Икарди неће да тренира, хоће само разговор са газдом!

И лајкује Јувентусове фотке! Мала је вероватноћа да ћемо га ускоро видети на терену.

Фудбал 07.03.2019 | 15:45
Икарди неће да тренира, хоће само разговор са газдом!
Мауро Икарди и Интер се све дубље закопавају у ровове. После одузимање капитенске траке и одстрањивања из екипе, примирје није ни на помолу. Интер је желео да мало продрма и уплаши Аргентинца, али га је разљутио и сада не може да га врати у тим. А потребан им је...

Икарди због наводне повреде и лекарских уверења које је добио од својих докора одбија да тренира. Правда се боловима у колену, док Интерови лекари тврде да је све у реду и да нема никакве повреде. Тренер Спалети га жели на тренинзима, али Икарди тера своју причу и љут је што се клуб тако понео према њему и његовој супрузи Ванди коју већи део италијанске јавности исмева.

Све је почело због неслагања око услова новог уговора. Икарди је желео дупло већу плату од актуелних 4.500.000.000 евра по сезони, Интер му је нудио 6.500.000 плус бонусе, а Ванда Нара је од свега направила циркус критикујући клуб у јавности. Директор Марота је решио да демонстрира ауторитет и да одузимањем капитенске траке и Икардијевом суспензијом покаже ко је газда у клубу, али је само погоршао ситуацију.

Сада Икарди не жели да разговара ни са Спалетијем, ни са Маротом. Чека повратак из Кине председникаСтивена Џанга. Жели да лично од њега чује објашњење за третман који је добио код Мароте и Спалетија и да ли је то став власника клуба. Очекује се да Џанг допутује у Милано тек крајем наредне недеље, што значи да би састанак са Икардијем могао да се одржи тек неколико сати пред градски дерби са Миланом који може да буде једна од прекретница Интерове сезоне. А Икарди се до сада често показивао као превага у градским дербијима и „отров“ за Росонере

Извесно је да до тада нећемо гледати Икардија на терену. А у слободно време Аргентинац “лајкује“ Јувентусове фотогорафије?! Он је са свог званичног профила на Инстаграму означио да му се свиђа фотографија Жоаа Кансела на којој је славље играча Јувентуса после победе у Напуљу. Неко би рекао да је то нормална ствар, били су саиграчи у Интеру прошле сезоне, али моменат за то је лош.

Интерови навијачи су бесни, а медији спкеулишу да Мауро на овај начин само долива уље на ватру могућег трансфера у Јувентус. У Торину не крију да им се Мауро Икарди свиђа и не одбацују могућност да га доведу наредног лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар