim Juventus, kao što ni predsednik nikad nije kazao da želi da me se otarasi. Glasine o mogućem nasledniku na jedno uvo uđu, na drugo izađu. Zapravo, uživam u ovoj situaciji. Čak i kad ga nema, uvek vidim sunce. To je moja životna filozofija“.

Na kraju, objasnio je da se nejgov učinak u slavnom italijanskom klubu ne može ocenjivati negativno čak i kad bi se desilo da ga Čolo Simeone izbaci na prvom stepeniku nokaut faze.

„Pre pet godina, kad sam stigao u Torino, postojala je bojazan da nećemo proći grupu Lige šampiona. U međuvremenu je cilj kluba postao da osvoji pehar svake sezone. Od četvrtfinala pa do kraja ništa ne može da se garantuje. Sad imamo dobre šanse da se kvalifikujemo, jer je prošlo čak 15 dana od onako loše utakmice u Madridu, kakvu ne možemo da ponovimo. U svakom slučaju, apsurdno je kazati da će nam ova sezona biti neuspešna ako na postanemo prvaci Evrope“, zaključio je Masimilijano Alegri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar