Marselj prati Semberca, Svetu Markovića!

A pominju se i još neki klubovi. . .

Fudbal 09.03.2019 | 17:00
Marselj prati Semberca, Svetu Markovića!
Prvo italijanski mediji, a sada i francuski, tvrde da je Marselj bacio oko na Svetozara Markovića, mladog štopera Partizana. Naime, ekipi iz francuske luke je potrebno osveženje u odbrani, pa se piše da je Andoni Zubizareta sa svojim saradnicima bacio oko na Markovića.

Pored Marselja, pominju se tu još neki klubovi poput Monaka, Strazbura, Torina, ali i Benfike, pa čak i Mančester Junajteda, što u ovom momentu i nije previše realno.

Francuski mediji ističu da je cena Markovića sasvim prihvatljiva za Marselj i da bi sa te strane lako moglo da dođe do realizacije. Marković ima ugovor s Partizanom do 2021. godine, a do sada je dosta klubova gledalo njegove utakmice i ima ga u notesu.

On je propustio početni deo prolećne sezone zbog povrede, pa zato nije igrao ni na proteklom večitom derbiju, kao ni protiv Radničkog iz Niša.

Podsetimo, Marković nije jedini igrač koji je interesantan francuskim klubovima, pošto se već neko vreme pominje da je Monako zagrizao da iz Makabija dovede golmana Predraga Rajkovića.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar