Marin: Zvezda zaslužuje spektakl u subotu!

Fudbaler Crvene zvezde, Marko Marin, rekao je da njegov klub u subotu "zaslužuje pravi spektakl" za rođendan.

Fudbal 08.03.2019 | 15:45
Marin: Zvezda zaslužuje spektakl u subotu!
Fudbaleri Zvezde u subotu od 18h dočekuju ekipu Zemuna u 26. kolu Superlige Srbije, na kojem će obeležiti 74. godine od osnivanja Sportskog društva.

"Srećan sam što ćemo zajedno proslaviti rođendan, Zvezda je klub sa bogatom istorijom i dugom tradicijom i zaslužuje pravi spektakl u subotu. Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji, a uveren sam da će i ovog puta prevazići sebe", rekao je Marin za klupski sajt.

Marin je istakao da će on i saigrači na terenu dati sve od sebe da upotpune slavlje.

"Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upotpunimo slavlje i da atraktivnim potezima i lepim golovima ostvarimo pobedu i donesemo radost našim navijačima. Cene ulaznica su simbolične, sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe i to je još jedan razlog da u subotu svi dođete na Marakanu", rekao je Marin.

Zvezda je juče, u 25. kolu domaćeg šampionata, pobedila Mladost u Lučanima sa 3:1. Marin je postavio konačan rezultat na tom meču.

"Lep gol, drago mi je da sam ga postigao samo kako bih potvrdio dobru igru i pobedu ekipe. Dobro smo izgledali na terenu i, što je najvažnije, ostvarili smo pobedu. Idemo korak po korak ka svom cilju - osvajanju šampionske titule. Izjednačili smo rekord, na korak smo od toga da se upišemo u istoriju. Za to ćemo se takođe svi boriti u subotu i zato vas čekamo na Marakani", poručio je Marin.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar