Lacio širi ruke ka Bundesligi: Grujić je novi Sergej!

Sportski direktor Rimljana, Igli Tare, u akciji.

Fudbal 10.03.2019 | 12:00
Lacio širi ruke ka Bundesligi: Grujić je novi Sergej!
Vezista Liverpula na pozajmici u Herti Marko Grujić ne mora da brine o svojoj budućnosti. Čak i ako Redsi odluče da ga ne vrate na Enfild, visoki srpski vezista će moći da bira.

Herta ima ambciju da sa Liverpulom priča o otkupu ugovora nekadašnje zlatne koke Crvene zvezde, ali će Berlinci imati ozbiljnu konkurenciju. Italijanska štampa piše da je sportski direktor Lacija Igli Tare raširio ruke ka Bundesligi, i da na leto želi da dovede Marka Grujića.

Lacio je i prošlog leta bio zainteresovan za Grujića, ali Liverpul nije želeo da razgovara o otkupu ugovora. Sada bi situacija mogla da se promeni.

Grujić je demonstrirao talenat u Bundesligi, a Laciju je potrebna ozbiljna rekonstrukcija veznog reda. Ove sezone Parola igra odlično, ali već ima 34 godine i logično je da neće još dugo moći da igra na visokom nivou. Takođe, Leiva je samo dva leta mlađi, dok bi Sergej Milinković Savić konačno trebalo da promeni sredinu.

Upravo je odlično iskustvo sa SMS-om odlična preporuka za Grujića. Za sada se Liverpul nije izjašnjavao, ali može se čuti da bi Redsi bili spremni da prodaju Grujića za 12 miliona evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar