Видео: Хаос у дому Немање Матића!

Матић у трансу због Јунајтеда: Дај га бре, тако је! Немања Матић, српски фудбалер, био је пресрећан после судбоносног гола и пролаза његовог Манчестер јунајтеда у четвртфинале Лиге шампиона.  А, у кући Матића – лом! Српски ас само што није ушао у телевизор од среће!

Фудбал 07.03.2019 | 10:00
Видео: Хаос у дому Немање Матића!
Манчестер јунајтед је избацио Пари Сен Жермен усред Париза после драматичне завршнице и пенала у надокнади времена.

Рашфорд је извео судбоносни пенал, којим је послао Јунајтед даље, а Немања је из свог дома, са својим сином, громогласно прославио погодак који је одлучио меч. 

Матић, иначе, није отпутовао на "Парк принчева" јер се опоравља од повреде, а требало би да буде спреман за четвртфинални меч Лиге шампиона. 

На својеврстан начин Рашфордов гол су прославили и некадашњи и садашњи фудбалери "црвених ђавола", Патрис Евра и Пол Погба, који су утакмицу гледали из ложе "Парка принчева".

Немања Матић није на вријеме стигао да се опорави од повреде мишића ноге, па је париску драму посматрао из породичног дома у дршутву супруге Александре, сина Филипа и кћерке Тее.

Драма је кулминирала у судијској надокнади, након што се судија Дамир Скомина увјерио на "малом екрану" да је лопта послије ударца Дијега Далоа погодила Преснела Кимбепмбеа у руку и очигледно промијенила правац.

Принудно подмлађени Манчестер јунајтед нашао се тада на корак од сензације, нарочито ако се сјетимо резултата из прве утакмице на "Олд трафорду", а када је требало препознати најхрабријег међу онима на које је Оле Гунар Солскјер могао да рачуна за реванш осмине финала Лиге шампиона...

...Маркус Рашфорд без размишљања намјестио је лопту на 11 метара и са нестрпљењем чекао да Словенац смири нервозне играче два богата клуба и "дуне" знак за извођење пенала.

Погодио је "као матор" поред 41-годишњег Ђанлуиђија Буфона, нокаутирао Пари сен Жермен пред крцатим трибинама "Парка принчева", одвео Манчестер јунајтед међу осам најбољих у Европи и, мало је рећи, разгалио свог повријеђеног саиграча којем се синчић брзо нашао на леђима.

Заједно, Немања и Филип прославили су велики и неочекивани успјех, после ког ће поносни тата са још више елана и мотива радити на опоравку од повреда и што бољем уласку у финиш сезоне.

И ми се томе надамо, јер ближи се 25. март и утакмица са Португалијом...



Да је могао, Немања Матић би ускочио у телевизор! Српски репрезентативац није могао због повреде да игра у Паризу, али ако је судити по томе како је скакао после гола Маркуса Рашфорда, брзо ће се вратити на терен.

Матић је код куће пратио утакмицу, у којој је Јунајтед унапред био отписан. И само га је неколико минута делило од испадања. И онда се догодило чудо. Пенал, гол, пролаз у четвртфинале!

Када је Рашфорд погодио с „креча“, све се заљуљало у кући Матића. Немања је покренуо торнадо од среће. Биће и он ту, за наредни Манчестеров корак. Сада када је пао ПСЖ, немају од кога Црвени ђаволи више да се плаше.

Погледајте и како су реаговали и Џеси Лингард и Луис Саха, некадашњи ас Јунајтеда.

Извор: моззартспорт/Б92/мондо.рс

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар