Додик најавио повлачење

-Немам времена за дангубу. Ако заједно с другим колегама у Предсједништву, најдуже за годину, не успијем вратити Босну и Херцеговину са садашњег пута самоуништења на прави пут, ја напуштам Предсједништво, враћам се у Бањлуку па нека све пропадне – изјавио је предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик.

Босна и Херцеговина 05.03.2019 | 09:50
Додик најавио повлачење

У интервјуу за Ал Џазиру Балкан, приликом јучерашњег боравка у Бриселу, Додик је на питање да ли је то рекао и званичницима ЕУ одговорио:

– Да, иако не баш дословно тако, али сам бриселске пријатеље замолио да нам од сада не дају претешке услове за кандидатски статус.

Додик тврди да је покушао да их увјери да би се процеси у БиХ након стицања кандидатског статуса у многим аспектима могли окренути у позитивном правцу. 

Шта су Вам на то рекли господин Хахн и госпођа Могхерини, било је питање новинара.

– Речено ми је да ћемо за рјешавање неких од најважнијих проблема имати безрезервну помоћ ЕУ, да много тога, попут формирања Савјета министара, можемо и морамо урадити сами. Сагласни су са мном да се многи наши проблеми могу и морају рјешавати одмах јер је много година изгубљено у неповрат. У Бриселу такође немају ништа против ако нам у рјешавању наших нагомиланих проблема буду помагали и други наши пријатељи. Договорили смо се да нека осјетљива питања као што је чланство у НАТО одложимо за касније. Рекао сам им, такође, да би одговорност морали од сада да сносимо сви који ствари код нас не постављамо на право мјесто, али и они који се размећу лажним надама док нам грађани одлазе из земље. А највећу одговорност требало би да сносе они који којекаквим нереалним иницијативама, захтјевима и квазивизијама о унитарној или грађанској БиХ коче суштинске реформе. Ја сам транспарентни прагматичар који на БиХ гледа очима реалисте и тако се и понашам. Сви ме баш у томе и не разумију добро, али то није до мене – рекао је Додик.

На конституцију да је реалност да ЕУ и Србија званично заговарају цјеловитост БиХ, Додик је рекао да територијална цјеловитост БиХ није спорна, алио је спорна њена нефункционалност. На питање како Милорад Додик као предсједавајући Предсједништва види БиХ у овом часу, одговорио је да је види „као карикатуру од државе, а волио би је видјети као хармоничну заједницу састављену од два равноправна ентитета у којој нико никога не негира, нити ико икоме смета да напредује“.

– Босна као држава може да опстане само ако бошњачки политичари, мој колега Жељко Комшић, такозвана љевица и интелигенција у Федерацији БиХ постану свјесни да је БиХ сложена држава и да као таква нема никакве изгледе да у скорој будућности постане грађанска. А унитарна неће свакако никада ни постати. Ја, као што је јавности познато, имам шесторо унучади, моја је дужност и по том основу да стварам и да иза себе оставим што боље услове за живот свима онима који тек долазе – поручио је, између осталог, Додик.

Српскаинфо

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Остај тамо

05.03.2019 08:56

НЕ ВРАЦАЈ СЕ У БАЊА ЛУКУ..НЕ НИКАКО..НЕКА ТЕ У САРАЈЕВУ ПА ОДАТЛЕ ИДИ И У ТУНГУЗИЈУ..НЕ ВРАЦАЈ СЕ ТО ТЕ СРБИ МОЛЕ...ИДИ И НЕ ОКРЕЦИ СЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.03.2019 09:41

Не може у Тунгузију, тамо је већ био Црнадак.

Name

Пзд

05.03.2019 09:56

лажовчина једна своју унучад је ве¢ смјестио у Београд шта га брига за нашом што се потуцају без посла

Name

игор

05.03.2019 09:57

Остани СА БАКИРОМ И ЦОВИЦЕМ,А ВРАТИ ОПЉАЦКАНО

Name

Дејан БЛ

05.03.2019 10:07

Не повлаци се он због успјеха или не успјеха БиХ,он зна да због својих будалетина којима је окрузен губи Бањалуку и остатак РС.Има он истразивања и свјестан ке да је СНСД никад гори захваљујуци Лукацу,Цвијановицки,Мајкицкинарцисоидном Радоицицу...СНСД је постала странка мрака.

Name

Дезурни "кривац" је РС и Додик

05.03.2019 10:09

Погледајмо, на овом форуму углавном се напада Додик. А, да ли је Додик кривац за стање у БиХ? Позивамо се на демократију, а Додик је добио бисе гласова од свих цланова предсједниства. Смијемо ли се позивати на демократију, а игнорисати ову цињеницу? Погледајмо, босњацки и "хтватски" цлан предсједниства условљавају несто са НАТом, а видјели смо и цули да нико из ЕУ не условљава пут БиХа у ЕУ никаквим уласком у НАТО. И опет Додик крив. Знамо одкле то толази.

Name

Камиондзија

05.03.2019 10:09

А ста це онај камиондзија из милица? Гдје це он, овај це на његово мјесто

Name

Ре Дезурни кривац је РС и Додик

05.03.2019 10:33

Додик је изборе покрао као сто је покрао све сто се дало покрасти у РС.

Name

Мафијаска посла

05.03.2019 10:34

Тезе контролисе криминалне токове.Измице потпуној контроли.

Name

Кики

05.03.2019 10:36

За ре дезурни...мјесас бабе и забе, сабери се. Ко условљава несто за кретању према ЕУ?..Нико. Само се условљава МАП јер је тај закон донесен и потврдјен тим гласовима о којим ти прицас ..да су сада условљени. Ај умиј се фино да све сконтас...малко си деконцентрисан.

Name

ре

05.03.2019 10:48

слажем се, не враћај се молим те

Name

Борко

05.03.2019 10:51

Додик је патолоски лазов. Ако је несто рекао ујутру,то поподне не вази. Какво повлацење,он це повуци у пропаст ово сто је остало од РС. Сада када је опозиција дефинитивно испарила,када је група ПзД избацена из строја,када је снага РС кренула напоље,остало му је само паламудјење измедју оброка да би РТРС имала као неке вијести

Name

ПОРУЧИЛИ СУ КРСТИЋИ....

05.03.2019 10:57

Пази молим те, а твој ентитет "цвјета"? Неможе БиХ ићи ка самоуништењу, државе не пропадају баш тако једноставно, то је процес који траје годинама а некада и вијековима. Држава може економски стагнирати или економски пропадати, из авиона се види да твој РС ентитет пропада у сваком смислу, економија у РС је уништена, ти се од некуда повлачиш и предлажеш повлачења од како си узјахо народу на грбачу. "Он нема времена за губљење" хахха као до сада нешто радио, јеси Баја, радио си, на економскм и сваком другом уништењу АЛИ ентитета. Какве везе има да ли је неко схватио или није да БиХ неће бити грађанска,? то никакав утицај нема на садашње економско стање, или на опште стање у друштву. Да ли би Жељко Комшић волио да БиХ буде грађанска или не нема никакав утица на пропаст банака у РС, пропаст жељезница, здравства...етц. Баја, твоја политичка каријера је на заласку, ниси легитимн о и легално на садашњој позицији, на предизборним трибинама си отворено пријетио, обећавао крезавим бирачима по 100 КМ да гласају за тебе. БиХ никада стабилнија а ентитет РС никада у горој позицији. Теби се "унитаристи" у Сарајеву клањају и подржавају твој "рад" и твоју политику, то је истина,

Name

ре Дезурни кривац...

05.03.2019 11:02

НИКО никога не условљава, ако је за тебе "условљавање" да будући предсједавајући Савјета Министара БиХ мора поштовати закон, то је онда други пар опанака. То су закони за које су гласали управо сви снсд-овци са Додигом на челу. У БиХ је политичка ситуација сасвим нормална, нема никаквог специјалног стања. Додиг је крив за стање у РС-у

Name

Коментар

05.03.2019 11:05

Да је правде, у Бањалуку би могао само на Туњице.

Name

Владавина права

05.03.2019 11:10

Покрали висе а не добили гласове. Разлика!

Name

Злата

05.03.2019 11:20

а ви само наставите тако да налазите и нападате своје људе,па ћу да видим хоћете ли имати боље да предложите ишта ће бити сансрпскм после њега!

Name

тајкун

05.03.2019 11:21

Тајкуни му преузеше министарства и управе. Кум Будо Станковић преузео РУГИП па са земљишном мафијом Деурићем, Стојчином и Босом, све укњижи без знања главног.

Name

ЗНАЊЕ

05.03.2019 11:22

Милораде, ти си првенац био у навању лажних нада народу, а сада хоћеш да окривиш друге што младост оде вани и што чемо ускоро остати без народа. Немој бјежати од проблема, већ исте рјешав. Проблем је што си ти у Републици Српској научио да буде само онако како ти хоћеш. На нивоу БиХ питају се и други и требао би да научиш ту лекцију.

Name

ПОВУЦИ КАДРОВЕ

05.03.2019 11:26

ОДЛИЧНО. ПОВУЦИ И КАДРОВЕ ЛЕБА ТИ. ДУШАНКУ СА ФАКСОМ У 56. ГОДИНИ, ПЕРУ СА МЕГА ТРЕНД КУПЉЕНОМ ДИПЛОМОМ, ПОЛУДИПОМАТЕ ОД НЕБОЈШЕ РАДМАНОВИЋА, И ТАКО....................БИЋЕ НАМ ГОРЕ АЛ ИЗДРЖАЋЕМО.

Name

дубица

05.03.2019 11:27

Добио по гузану-"Договорили смо се да нека осјетљива питања као што је чланство у НАТО одложимо за касније"

Name

Мурат 123

05.03.2019 12:19

Милорад Додик,за пријатеље АКО! 27.12.2018 "Додик поручује: АКО за мјесец-два дана не буде одлуке у случају Драгичевић, позват ћу грађане пред тужилаштво да их избацимо из канцеларија" 6.12.2018 "Додик: АКО не буде заставе РС-а, неће бити сједнице Предсједништва БиХ" 25.04.2015. "Додик:Декларација о слободној и самосталној РС подразумијева захтјев СНСД-а за повратак овласти Републици Српској до 2017. године, које јој је одузео високи представник у БиХ.АКОдо тога не дође, 2018. године грађани РС ће гласати на обавезном референдуму за независност РС." 5.7.2017 "Додик пријети хаосом АКО се не укине обиљежавње 1. марта и 25. новембра" 17.01.2018 "Додик: АКО постанем члан Предсједништва БиХ, заклетву ћу полагати у Бањалуци" 28.05.2015 "Додик: АКО се БиХ не усклади са Дејтоном - референдум 2017."

Name

па да

05.03.2019 12:31

Српска је "за вријеме њега" унистена, а ста це бити после њега, па то сто је остало! А да ли це се опоравити, заиста треба кристална кугла!?

Name

Предвидиво

05.03.2019 12:39

Дангубити у Са је његов лицни економски крах. Црпити се за несто сто му не доноси лицну корист ни у ком смислу,напротив....Сигурно је он имао планове у том смислу и на том пољу, али несто опако коци....

Name

075

05.03.2019 13:41

Милораде твој сљедећи ТАРГЕТ може бити само Швицарска, имају доста јаких банака које би ти, сигуран сам, брзо до банкрота довео!

Name

РЕ ДЕЗУРНИ КРИВАЦ ..

05.03.2019 14:48

ПА ЦОВЈЕЦЕ ЦИТАС ЛИ ТИ И ГЛЕДАС ЛИ СТА СЕ ДЕСАВАЛО У ТЕСЛИЦУ У НЕДЈЕЉУ? О КАКВИМ ТО ТИ ГЛАСОВИМА ПРИЦАС. ЈЕСИ ЛИ ВИДИО КАКО ДОДИК ДОЛАЗИ ДО ГЛАСОВА? А КАД ГА ПРОВАЛЕ И СПРИЈЕЦЕ У КРАДЈИ ДОГОДИ СЕ ТЕСЛИЦ. КОГА ЈЕ ОН ПОБИЈЕДИО НА ИЗБОРИМА? МА СРАМ ВАС БИЛО , КОРДОНИ ПОЛИЦИЈЕ ТРЕБАЈУ ЦУВАТИ ВРЕЦЕ СА ГЛАСОВИМА ДА ИХ НЕ ЗАМИЈЕНИ. ОН ОСВОЈИО ОВОЛИКО ИЛИ ОНОЛИКО ГЛАСОВА, ПИ ЈАЗАВЦИ ЈЕДНИ. ВИ МОЗЕТЕ ОСВОЈИТИ 20 % ОСТАЛО УКРАДЕТЕ.

Name

за РЕ

05.03.2019 16:07

Ма да Црнадак нас је довео у пропаст а не Додик и његови лоповско-криминални сарадници,бајни министри,директори,начелници.боље покриј те се по усима!

Name

Ре Дезурни кривац је Додик

06.03.2019 05:50

Јесили ти уопсте нормалан прицас о некој демократији каквој демократији додиковој тиранији.Друга па тај ости Додик је дао зелено свјело Радмановицу да потпису за улазак у. Нато и то са молбом да то буде по брзој процедури Једно прица друго ради.сад казе једно онда сутра друго.Цовјек са сто лица безларактеран унистио РС и ти онда питас јели он кривац па нормално да јесте и то највеци.

Name

ја

07.03.2019 05:46

А да ли си ти битанго,лопове,лазове рекао њима "да је дзаба факултетска диплома,ако ниси у СНСД-у"

Name

О себи говориш

05.03.2019 09:02

За све што си рекао управо си ти најодговорнији јер нас предуго водиш путем суноврата и то трчећим кораком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

05.03.2019 09:12

Па то се оцекивало, јос када се кандидовао.

Name

Сваста

05.03.2019 09:25

Хајде унитарна, није добро ни да је ентитет такав, али градјанска, као не треба се ни трудити да постане!?

Name

Сваста

05.03.2019 09:29

Затим, неко други крив после 20 година његове политике у РС, сто не напредује, сто је опљацкана и унистена од стране његове крминалне власти.

Name

Мирослав

05.03.2019 09:31

Шта си ти све рекао, али ваљда има и тог свевишњег.

Name

Ваљда јасно

05.03.2019 09:33

Иза себе мозете да оставите само пропаст и никакве услове за зивот свих нас, сто сw види у скоро преполовљеном броју становника.

Name

Милун

05.03.2019 09:37

О каквом обезбјеђивању причаш, па ти си обезбједио своје унуке да ништа не раде, ма какви и унуке својих унука срам те било.

Name

ре хм

05.03.2019 09:37

И још ће се кандидоват за градоначелника Бањалуке 2020.

Name

О х хиљаду мојих жалости

05.03.2019 09:44

Бурле да ли вјерујеш сам себи? Ми ти све вјерујемо

Name

А

05.03.2019 10:39

Ајде одмах не цекај и поведи своје јаране бакира и цовица јер ви сте највеце зло за овај народ и дрзаву !!!превисе година млатите празну сламу а свој дзеп енормно сте напунили !!фујјјјјјјј које бахацењеее

Name

РЕ

05.03.2019 12:12

Иди гдје хоћеш само се не врацај, доста те је, унистили сте све и привреду и банке, ојадили народ! Нека вас носи црни дјаво народу са грбаце, марво сеоска!

Name

Гоогл

05.03.2019 09:31

видис горе нема крадје....то њега зеза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав олош!

05.03.2019 11:02

Каква смо ми говна кад нас овај преставља и да га не можемо смјенити да нас не срамоти и зајебава.

Name

ДЈОКА

05.03.2019 09:36

КАД ЈЕДНОМ ОДЕС ОДАВДЕ..СВЕ ЦЕ ДА СЕ РАСПАДНЕ..ЦЕО СИСТЕМ КОЈИ СИ ПОСТАВИО..СВИ ТВОЈИ МИНИСТРИ И УХЉЕБИ..А ОПОЗИЦУЈА КОЈА СЕ САМО ТАКО ЗОВЕ..ОНДА ЦЕ СКОЛОВАНИ МЛАДИ ЉУДИ РАДИТИ И ОДГОВАРАТИ ЗА НЕРАД..ТАД ЦЕ СИРОТИЊА ДОБИЈАТИ ПЛАТУ ЗА СВОЈ РАД..ТАД ЦЕ ОДГОВАРАТИ ЗА ПОГИБИЈЕ ЉУДИ НА РАДНОМ МЈЕСТУ..ИДИ И ТИ И ТЕ БОГАТЕ ПОРОДИЦЕ И НЕ ВРАЦАЈТЕ СЕ..ДОЦИ ЦЕ ВРИЈЕМЕ КАД ЦЕ ТЕ БЈЕЗАТИ ОД НАС КО И НАСА ДЈЕЦА ОД ВАС..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемо у пропаст

05.03.2019 09:38

Обезбједио си ти својих и 6000 унуцади и сад мозес потписивати ста ти је воља. Јадан је овај народ којег воде такви политицари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

05.03.2019 11:00

Додик је лазов, криминалац, лопов, простак......ТАЦКА.

Name

Гојко

05.03.2019 09:41

Ово је прави државник, са образом. А не као Вукота, све сјебо а неће да да оставку, још се сам прогласио за председника РС, смешно, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

05.03.2019 10:00

Гојчине оправдо си сендвић, једино појачај ако хоћеш нешто више.

Name

Ре Гојко - Нова Олуја

05.03.2019 10:05

Да је Вукота Говедарица и Младен Иванић на челу Републике Српске већ би многи Срби били у колонама ка Истоку. Била би нова Олуја из Републике Српске.

Name

Е Мој Гојко

05.03.2019 10:08

Колико си ти цовјеце глуп.

Name

ре

05.03.2019 10:29

Јел ти то нас зај......?

Name

хм

05.03.2019 10:32

Да, е бас је онај Вукота унистио РС. Опљацкао свој народ. Покрао гласове и изманипулисао градјане. И никако да поднеае оставку!

Name

Ре Гојко

05.03.2019 11:02

Каква си ти будалетина,да веце нрма. Ти си насао да прицас о Додиком постењу,па тај је олицење свега злога на овом свијету.Од њега једино мозе бити гори онај који подрзава таквог монструма. Срами се своје дјеце,предака и будуцих покољења која немају будуцност управо ради,,милосрдног"Додика.Фујјјјј

Name

Гојко

05.03.2019 11:19

Ови Сзп секташи се приме ко млад купус

Name

Ре Гојко

05.03.2019 12:23

просто не могу вјеровати да писмен цовјек мозе бити толико глуп. И јос се тиме јавно хвалити. Гојко ти си за заљење.

Name

Ре

05.03.2019 16:00

Е мој гојко, њега више ни жена не брани.

Name

Поп јовица

05.03.2019 09:51

Изгледа да леми може бити БАЈА само у Бакинцима и Републици Српској и нигдје више! Чим нешто није по његовом Он одмах кукавички бјежи! Овај свој бијег из Сарајева леми је најављивао и прије тако да можемо рачунати на то,Он ће касније наћи неко оправдање за бјежанију и тако ће завршити његов политички ангажман у Сарајеву кукавички и јадно! Леми се најбоље сналази када је окружен својим полтронима у странци или када му режимски новинари постављају унапријед договорена питања и само тада је леми БАЈА и никад и нигдје више! Чим леми налети на *тврдо* Он се одмах повлачи и бјежи! Надам се да ће остати у Сарајеву што дуже да гледамо лажног БАЈУ како се немоћно копрца запетљан у своје лажи и незнање! Биће занимљиво гледати његове симпатизере који у чуду гледају како им главни БАЈА кукавички бјежи не марећи за њих! Е моји секташи,кога сте Ви послали у Сарајево да се бори за наше интересе?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Поп Јовица

05.03.2019 11:08

Он се још није навикао на посао у Сарајеву а када је отишао у Европу, међу озбиљне политичаре све му се смучило и већ би да бјежи. Ја сам рекао чим је добио мандат да ће он отићи и поставити неког другог, мислим да то устав дозвољава, за Бају је шатор, вашер и клицање великом вођи, није за њега висока политика и крајња озбиљност, он на то није навикао.

Name

Поп јовица

05.03.2019 11:13

ре слажем се!

Name

Алан Форд

05.03.2019 09:53

Највећа помоћ за Српску и Федерацију била би да Додик, Бакир и Човић доживотно ставе иза браве али у неком напуштеном руднику без дневне свјетлости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

05.03.2019 10:21

Иди Сотоно,у пакао,тамо ти је мјесто,не погани свету земљу,колико је убијених младих момака,због тебе,њих крв вапи пред Богом,не мисли да цес избјећи казну,нема злата,и еура пред Богом,циме цес дати откуп,за дусу,Давид це те питати

Name

Хахаааа

05.03.2019 10:23

Аууу па ти си тај сто коцис пут у Европу па ти си сбоје и кумове и све своје збринуо а кад це санкције !?????????? Време је крајње да сва три требате у затвор и одузимање имовине !!!!! Резултати васег рада су висе него видљиви @!!! Фујјјјјјјјјјјјјј

Name

Милан Б.

05.03.2019 09:55

Увалио нас у говна свију па би да се повуце у БЛ ,е неце моци тако,прово одговарати па у затвор и ако зив изадјес назад у своје село без игдке ицега возити комсијин трактор за дневницу ! То би било реално да има закона!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар не!?

05.03.2019 12:49

У Бл се мијемја, долазе нове снаге. Под хитно мора у рикверц.

Name

Поп јовица

05.03.2019 10:02

Него,је ли додо носио заставу Републике Српске у Брисел? :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мами

05.03.2019 14:25

Добро уочено!

Name

Мацак

05.03.2019 10:02

Знало се то и прије избора,само су ме тада сатрали репликама. Оде у Сарајево Каран или Стевандиц,а Додик на чело владе,а Висковиц умјесто Лукача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац ВРС

05.03.2019 10:09

врати се у лакташе, заборави бањалуку коју си уназадио за 50 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балканхисторy

05.03.2019 10:09

Ја сам говорио да це се он опет Босњаству вратити. Срби су измисљотина Хабсбурговаца с поцетка 19. вијека, а Милини преци су били Босњаци муслимани, који су се након Хабсбурске окупације Балкана морали поправославити. У дубини дусе Миле воли Босну, једину средњовјековну балканску појаву. Хрватска је поцеком 18. вијека измисљена, Србија поцетком 19. вијека. Обе такозване дрзавице су креације Хабсбурговаца и Берлинско-Бецке сколе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.03.2019 06:21

Јер то Повјест или хисторија? Рече ти свашта и остаде жив...

Name

Јоде

05.03.2019 10:11

Ја сам мисљења да једино овај цовјек мозе БИХ извести на прави пут са ове странпутице.Једини проблем је сто он са друге стране нема праве саговорнике и друга двојица нису му ни до кољена у сваком погледу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далеко од истине

05.03.2019 13:02

Па прво је потребно да сам себе изведе на прави пут, сто је реално неизводјиво.

Name

Ре

05.03.2019 13:06

Ста је то прави пут? Објасни.... Ако је то пут на ком це он украсти јос који милион, а ми остати јос сиромаснији, нека хвала.

Name

ре Јоде

05.03.2019 15:06

Мислиш ти само проблем је што ти појма немаш, дај се прво информиши које су уставне надлежности предсједништва БиХ.

Name

зоки

05.03.2019 10:16

СТЈ зарко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полазник

05.03.2019 10:22

Иди док се јос не накоти дудука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатичанин

05.03.2019 10:31

Лаже пас ко човјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гуз

05.03.2019 10:35

Науцио да тлаци Србе,осладило му се,у Сарајеву је нико и ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАВИД

05.03.2019 10:44

Неце дуго! И њему се ЦРНО писе,немој те мислити да је безбједно у Београду.. Небих им била у кози.. Одбројавају дани и минуте и. секунде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селим Бараковиц

05.03.2019 10:50

Не можете радити оно што ви желите па вам не одговора та позиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока калис

05.03.2019 10:55

Неврацај се ти,дудуце,него врати све сто си отео од свог народа и врати све плате које си примио и даље примас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.03.2019 10:58

све вец унапријед испланирано.Као повуце се.Покрао је све сто се могло покрасти.Остало јос несто мало.Кредита нових нема,и ако има сита нека.Фино це се покупити и нестати са политицке сцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

05.03.2019 10:58

Ко још вјерује овом лажову и његовој демагогији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кројачица

05.03.2019 11:07

Док преузме и игре на срећу да заокружи цјелину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНФО

05.03.2019 11:47

Син му је купио вулкано апарате

Name

Заклетва се не гази

05.03.2019 11:15

Годинама прича да је против јединствене БиХ, да ће одвојити РС-Западна Србија, залаже се за хрватски ентитет, одакле ова прича?. Сад прича контра оног годинана, само нас збуњује. Рад у Са му је тврд орах, не иде по плану, као у РС. Није добро овако често мијењати мишљења, ради ауторитета. П. С. Заборавио је и ону значкицу-заставицу бар у реверу понијети, а онолико заклињање, па смо опет у забуни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

05.03.2019 11:16

па зар није била нека прица да це се вратити послије годину дана...а да це тамо ици неко други умјесто њега... јер из сарајева не мозе контролисати своје бандите у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕКОЛОГ

05.03.2019 11:16

САМО НЕКА ИДЕ, ВОДА ДА ГА НОСИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин

05.03.2019 11:25

Ја се само бојим да це се он повуци потпуно са политицке сцене нормално као да ниста није урадио свом народу и узивати након тога у свом богатству.Ово стварно кад би се десило а могуце је онда тај народ не треба постојати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гандра

05.03.2019 11:32

НЕ ВРАЋАЈ СЕ МОЛИМ ТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНФО

05.03.2019 11:46

Продао си све сто се могло продати. Мени само није јасно како стално људи гласају за њега. Син ти је купио вулкано апарате и доносите нови закон да само он своје апарате мозе да постави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

05.03.2019 11:53

РЕ.....на овом форуму ти твоји коментари сте нај....нај паметни.РЕ и његов лидер Станивуковић покупили сву памет целог света.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федералац

05.03.2019 11:57

Мозе мозе, у Лактасе се врати одакле си и поникао. Ту ти је мјесто, па врацај своје Србе на "прави пут" на који си их вец бесповратно повео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господин Шефик

05.03.2019 12:08

...е вала господине Додик, једном отиђе у свијет и сад најављујеш отказ, нисмо се тако договорили хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока калис

05.03.2019 12:51

Неврацај се ти,дудуце,него врати све сто си отео од свог народа и врати све плате које си примио и даље примас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

05.03.2019 12:58

НЕМА ПРОЕКАТА НА КОЈИМА СЕ МОЖЕ ПРАТИ СТОТИНЕ МИЛИОНА НЕМА БУЏЕТА ОД ПРИЈЕСЕДНИКА ОД 11 МИЛИОНА КОЈИ СУ ИШЛИ ЗА ЛУКСУЗ СНСДа МиСЛИО ДАЋЕ БИТИ И ТАМО И ОВАМО АЛИ НЕМА САД САМО СИРОМАШИШ Р СРБСКУ ТАМО ГЛАВНИ КАКИР

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Ронхил

05.03.2019 12:59

Миле Додик да се повуче из политике!? То може само жута штанпа да пише ради тиража. Миле може отићи са власти само на онај начин на који је и дошао, или недо Бог за њега, неким пријеким случајем. Нема од тога ништа, све док Србијанци по Зворнику и Вишегради гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Ронхил

05.03.2019 12:59

Миле Ронхил МилоКрад лазов највеци у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

05.03.2019 13:03

мала лаза за њега пљунит па полизат је ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

05.03.2019 13:20

Покрадес изборе па сад хоцес да се извуцес?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

05.03.2019 13:58

Иди само иди ,да те оци моје не гледају!ал опет лазес ,по обицају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

05.03.2019 14:53

Ма јаста нека само иде да га насе оци висе негледају, нека поведе и бисерку сасобом и она је омразени лик. Овдје сте узели ста сте могли и умјели иди у Србију и кандидуј се на следецим предсједницким изборима па нека и они мало осјете ста смо ми трпили 20 гидина. Иди и несикирај се толико за насу унуцад ако се ти будес за њх сикирао јадна им мајка.

Name

Бл-Бг

05.03.2019 14:10

То је тако кад се одмакне од ове вукојебине и разговара са људима којима је све цисто. Зна се ста се мора урадити, а ове сељацке нацистицке форе могу само јос код Срба да продју. Понасање у стилу ратно плијена и ситног клептоманског лопова су довеле до скоро потпуног исељења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

05.03.2019 14:11

Политика је курва,морате слусати нас политицаре инаце вам саљемо господина ЛУКАЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

05.03.2019 14:14

Моземо ми да се вадимо у узивамо у овом фасизму јос мало времена. Врло брзо це доци врјеме људи као Комсиц или Богиц Богицевиц. Ова се форма тоталног национализма излизала, и бога питај колико задузила Републику Српску. Сад јос ово прогањање новинара, у стилу Путина, једноумље кад је у питању Република Српска, која је це по мом мисљењу неминовно пропасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.03.2019 14:50

Република Српска је створена уз многе жртве и из љубави њеног народа и не може нестати. Лако нестају државе које су склепане на брзину и без ичиије љубави.

Name

зуx

05.03.2019 14:21

Ма хајде?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

05.03.2019 15:15

Која би то среца била али не би било ниста ако не би повео И Бакета И драгог свог јарана Цовица Јер како це зивјети један без другог

Name

Фрее@Ласт

05.03.2019 14:48

Ти и твоји нисте изгубили превише времена, напротив, јако добро сте га искористили ... Не брини, за својих 6 унучади (за сада) имаш приватну државу фамилије Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гламоц

05.03.2019 15:09

ДОБРО ЈЕ РЕКЛА ЦЕНИЦКА, НИЈЕ ОВА ФУНКЦИЈА ЗА ЊЕГА, ОН МОРА БИТИ НЕГДЈЕ БЛИЗЕ ПАРАМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

05.03.2019 15:22

Јос једна од многи његови лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

05.03.2019 15:49

На залост оних који ово призељкују он це увијек побједјивати!!! Зиво нас краљ Милорад Додик!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

05.03.2019 17:20

Ш Т Е Т А БАШ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

05.03.2019 17:59

Јавности је познато да имас унуцад!Нека су зива и здрава и да немају ниста од твога карактера,то им треба позелити! Најбоље да се не вратис или да одес са јос пар породица,како реце,које су се обогатиле!ТЕБЕ ТО БОЛИ,СТО СВИ ЗНАЈУ КОЛИКО СИ ОПЉАЦКАО И ПОКРАО!!!Губис се,јер и ЕУ,зна какав си и како прикривас убиства насе дјеце,коју бацате кад их убијете у канализацију!Да си мање крао и нама несто давао,не би сад зивио у страху,бојис се своје сјене.Стице страсни суд и вријеме је!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажов остаје лажов , само годину старији

05.03.2019 18:10

Иди и не окрећи се сине ,, СРЕТНО, лажову 21 вјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сероња

05.03.2019 18:15

Нема пара из дрзавне касе ,а ни не сналази се добро у елити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

05.03.2019 18:23

МИЛОРАДЕ КО НАМ УБИ НАСЕГ ДАВИДА У ЦЕНТРУ БАЊАЛУКЕ?.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Припрема терена

05.03.2019 19:05

Зели реци да га нико неце склонити него да он сам зели реци Ето, као, могао би он остати али неце.Како да не! И замислите то због БиХ , због њеног добра. Залим га како мора играти. Да није травницки синдром у питању, па да се цовјек склони прије него се просири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заслужна Српкиња

05.03.2019 20:21

Видјесте ли га данас на конференцији за штампу између двије Пејине унуке,Жељке и Наде Тешановић која је у рату псовала четничку мајку.Па зар ни једна Српкиња није могла бити председница и потпредсједница Републике Српске.

Name

055

05.03.2019 19:55

Па то је тако пројектовано,није доље профитабилно,изгледа ништа од скидања санкција и зато рикверц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

05.03.2019 20:00

Мирсад Додик, бивси месар, тренутни постар. Смилујте се људи, није му лако... Деградира сам себе од главног баје у обицног постара хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Багра

05.03.2019 20:21

Овај народ је заиста глуп кад трпи Мисли клептомане и његову мафију. Има их мање него вас, русите их. Давор Драгичевић вам је показао како се народ може окупити. Бирајте паметне и храбре, а још их има. Баја је сигурно добио по пљуни у Бриселу и неки ултиматум. Багру само их револуција мозе скинути, одузети им имовину и судити им!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

05.03.2019 21:40

Цујте да све пропане ако он напусти мјесто цлана предсједниства. Цовјек је стварно умислио да је незамјењив. Сад изјављује да млади одлазе а сјетите се прије годину се спрдао на ТВ како га неки моле да се врате и да им помогне наци посао. А погледајте и ово о НАТО нема висе нецемо у НАТО деклерација РС и то вец да одлози за касније. Лазовцина и психопата невидјени. Надам се да це овај народ имати снаге да га стрпа у затвор и одузме му све и породици сто је покрао као сто је и Санадер заврсио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАК

06.03.2019 03:56

Управо сам дозивио да ми полицајац сломи лицну карту и казе да је не вазеца зато сто је сломљена, а никада нисам направио ни један проблем нити сам икада имао проблема са законом. Сутра идем да тразим дрзављанство од било које друге дрзаве нецу да зивим овде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па???

06.03.2019 07:08

Не мозес цијелу БиХ ставити под своју сапу, а мислио си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИЛВАНА

06.03.2019 08:19

А гдје???? Кад си обећавао и бусао се да ти можеш да си ти једини патриота тад је само било да се докопаш власти. А сад друга прича. Теби је лако снадбио си се и обезбједио себи резервну државу. Народе ако нисте потрошили паре што вам је дао да га опет изаберете обезбједите себи резервни дом. Ето вам сад ко је прави патриота а ко Бакировац. Прозивао је честите људе који ниједну надлежност нису пренијели са РС на БиХ и ништа лоше по РС нису урадили. Е мој народе видите ли сад или су вам још очи повезане. Кад прогледате тад ће вам бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

06.03.2019 12:08

Нема повлацења нема предаје. Гдје је оно "не мозе нам нико ниста ..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

аноним

07.03.2019 05:44

обезбедио си ти своју унуцад а мозда цак и њихову будуцу дјецу а сиромасни испастају јадни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

07.03.2019 07:50

Било сељаце из Мрцеваца у Бриселу. Посто је годинама плацао велике паре да буде на власти а ови у Бриселу дигли цијену рекета хтјео баја да изадје. Медутим улаз јако скуп али излаз пуно, пуно скупљи.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазов

07.03.2019 14:42

Остаје лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина!!!

08.03.2019 07:38

"-Немам времена за дангубу." То сто је Додиг изрекао је ИСТИНА: сваки тренутак његове активности који није дебело уновцио-на стету српског народа- је за њега изгубљени тренутак.

ОДГОВОРИТЕ