Ikardi neće da trenira, hoće samo razgovor sa gazdom!

I lajkuje Juventusove fotke! Mala je verovatnoća da ćemo ga uskoro videti na terenu.

Fudbal 07.03.2019 | 15:45
Ikardi neće da trenira, hoće samo razgovor sa gazdom!
Mauro Ikardi i Inter se sve dublje zakopavaju u rovove. Posle oduzimanje kapitenske trake i odstranjivanja iz ekipe, primirje nije ni na pomolu. Inter je želeo da malo prodrma i uplaši Argentinca, ali ga je razljutio i sada ne može da ga vrati u tim. A potreban im je...

Ikardi zbog navodne povrede i lekarskih uverenja koje je dobio od svojih dokora odbija da trenira. Pravda se bolovima u kolenu, dok Interovi lekari tvrde da je sve u redu i da nema nikakve povrede. Trener Spaleti ga želi na treninzima, ali Ikardi tera svoju priču i ljut je što se klub tako poneo prema njemu i njegovoj supruzi Vandi koju veći deo italijanske javnosti ismeva.

Sve je počelo zbog neslaganja oko uslova novog ugovora. Ikardi je želeo duplo veću platu od aktuelnih 4.500.000.000 evra po sezoni, Inter mu je nudio 6.500.000 plus bonuse, a Vanda Nara je od svega napravila cirkus kritikujući klub u javnosti. Direktor Marota je rešio da demonstrira autoritet i da oduzimanjem kapitenske trake i Ikardijevom suspenzijom pokaže ko je gazda u klubu, ali je samo pogoršao situaciju.

Sada Ikardi ne želi da razgovara ni sa Spaletijem, ni sa Marotom. Čeka povratak iz Kine predsednikaStivena Džanga. Želi da lično od njega čuje objašnjenje za tretman koji je dobio kod Marote i Spaletija i da li je to stav vlasnika kluba. Očekuje se da Džang doputuje u Milano tek krajem naredne nedelje, što znači da bi sastanak sa Ikardijem mogao da se održi tek nekoliko sati pred gradski derbi sa Milanom koji može da bude jedna od prekretnica Interove sezone. A Ikardi se do sada često pokazivao kao prevaga u gradskim derbijima i „otrov“ za Rosonere

Izvesno je da do tada nećemo gledati Ikardija na terenu. A u slobodno vreme Argentinac “lajkuje“ Juventusove fotogorafije?! On je sa svog zvaničnog profila na Instagramu označio da mu se sviđa fotografija Žoaa Kansela na kojoj je slavlje igrača Juventusa posle pobede u Napulju. Neko bi rekao da je to normalna stvar, bili su saigrači u Interu prošle sezone, ali momenat za to je loš.

Interovi navijači su besni, a mediji spkeulišu da Mauro na ovaj način samo doliva ulje na vatru mogućeg transfera u Juventus. U Torinu ne kriju da im se Mauro Ikardi sviđa i ne odbacuju mogućnost da ga dovedu narednog leta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar