''Најтежи играч за чување, није у НБА лиги!''

''Имате један покушај да погодите. . . " Хрватски кошаркаш, Марио Хезоња, подсетио нас је на Кармела Ентонија, који је последњи меч у НБА лиги одиграо, сада већ, давног новембра.

Кошарка 10.03.2019 | 08:30
''Најтежи играч за чување, није у НБА лиги!''
Мело, један од најбољих офанзивних играча у историји НБА, није се снашао у Рокетсима и већ дужи период нема екипу.

Било је доста спекулација да ће Ентони појачати Лос Анђелес Лејкерсе, међутим како се ова франшиза распада и како вероватно неће обезбедити пласман у плеј-оф, онда је мало вероварно да ћемо га видети у "граду анђела".

Кармело је последњи меч у НБА одиграо осмог новембра и након тога му је саопштено да губи улогу у екипи и да може да остане, али да неће имати велику ролу. 

"Ме7о" то није хтео да прихвати и у јануару је трејдован у Чикаго, који га је убрзо, по његовом захтеву, отпустио. Од тог тренутка нисмо добили много информација у вези с Ентонијем. 

До краја сезоне остало је још неких 15-так утакмица и питање је да ли ћемо уопште гледати Ентонија ове сезоне. 

Хезоња се на Твитеру подсетио на Мела написавши: "Кошаркаш који је најтежи за чување нажалост није у лиги. Имате један покушај...". Наравно, сви су знали да се ради о Ентонију. 

Мело је у НБА одиграо 1.064 утакмица и има просек од 24 поена, 6,5 скокова, три асистенције, уз 45 одсто шут из игре, 35 одсто за три поена и 81 са линије за слободна бацања. 

Укупно је постигао 25.551 поен и налази се на 19. месту вечне листе најбољих стрелаца у НБА.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар