Бејлов агент изнервиран!

Навијачи Реала би требало да му љубе стопала! „Током шест година у Шпанији освојио је све, он је један од најбољих играча на свету“, поручује Барнет.

Фудбал 09.03.2019 | 11:00
Бејлов агент изнервиран!
Агент Герета Бејла Џонатан Барнет у најмању руку је људ због начина на који се навијачи Реал Мадрида опходе према његовом играчу.

Некада најскупљи играч на плантети доживео је салве звиждука када је излазио са терена у недавном дербију са Барселоном.

"Требало би да стиде, ти навијачи би требало да му љубе стопала. Генерација Ралових навијача у будћности ће причати о Геретовим головима. Он заслужује највеће поштовање. Део Ралових навијача понео се према њему на срамотан начин. Током шест година у Шпанији освојио је све, он је један од најбољих играча на свету", поручио је Барнет.

О одласку са Сантијаго Бернабеуа нема ни говора.

"Упркос томе што шпанска штампа извештава, он је срећан, говори течно шпански језик и нема проблема између њега и осталих играча Реал Мадрида. Људи који пишу те ствари не знају ништа о њему. Није блио головра о томе да Бејл напушта Мадрид. Он овог лета не иде нигде. Упркос томе што је објављено, задовољан је, жели да остане у Реалу и они га желе. Доста нам је лажних прича о томе да одлази", рекао јеБарнет.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар