"Историјски успјех за Атлетски савез Србије!"

Председник Атлетског савеза Србије, Веселин Јевросимовић, рекао је да су медаље Иване Шпановић и Страхиње Јованчевића историјски успех за савез.

Остали спортови 07.03.2019 | 12:30
"Историјски успјех за Атлетски савез Србије!"
"Ивана је освојила историјску златну медаљу, а Страхиња је остварио велики успех прескочивши тих осам метара уз национални рекорд. Ово је историјски успех за Атлетски савез Србије. Честитам им, захвалио био се њиховим тренерима, који су подједнако јунаци као и атлетичари", рекао је Јевросимовић на прослави.

Млади скакач у даљ Јованчевић, који је освојио бронзану медаљу истакао је да његов успех описују стрпљење и вера.

"Две речи које описују овај успех су стрпљење и вера. Веровао сам од тренутка када сам ушао у атлетске професионалне воде, веровао сам да могу да скачем преко осам метара. Био сам стрпљив, иако сам имао многе повреде, несрећне околности које су ме спутавале да се појавим у финалу било ког већег првенства. Сад ми се срећа осмехнула и данас сам схватио да сам први пут прескочио осам метара на највецем такмицењу у финалу. Још увек нисам свестан, али знам да је то велика ствар. Уз све то дрзавни рекорд. Тресем се када причам о томе", изјавио је Јованчевић и захвалио свима на подрсци.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар