Лацио шири руке ка Бундеслиги: Грујић је нови Сергеј!

Спортски директор Римљана, Игли Таре, у акцији.

Фудбал 10.03.2019 | 12:00
Лацио шири руке ка Бундеслиги: Грујић је нови Сергеј!
Везиста Ливерпула на позајмици у Херти Марко Грујић не мора да брине о својој будућности. Чак и ако Редси одлуче да га не врате на Енфилд, високи српски везиста ће моћи да бира.

Херта има амбцију да са Ливерпулом прича о откупу уговора некадашње златне коке Црвене звезде, али ће Берлинци имати озбиљну конкуренцију. Италијанска штампа пише да је спортски директор Лација Игли Таре раширио руке ка Бундеслиги, и да на лето жели да доведе Марка Грујића.

Лацио је и прошлог лета био заинтересован за Грујића, али Ливерпул није желео да разговара о откупу уговора. Сада би ситуација могла да се промени.

Грујић је демонстрирао таленат у Бундеслиги, а Лацију је потребна озбиљна реконструкција везног реда. Ове сезоне Парола игра одлично, али већ има 34 године и логично је да неће још дуго моћи да игра на високом нивоу. Такође, Леива је само два лета млађи, док би Сергеј Милинковић Савић коначно требало да промени средину.

Управо је одлично искуство са СМС-ом одлична препорука за Грујића. За сада се Ливерпул није изјашњавао, али може се чути да би Редси били спремни да продају Грујића за 12 милиона евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар