Перић: Жене су чувари породице

Предсједник Општинског одбора Српске демократске странке /СДС/ Угљевик Василије Перић поручио је на вечерашњој страначкој прослави 8. марта да је овај празник симбол борбе за равноправност и једнакост свих жена свијета.

Република Српска 05.03.2019 | 21:08
Перић: Жене су чувари породице
„Борба за равноправност и данас траје, а жене су те које су способне да чувају најсветије за нас, наше породице ", истакао је Перић.

Он је навео да су жене СДС-а значајно допринијеле свим изборним побједама ове странке у Угљевику за коју је оцијенио да је једна од најнапреднијих општина у Републици Српској.

Предсједник Актива жена СДС-а у регији Бранка Савчић поручила је да нема јаке државе без стабилне породице и способне жене која је стуб породице, те да су приоритети увијек здравље, породица и држава.

„Жене су кроз историју дале немјерљив допринос у науци, култури, просвјети, умјетности и политици", истакла је Савчићева, наводећи као примјер једног од европских лидера Ангелу Меркел.



Предсједник Актива жена СДС Угљевик Цвјетана Драгоњић је уз честитку 8. марта свим женама пожељела успјех на породичном и пословном плану.

Прослава је одржана у Свечаном салону „Торлаковић" уз присуство 400 чланова и симпатизера СДС-а, као и госте из СРС РС, ПДП, НДП, СП и ДНС.

Сав приход од томболе на прослави биће уплаћен за мајке погинулих бораца Војске Републике Српске поводом 8. марта.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рекох

06.03.2019 17:42

Ако будемо имали породицу као господја Меркел тек смо нај..али.Далеко јој куца сто се тице породице.

ОДГОВОРИТЕ