Prštalo u svlačionici Real Madrida: Isplati me i idem!

Španski "AS" piše o velikoj svađi unutar kluba posle eliminacije iz Lige šampiona.  Zakačili se Perez i Ramos: Predsednik mu preti izbacivanjem, kapiten traži otpremninu! Gori u svlačionici Madriđana posle poraza od Ajaksa. . .

Fudbal 08.03.2019 | 16:15
Prštalo u svlačionici Real Madrida: Isplati me i idem!
Dušan Tadić i Ajaks pokazali su klasu na stadionu "Santjago Bernabeu", prekinuli trogodišnju Realovu dominaciju Ligom šampiona i izazvali veliki potres u "kraljevskom klubu".

Bio je to četvrti uzastopni poraz Madriđana na domaćem terenu i taj niz će dugo ostati upamćen, jer su tokom njega i dva puta izgubili kod kuće protiv Barselone, kao i jednom od Đirone.

Takvi neuspesi i sezona bez trofeja očekivano su podigli tenziju u svlačionici, u koju je predsednik kluba Florentino Perez sišao odmah posle poraza od Ajaksa.

Španski list "AS" objavio je da je Perez održao dugačak i ljutit govor pred ekipom, da je podigao ton i da je u jednom trenutku govorio i o sramoćenju ekipe i kluba.

Kapiten Serhio Ramos nije igrao protiv Holanđana, a te reči su mu veoma zasmetale, kao i kritike na račun posvećenosti fudbalera.

Ramos je odgovorio,  optužio Pereza i njegovu upravu za loše vođenje kluba, kao i za katastrofalnu sezonu.

"Isplati me i otići ću! Dao sam sve za ovaj grb, za ovaj klub, čak i za tebe!", navodno je rekao Ramos.

Nakon toga, Perez je sastančio sa članovima rukovodstva do dva časa ujutru. Razmatrali su različite mogućnosti, poput one o kojoj smo pisali - da Žoze Murinjo odmah zameni Santjaga Solarija, a to bi se sigurno odrazilo i na Ramosov položaj, jer je u lošem odnosu sa "Posebnim" Portugalcem.

Poraz u revanšu od Ajaksa i eliminacija iz Lige šampiona uzburkala je duhove u svlačionici Madriđana. Sukobili su se kapiten Kraljevskog kluba Serhio Ramos i predsednik Florentino Perez, a madridski mediji pišu o ozbiljnom incidentu koji je uzdrmao klub.

Perez je posle utakmice, navodno, rekao igračima da su glavni krivci za ono što se dogodilo na terenu, ali ga je Ramos - koji nije igrao u revanšu zbog suspenzije - podsetio da su mu igrači tokom leta govorili da je Realu potreban novi napadač, nakon odlaska Kristijana Ronalda u Juventus.

Kapiten je tom prilikom podsetio predsednika da ne može samo igrače da krivi za neuspehe, što je znatno zaoštrilo sukob. Onda je uvređeni Perez zapretio Ramosu da će ga izbaciti iz kluba, na šta mu je ovaj odgovorio da će u tom slučaju morati da mu isplati sav novac koji mu je zagarantovan ugovorom do leta 2020. godine.

Informaciju o sukobu prvi je objavio As, a tokom popodneva je i Marka preko svojih izvora u klubu proverila istinitost priče i objavila je. Takođe, za vreme sukoba Ramosa i Pereza bili su prisutni i članovi stručnog štaba i medicinskog tima.

Razdor između čelnika i kapitena Madriđana došao je u najgorem mogućem momentu za Madriđane koji su eliminisani iz dva takmičenja za samo nedelju dana, a trenutno zaostaju čak 12 bodova za Barselonom u šampionskoj trci u Primeri.

Nijedna odluka nije doneta, ali "AS" najavljuje da bi radikalna promena mogla da se dogodi već ovih dana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar