Марсељ прати Семберца, Свету Марковића!

А помињу се и још неки клубови. . .

Фудбал 09.03.2019 | 17:00
Марсељ прати Семберца, Свету Марковића!
Прво италијански медији, а сада и француски, тврде да је Марсељ бацио око на Светозара Марковића, младог штопера Партизана. Наиме, екипи из француске луке је потребно освежење у одбрани, па се пише да је Андони Зубизарета са својим сарадницима бацио око на Марковића.

Поред Марсеља, помињу се ту још неки клубови попут Монака, Стразбура, Торина, али и Бенфике, па чак и Манчестер Јунајтеда, што у овом моменту и није превише реално.

Француски медији истичу да је цена Марковића сасвим прихватљива за Марсељ и да би са те стране лако могло да дође до реализације. Марковић има уговор с Партизаном до 2021. године, а до сада је доста клубова гледало његове утакмице и има га у нотесу.

Он је пропустио почетни део пролећне сезоне због повреде, па зато није играо ни на протеклом вечитом дербију, као ни против Радничког из Ниша.

Подсетимо, Марковић није једини играч који је интересантан француским клубовима, пошто се већ неко време помиње да је Монако загризао да из Макабија доведе голмана Предрага Рајковића.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар