Perić: Žene su čuvari porodice

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke /SDS/ Ugljevik Vasilije Perić poručio je na večerašnjoj stranačkoj proslavi 8. marta da je ovaj praznik simbol borbe za ravnopravnost i jednakost svih žena svijeta.

Republika Srpska 05.03.2019 | 21:08
Perić: Žene su čuvari porodice
„Borba za ravnopravnost i danas traje, a žene su te koje su sposobne da čuvaju najsvetije za nas, naše porodice ", istakao je Perić.

On je naveo da su žene SDS-a značajno doprinijele svim izbornim pobjedama ove stranke u Ugljeviku za koju je ocijenio da je jedna od najnaprednijih opština u Republici Srpskoj.

Predsjednik Aktiva žena SDS-a u regiji Branka Savčić poručila je da nema jake države bez stabilne porodice i sposobne žene koja je stub porodice, te da su prioriteti uvijek zdravlje, porodica i država.

„Žene su kroz istoriju dale nemjerljiv doprinos u nauci, kulturi, prosvjeti, umjetnosti i politici", istakla je Savčićeva, navodeći kao primjer jednog od evropskih lidera Angelu Merkel.



Predsjednik Aktiva žena SDS Ugljevik Cvjetana Dragonjić je uz čestitku 8. marta svim ženama poželjela uspjeh na porodičnom i poslovnom planu.

Proslava je održana u Svečanom salonu „Torlaković" uz prisustvo 400 članova i simpatizera SDS-a, kao i goste iz SRS RS, PDP, NDP, SP i DNS.

Sav prihod od tombole na proslavi biće uplaćen za majke poginulih boraca Vojske Republike Srpske povodom 8. marta.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rekoh

06.03.2019 17:42

Ako budemo imali porodicu kao gospodja Merkel tek smo naj..ali.Daleko joj kuca sto se tice porodice.

ODGOVORITE