Bejlov agent iznerviran!

Navijači Reala bi trebalo da mu ljube stopala! „Tokom šest godina u Španiji osvojio je sve, on je jedan od najboljih igrača na svetu“, poručuje Barnet.

Fudbal 09.03.2019 | 11:00
Bejlov agent iznerviran!
Agent Gereta Bejla Džonatan Barnet u najmanju ruku je ljud zbog načina na koji se navijači Real Madrida ophode prema njegovom igraču.

Nekada najskuplji igrač na planteti doživeo je salve zvižduka kada je izlazio sa terena u nedavnom derbiju sa Barselonom.

"Trebalo bi da stide, ti navijači bi trebalo da mu ljube stopala. Generacija Ralovih navijača u budćnosti će pričati o Geretovim golovima. On zaslužuje najveće poštovanje. Deo Ralovih navijača poneo se prema njemu na sramotan način. Tokom šest godina u Španiji osvojio je sve, on je jedan od najboljih igrača na svetu", poručio je Barnet.

O odlasku sa Santijago Bernabeua nema ni govora.

"Uprkos tome što španska štampa izveštava, on je srećan, govori tečno španski jezik i nema problema između njega i ostalih igrača Real Madrida. Ljudi koji pišu te stvari ne znaju ništa o njemu. Nije blio golovra o tome da Bejl napušta Madrid. On ovog leta ne ide nigde. Uprkos tome što je objavljeno, zadovoljan je, želi da ostane u Realu i oni ga žele. Dosta nam je lažnih priča o tome da odlazi", rekao jeBarnet.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar