Јокић: Попович и ја? Обичан српски разговор!

Никола Јокић причао је о поразу Денвера од Сан Антонија, као и о разговору који је "обавио" са противничким тренером Грегом Поповичем.

Кошарка 06.03.2019 | 15:30
Јокић: Попович и ја? Обичан српски разговор!
Никола није био задовољан енергијом и пруженим залагањем своје екипе.

"Морамо да играмо сва четири периода на високом нивоу. Мислим да смо способни за тако нешто. Морамо да се фокусирамо, да имамо више енергије на почетку меча. Да будемо свесни своје позиције", рекао је Јокић после пораза.

Српски центар се током меча пожалио на бол у колену, али је током разговора са новинарима рекао "да није ништа озбиљније и да је све у реду".

Нагетси су, после пуно времена, били комплетни, али и даље нису успели да дођу до победе. Никола каже да се потпуно подредио Џамалу Мареју, који је сам вратио њихов тим у игру у последњој четвртини.

"Можда. Ко зна. Немам прави одговор. Сви траже свој ритам. Потребно је да играмо тимски, не може да постоји само један момак који ће урадити све. Само сам покушавао да му (Мареју) додам лопту, да направим добар блок за њега. Када уђе у ритам он је незаустављив".

После меча, Јокић је отишао до тренера Спарса Грега Поповича, али није хтео да открије о чему је тачно са њим причао.

"Био је то обичан српски разговор. Шалим се. Рекао сам му колико му се дивим. Уживам када играм против његове екипе. Невероватно је колико све примећује, како свему приступа... Понекад ме и насмеје", додао је Никола.

Јокић је био најбољи код Нагетса са 22 поена, десет скокова и шест асистенција.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар