Прштало у свлачионици Реал Мадрида: Исплати ме и идем!

Шпански "АС" пише о великој свађи унутар клуба после елиминације из Лиге шампиона.  Закачили се Перез и Рамос: Председник му прети избацивањем, капитен тражи отпремнину! Гори у свлачионици Мадриђана после пораза од Ајакса. . .

Фудбал 08.03.2019 | 16:15
Прштало у свлачионици Реал Мадрида: Исплати ме и идем!
Душан Тадић и Ајакс показали су класу на стадиону "Сантјаго Бернабеу", прекинули трогодишњу Реалову доминацију Лигом шампиона и изазвали велики потрес у "краљевском клубу".

Био је то четврти узастопни пораз Мадриђана на домаћем терену и тај низ ће дуго остати упамћен, јер су током њега и два пута изгубили код куће против Барселоне, као и једном од Ђироне.

Такви неуспеси и сезона без трофеја очекивано су подигли тензију у свлачионици, у коју је председник клуба Флорентино Перез сишао одмах после пораза од Ајакса.

Шпански лист "АС" објавио је да је Перез одржао дугачак и љутит говор пред екипом, да је подигао тон и да је у једном тренутку говорио и о срамоћењу екипе и клуба.

Капитен Серхио Рамос није играо против Холанђана, а те речи су му веома засметале, као и критике на рачун посвећености фудбалера.

Рамос је одговорио,  оптужио Переза и његову управу за лоше вођење клуба, као и за катастрофалну сезону.

"Исплати ме и отићи ћу! Дао сам све за овај грб, за овај клуб, чак и за тебе!", наводно је рекао Рамос.

Након тога, Перез је састанчио са члановима руководства до два часа ујутру. Разматрали су различите могућности, попут оне о којој смо писали - да Жозе Мурињо одмах замени Сантјага Соларија, а то би се сигурно одразило и на Рамосов положај, јер је у лошем односу са "Посебним" Португалцем.

Пораз у реваншу од Ајакса и елиминација из Лиге шампиона узбуркала је духове у свлачионици Мадриђана. Сукобили су се капитен Краљевског клуба Серхио Рамос и председник Флорентино Перез, а мадридски медији пишу о озбиљном инциденту који је уздрмао клуб.

Перез је после утакмице, наводно, рекао играчима да су главни кривци за оно што се догодило на терену, али га је Рамос - који није играо у реваншу због суспензије - подсетио да су му играчи током лета говорили да је Реалу потребан нови нападач, након одласка Кристијана Роналда у Јувентус.

Капитен је том приликом подсетио председника да не може само играче да криви за неуспехе, што је знатно заоштрило сукоб. Онда је увређени Перез запретио Рамосу да ће га избацити из клуба, на шта му је овај одговорио да ће у том случају морати да му исплати сав новац који му је загарантован уговором до лета 2020. године.

Информацију о сукобу први је објавио Ас, а током поподнева је и Марка преко својих извора у клубу проверила истинитост приче и објавила је. Такође, за време сукоба Рамоса и Переза били су присутни и чланови стручног штаба и медицинског тима.

Раздор између челника и капитена Мадриђана дошао је у најгорем могућем моменту за Мадриђане који су елиминисани из два такмичења за само недељу дана, а тренутно заостају чак 12 бодова за Барселоном у шампионској трци у Примери.

Ниједна одлука није донета, али "АС" најављује да би радикална промена могла да се догоди већ ових дана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар