Марин: Звезда заслужује спектакл у суботу!

Фудбалер Црвене звезде, Марко Марин, рекао је да његов клуб у суботу "заслужује прави спектакл" за рођендан.

Фудбал 08.03.2019 | 15:45
Марин: Звезда заслужује спектакл у суботу!
Фудбалери Звезде у суботу од 18х дочекују екипу Земуна у 26. колу Суперлиге Србије, на којем ће обележити 74. године од оснивања Спортског друштва.

"Срећан сам што ћемо заједно прославити рођендан, Звезда је клуб са богатом историјом и дугом традицијом и заслужује прави спектакл у суботу. Наши навијачи из утакмице у утакмицу показују да су најбољи, а уверен сам да ће и овог пута превазићи себе", рекао је Марин за клупски сајт.

Марин је истакао да ће он и саиграчи на терену дати све од себе да употпуне славље.

"Ми ћемо на терену дати све од себе да употпунимо славље и да атрактивним потезима и лепим головима остваримо победу и донесемо радост нашим навијачима. Цене улазница су симболичне, сав прикупљен новац иде у хуманитарне сврхе и то је још један разлог да у суботу сви дођете на Маракану", рекао је Марин.

Звезда је јуче, у 25. колу домаћег шампионата, победила Младост у Лучанима са 3:1. Марин је поставио коначан резултат на том мечу.

"Леп гол, драго ми је да сам га постигао само како бих потврдио добру игру и победу екипе. Добро смо изгледали на терену и, што је најважније, остварили смо победу. Идемо корак по корак ка свом циљу - освајању шампионске титуле. Изједначили смо рекорд, на корак смо од тога да се упишемо у историју. За то ћемо се такође сви борити у суботу и зато вас чекамо на Маракани", поручио је Марин.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар