Video: Haos u domu Nemanje Matića!

Matić u transu zbog Junajteda: Daj ga bre, tako je! Nemanja Matić, srpski fudbaler, bio je presrećan posle sudbonosnog gola i prolaza njegovog Mančester junajteda u četvrtfinale Lige šampiona.  A, u kući Matića – lom! Srpski as samo što nije ušao u televizor od sreće!

Fudbal 07.03.2019 | 10:00
Video: Haos u domu Nemanje Matića!
Mančester junajted je izbacio Pari Sen Žermen usred Pariza posle dramatične završnice i penala u nadoknadi vremena.

Rašford je izveo sudbonosni penal, kojim je poslao Junajted dalje, a Nemanja je iz svog doma, sa svojim sinom, gromoglasno proslavio pogodak koji je odlučio meč. 

Matić, inače, nije otputovao na "Park prinčeva" jer se oporavlja od povrede, a trebalo bi da bude spreman za četvrtfinalni meč Lige šampiona. 

Na svojevrstan način Rašfordov gol su proslavili i nekadašnji i sadašnji fudbaleri "crvenih đavola", Patris Evra i Pol Pogba, koji su utakmicu gledali iz lože "Parka prinčeva".

Nemanja Matić nije na vrijeme stigao da se oporavi od povrede mišića noge, pa je parisku dramu posmatrao iz porodičnog doma u dršutvu supruge Aleksandre, sina Filipa i kćerke Tee.

Drama je kulminirala u sudijskoj nadoknadi, nakon što se sudija Damir Skomina uvjerio na "malom ekranu" da je lopta poslije udarca Dijega Daloa pogodila Presnela Kimbepmbea u ruku i očigledno promijenila pravac.

Prinudno podmlađeni Mančester junajted našao se tada na korak od senzacije, naročito ako se sjetimo rezultata iz prve utakmice na "Old trafordu", a kada je trebalo prepoznati najhrabrijeg među onima na koje je Ole Gunar Solskjer mogao da računa za revanš osmine finala Lige šampiona...

...Markus Rašford bez razmišljanja namjestio je loptu na 11 metara i sa nestrpljenjem čekao da Slovenac smiri nervozne igrače dva bogata kluba i "dune" znak za izvođenje penala.

Pogodio je "kao mator" pored 41-godišnjeg Đanluiđija Bufona, nokautirao Pari sen Žermen pred krcatim tribinama "Parka prinčeva", odveo Mančester junajted među osam najboljih u Evropi i, malo je reći, razgalio svog povrijeđenog saigrača kojem se sinčić brzo našao na leđima.

Zajedno, Nemanja i Filip proslavili su veliki i neočekivani uspjeh, posle kog će ponosni tata sa još više elana i motiva raditi na oporavku od povreda i što boljem ulasku u finiš sezone.

I mi se tome nadamo, jer bliži se 25. mart i utakmica sa Portugalijom...



Da je mogao, Nemanja Matić bi uskočio u televizor! Srpski reprezentativac nije mogao zbog povrede da igra u Parizu, ali ako je suditi po tome kako je skakao posle gola Markusa Rašforda, brzo će se vratiti na teren.

Matić je kod kuće pratio utakmicu, u kojoj je Junajted unapred bio otpisan. I samo ga je nekoliko minuta delilo od ispadanja. I onda se dogodilo čudo. Penal, gol, prolaz u četvrtfinale!

Kada je Rašford pogodio s „kreča“, sve se zaljuljalo u kući Matića. Nemanja je pokrenuo tornado od sreće. Biće i on tu, za naredni Mančesterov korak. Sada kada je pao PSŽ, nemaju od koga Crveni đavoli više da se plaše.

Pogledajte i kako su reagovali i Džesi Lingard i Luis Saha, nekadašnji as Junajteda.

Izvor: mozzartsport/B92/mondo.rs

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar