Dodik najavio povlačenje

-Nemam vremena za dangubu. Ako zajedno s drugim kolegama u Predsjedništvu, najduže za godinu, ne uspijem vratiti Bosnu i Hercegovinu sa sadašnjeg puta samouništenja na pravi put, ja napuštam Predsjedništvo, vraćam se u Banjluku pa neka sve propadne – izjavio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


U intervjuu za Al Džaziru Balkan, prilikom jučerašnjeg boravka u Briselu, Dodik je na pitanje da li je to rekao i zvaničnicima EU odgovorio:

– Da, iako ne baš doslovno tako, ali sam briselske prijatelje zamolio da nam od sada ne daju preteške uslove za kandidatski status.

Dodik tvrdi da je pokušao da ih uvjeri da bi se procesi u BiH nakon sticanja kandidatskog statusa u mnogim aspektima mogli okrenuti u pozitivnom pravcu. 

Šta su Vam na to rekli gospodin Hahn i gospođa Mogherini, bilo je pitanje novinara.

– Rečeno mi je da ćemo za rješavanje nekih od najvažnijih problema imati bezrezervnu pomoć EU, da mnogo toga, poput formiranja Savjeta ministara, možemo i moramo uraditi sami. Saglasni su sa mnom da se mnogi naši problemi mogu i moraju rješavati odmah jer je mnogo godina izgubljeno u nepovrat. U Briselu takođe nemaju ništa protiv ako nam u rješavanju naših nagomilanih problema budu pomagali i drugi naši prijatelji. Dogovorili smo se da neka osjetljiva pitanja kao što je članstvo u NATO odložimo za kasnije. Rekao sam im, takođe, da bi odgovornost morali od sada da snosimo svi koji stvari kod nas ne postavljamo na pravo mjesto, ali i oni koji se razmeću lažnim nadama dok nam građani odlaze iz zemlje. A najveću odgovornost trebalo bi da snose oni koji kojekakvim nerealnim inicijativama, zahtjevima i kvazivizijama o unitarnoj ili građanskoj BiH koče suštinske reforme. Ja sam transparentni pragmatičar koji na BiH gleda očima realiste i tako se i ponašam. Svi me baš u tome i ne razumiju dobro, ali to nije do mene – rekao je Dodik.

Na konstituciju da je realnost da EU i Srbija zvanično zagovaraju cjelovitost BiH, Dodik je rekao da teritorijalna cjelovitost BiH nije sporna, alio je sporna njena nefunkcionalnost. Na pitanje kako Milorad Dodik kao predsjedavajući Predsjedništva vidi BiH u ovom času, odgovorio je da je vidi „kao karikaturu od države, a volio bi je vidjeti kao harmoničnu zajednicu sastavljenu od dva ravnopravna entiteta u kojoj niko nikoga ne negira, niti iko ikome smeta da napreduje“.

– Bosna kao država može da opstane samo ako bošnjački političari, moj kolega Željko Komšić, takozvana ljevica i inteligencija u Federaciji BiH postanu svjesni da je BiH složena država i da kao takva nema nikakve izglede da u skoroj budućnosti postane građanska. A unitarna neće svakako nikada ni postati. Ja, kao što je javnosti poznato, imam šestoro unučadi, moja je dužnost i po tom osnovu da stvaram i da iza sebe ostavim što bolje uslove za život svima onima koji tek dolaze – poručio je, između ostalog, Dodik.

Srpskainfo

KOMENTARI130
POŠALJITE PORUKU

Ostaj tamo

05.03.2019 09:56

NE VRACAJ SE U BANJA LUKU..NE NIKAKO..NEKA TE U SARAJEVU PA ODATLE IDI I U TUNGUZIJU..NE VRACAJ SE TO TE SRBI MOLE...IDI I NE OKRECI SE..

Ne može u Tunguziju, tamo je već bio Crnadak.

Re

05.03.2019 10:41

lažovčina jedna svoju unučad je ve¢ smjestio u Beograd šta ga briga za našom što se potucaju bez posla

Pzd

05.03.2019 10:56

Ostani SA BAKIROM I COVICEM,A VRATI OPLJACKANO

igor

05.03.2019 10:57

Ne povlaci se on zbog uspjeha ili ne uspjeha BiH,on zna da zbog svojih budaletina kojima je okruzen gubi Banjaluku i ostatak RS.Ima on istrazivanja i svjestan ke da je SNSD nikad gori zahvaljujuci Lukacu,Cvijanovicki,Majkickinarcisoidnom Radoicicu...SNSD je postala stranka mraka.

Dejan BL

05.03.2019 11:07

Pogledajmo, na ovom forumu uglavnom se napada Dodik. A, da li je Dodik krivac za stanje u BiH? Pozivamo se na demokratiju, a Dodik je dobio bise glasova od svih clanova predsjednistva. Smijemo li se pozivati na demokratiju, a ignorisati ovu cinjenicu? Pogledajmo, bosnjacki i "htvatski" clan predsjednistva uslovljavaju nesto sa NATom, a vidjeli smo i culi da niko iz EU ne uslovljava put BiHa u EU nikakvim ulaskom u NATO. I opet Dodik kriv. Znamo odkle to tolazi.

Dezurni "krivac" je RS i Dodik

05.03.2019 11:09

A sta ce onaj kamiondzija iz milica? Gdje ce on, ovaj ce na njegovo mjesto

Kamiondzija

05.03.2019 11:09

Dodik je izbore pokrao kao sto je pokrao sve sto se dalo pokrasti u RS.

Re Dezurni krivac je RS i Dodik

05.03.2019 11:33

Teze kontrolise kriminalne tokove.Izmice potpunoj kontroli.

Mafijaska posla

05.03.2019 11:34

Za re dezurni...mjesas babe i zabe, saberi se. Ko uslovljava nesto za kretanju prema EU?..Niko. Samo se uslovljava MAP jer je taj zakon donesen i potvrdjen tim glasovima o kojim ti pricas ..da su sada uslovljeni. Aj umij se fino da sve skontas...malko si dekoncentrisan.

Kiki

05.03.2019 11:36

slažem se, ne vraćaj se molim te

re

05.03.2019 11:48

Dodik je patoloski lazov. Ako je nesto rekao ujutru,to popodne ne vazi. Kakvo povlacenje,on ce povuci u propast ovo sto je ostalo od RS. Sada kada je opozicija definitivno isparila,kada je grupa PzD izbacena iz stroja,kada je snaga RS krenula napolje,ostalo mu je samo palamudjenje izmedju obroka da bi RTRS imala kao neke vijesti

Borko

05.03.2019 11:51

Pazi molim te, a tvoj entitet "cvjeta"? Nemože BiH ići ka samouništenju, države ne propadaju baš tako jednostavno, to je proces koji traje godinama a nekada i vijekovima. Država može ekonomski stagnirati ili ekonomski propadati, iz aviona se vidi da tvoj RS entitet propada u svakom smislu, ekonomija u RS je uništena, ti se od nekuda povlačiš i predlažeš povlačenja od kako si uzjaho narodu na grbaču. "On nema vremena za gubljenje" hahha kao do sada nešto radio, jesi Baja, radio si, na ekonomskm i svakom drugom uništenju ALI entiteta. Kakve veze ima da li je neko shvatio ili nije da BiH neće biti građanska,? to nikakav uticaj nema na sadašnje ekonomsko stanje, ili na opšte stanje u društvu. Da li bi Željko Komšić volio da BiH bude građanska ili ne nema nikakav utica na propast banaka u RS, propast željeznica, zdravstva...etc. Baja, tvoja politička karijera je na zalasku, nisi legitimn o i legalno na sadašnjoj poziciji, na predizbornim tribinama si otvoreno prijetio, obećavao krezavim biračima po 100 KM da glasaju za tebe. BiH nikada stabilnija a entitet RS nikada u goroj poziciji. Tebi se "unitaristi" u Sarajevu klanjaju i podržavaju tvoj "rad" i tvoju politiku, to je istina,

PORUČILI SU KRSTIĆI....

05.03.2019 11:57

NIKO nikoga ne uslovljava, ako je za tebe "uslovljavanje" da budući predsjedavajući Savjeta Ministara BiH mora poštovati zakon, to je onda drugi par opanaka. To su zakoni za koje su glasali upravo svi snsd-ovci sa Dodigom na čelu. U BiH je politička situacija sasvim normalna, nema nikakvog specijalnog stanja. Dodig je kriv za stanje u RS-u

re Dezurni krivac...

05.03.2019 12:02

Da je pravde, u Banjaluku bi mogao samo na Tunjice.

Komentar

05.03.2019 12:05

Pokrali vise a ne dobili glasove. Razlika!

Vladavina prava

05.03.2019 12:10

а ви само наставите тако да налазите и нападате своје лјуде,па ћу да видим хоћете ли имати болје да предложите ишта ће бити сансрпскм после нјега!

Злата

05.03.2019 12:20

Tajkuni mu preuzeše ministarstva i uprave. Kum Budo Stanković preuzeo RUGIP pa sa zemljišnom mafijom Deurićem, Stojčinom i Bosom, sve uknjiži bez znanja glavnog.

tajkun

05.03.2019 12:21

Milorade, ti si prvenac bio u navanju lažnih nada narodu, a sada hoćeš da okriviš druge što mladost ode vani i što čemo uskoro ostati bez naroda. Nemoj bježati od problema, već iste rješav. Problem je što si ti u Republici Srpskoj naučio da bude samo onako kako ti hoćeš. Na nivou BiH pitaju se i drugi i trebao bi da naučiš tu lekciju.

ZNANJE

05.03.2019 12:22

ODLIČNO. POVUCI I KADROVE LEBA TI. DUŠANKU SA FAKSOM U 56. GODINI, PERU SA MEGA TREND KUPLJENOM DIPLOMOM, POLUDIPOMATE OD NEBOJŠE RADMANOVIĆA, I TAKO....................BIĆE NAM GORE AL IZDRŽAĆEMO.

POVUCI KADROVE

05.03.2019 12:26

Dobio po guzanu-"Dogovorili smo se da neka osjetljiva pitanja kao što je članstvo u NATO odložimo za kasnije"

dubica

05.03.2019 12:27

Milorad Dodik,za prijatelje AKO! 27.12.2018 "Dodik poručuje: AKO za mjesec-dva dana ne bude odluke u slučaju Dragičević, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz kancelarija" 6.12.2018 "Dodik: AKO ne bude zastave RS-a, neće biti sjednice Predsjedništva BiH" 25.04.2015. "Dodik:Deklaracija o slobodnoj i samostalnoj RS podrazumijeva zahtjev SNSD-a za povratak ovlasti Republici Srpskoj do 2017. godine, koje joj je oduzeo visoki predstavnik u BiH.AKOdo toga ne dođe, 2018. godine građani RS će glasati na obaveznom referendumu za nezavisnost RS." 5.7.2017 "Dodik prijeti haosom AKO se ne ukine obilježavnje 1. marta i 25. novembra" 17.01.2018 "Dodik: AKO postanem član Predsjedništva BiH, zakletvu ću polagati u Banjaluci" 28.05.2015 "Dodik: AKO se BiH ne uskladi sa Dejtonom - referendum 2017."

Murat 123

05.03.2019 13:19

Srpska je "za vrijeme njega" unistena, a sta ce biti posle njega, pa to sto je ostalo! A da li ce se oporaviti, zaista treba kristalna kugla!?

pa da

05.03.2019 13:31

Dangubiti u Sa je njegov licni ekonomski krah. Crpiti se za nesto sto mu ne donosi licnu korist ni u kom smislu,naprotiv....Sigurno je on imao planove u tom smislu i na tom polju, ali nesto opako koci....

Predvidivo

05.03.2019 13:39

Milorade tvoj sljedeći TARGET može biti samo Švicarska, imaju dosta jakih banaka koje bi ti, siguran sam, brzo do bankrota doveo!

075

05.03.2019 14:41

PA COVJECE CITAS LI TI I GLEDAS LI STA SE DESAVALO U TESLICU U NEDJELJU? O KAKVIM TO TI GLASOVIMA PRICAS. JESI LI VIDIO KAKO DODIK DOLAZI DO GLASOVA? A KAD GA PROVALE I SPRIJECE U KRADJI DOGODI SE TESLIC. KOGA JE ON POBIJEDIO NA IZBORIMA? MA SRAM VAS BILO , KORDONI POLICIJE TREBAJU CUVATI VRECE SA GLASOVIMA DA IH NE ZAMIJENI. ON OSVOJIO OVOLIKO ILI ONOLIKO GLASOVA, PI JAZAVCI JEDNI. VI MOZETE OSVOJITI 20 % OSTALO UKRADETE.

RE DEZURNI KRIVAC ..

05.03.2019 15:48

Ma da Crnadak nas je doveo u propast a ne Dodik i njegovi lopovsko-kriminalni saradnici,bajni ministri,direktori,načelnici.bolje pokrij te se po usima!

za RE

05.03.2019 17:07

Jesili ti uopste normalan pricas o nekoj demokratiji kakvoj demokratiji dodikovoj tiraniji.Druga pa taj osti Dodik je dao zeleno svjelo Radmanovicu da potpisu za ulazak u. Nato i to sa molbom da to bude po brzoj proceduri Jedno prica drugo radi.sad kaze jedno onda sutra drugo.Covjek sa sto lica bezlarakteran unistio RS i ti onda pitas jeli on krivac pa normalno da jeste i to najveci.

Re Dezurni krivac je Dodik

06.03.2019 06:50

A da li si ti bitango,lopove,lazove rekao njima "da je dzaba fakultetska diploma,ako nisi u SNSD-u"

ja

07.03.2019 06:46

O sebi govoriš

05.03.2019 10:02

Za sve što si rekao upravo si ti najodgovorniji jer nas predugo vodiš putem sunovrata i to trčećim korakom.

Pa to se ocekivalo, jos kada se kandidovao.

hm

05.03.2019 10:12

Hajde unitarna, nije dobro ni da je entitet takav, ali gradjanska, kao ne treba se ni truditi da postane!?

Svasta

05.03.2019 10:25

Zatim, neko drugi kriv posle 20 godina njegove politike u RS, sto ne napreduje, sto je opljackana i unistena od strane njegove krminalne vlasti.

Svasta

05.03.2019 10:29

Шта си ти све рекао, али ваљда има и тог свевишњег.

Мирослав

05.03.2019 10:31

Iza sebe mozete da ostavite samo propast i nikakve uslove za zivot svih nas, sto sw vidi u skoro prepolovljenom broju stanovnika.

Valjda jasno

05.03.2019 10:33

O kakvom obezbjeđivanju pričaš, pa ti si obezbjedio svoje unuke da ništa ne rade, ma kakvi i unuke svojih unuka sram te bilo.

Milun

05.03.2019 10:37

I još će se kandidovat za gradonačelnika Banjaluke 2020.

re hm

05.03.2019 10:37

Burle da li vjeruješ sam sebi? Mi ti sve vjerujemo

O h hiljadu mojih žalosti

05.03.2019 10:44

Ajde odmah ne cekaj i povedi svoje jarane bakira i covica jer vi ste najvece zlo za ovaj narod i drzavu !!!previse godina mlatite praznu slamu a svoj dzep enormno ste napunili !!fujjjjjjjj koje bahacenjeee

A

05.03.2019 11:39

Idi gdje hoćeš samo se ne vracaj, dosta te je, unistili ste sve i privredu i banke, ojadili narod! Neka vas nosi crni djavo narodu sa grbace, marvo seoska!

RE

05.03.2019 13:12

Googl

05.03.2019 10:31

vidis gore nema kradje....to njega zeza.

Kakva smo mi govna kad nas ovaj prestavlja i da ga ne možemo smjeniti da nas ne sramoti i zajebava.

Kakav ološ!

05.03.2019 12:02

DJOKA

05.03.2019 10:36

KAD JEDNOM ODES ODAVDE..SVE CE DA SE RASPADNE..CEO SISTEM KOJI SI POSTAVIO..SVI TVOJI MINISTRI I UHLJEBI..A OPOZICUJA KOJA SE SAMO TAKO ZOVE..ONDA CE SKOLOVANI MLADI LJUDI RADITI I ODGOVARATI ZA NERAD..TAD CE SIROTINJA DOBIJATI PLATU ZA SVOJ RAD..TAD CE ODGOVARATI ZA POGIBIJE LJUDI NA RADNOM MJESTU..IDI I TI I TE BOGATE PORODICE I NE VRACAJTE SE..DOCI CE VRIJEME KAD CE TE BJEZATI OD NAS KO I NASA DJECA OD VAS..

Idemo u propast

05.03.2019 10:38

Obezbjedio si ti svojih i 6000 unucadi i sad mozes potpisivati sta ti je volja. Jadan je ovaj narod kojeg vode takvi politicari.

Dodik je lazov, kriminalac, lopov, prostak......TACKA.

Da

05.03.2019 12:00

Gojko

05.03.2019 10:41

Ovo je pravi državnik, sa obrazom. A ne kao Vukota, sve sjebo a neće da da ostavku, još se sam proglasio za predsednika RS, smešno, ha ha ha

Гојчине оправдо си сендвић, једино појачај ако хоћеш нешто више.

Мирослав

05.03.2019 11:00

Da je Vukota Govedarica i Mladen Ivanić na čelu Republike Srpske već bi mnogi Srbi bili u kolonama ka Istoku. Bila bi nova Oluja iz Republike Srpske.

Re Gojko - Nova Oluja

05.03.2019 11:05

Koliko si ti covjece glup.

E Moj Gojko

05.03.2019 11:08

Jel ti to nas zaj......?

re

05.03.2019 11:29

Da, e bas je onaj Vukota unistio RS. Opljackao svoj narod. Pokrao glasove i izmanipulisao gradjane. I nikako da podneae ostavku!

hm

05.03.2019 11:32

Kakva si ti budaletina,da vece nrma. Ti si nasao da pricas o Dodikom postenju,pa taj je olicenje svega zloga na ovom svijetu.Od njega jedino moze biti gori onaj koji podrzava takvog monstruma. Srami se svoje djece,predaka i buducih pokoljenja koja nemaju buducnost upravo radi,,milosrdnog"Dodika.Fujjjjj

Re Gojko

05.03.2019 12:02

Ovi Szp sektaši se prime ko mlad kupus

Gojko

05.03.2019 12:19

prosto ne mogu vjerovati da pismen covjek moze biti toliko glup. I jos se time javno hvaliti. Gojko ti si za zaljenje.

Re Gojko

05.03.2019 13:23

E moj gojko, njega više ni žena ne brani.

Re

05.03.2019 17:00

Pop jovica

05.03.2019 10:51

Izgleda da lemi može biti BAJA samo u Bakincima i Republici Srpskoj i nigdje više! Čim nešto nije po njegovom On odmah kukavički bježi! Ovaj svoj bijeg iz Sarajeva lemi je najavljivao i prije tako da možemo računati na to,On će kasnije naći neko opravdanje za bježaniju i tako će završiti njegov politički angažman u Sarajevu kukavički i jadno! Lemi se najbolje snalazi kada je okružen svojim poltronima u stranci ili kada mu režimski novinari postavljaju unaprijed dogovorena pitanja i samo tada je lemi BAJA i nikad i nigdje više! Čim lemi naleti na *tvrdo* On se odmah povlači i bježi! Nadam se da će ostati u Sarajevu što duže da gledamo lažnog BAJU kako se nemoćno koprca zapetljan u svoje laži i neznanje! Biće zanimljivo gledati njegove simpatizere koji u čudu gledaju kako im glavni BAJA kukavički bježi ne mareći za njih! E moji sektaši,koga ste Vi poslali u Sarajevo da se bori za naše interese?!

On se još nije navikao na posao u Sarajevu a kada je otišao u Evropu, među ozbiljne političare sve mu se smučilo i već bi da bježi. Ja sam rekao čim je dobio mandat da će on otići i postaviti nekog drugog, mislim da to ustav dozvoljava, za Baju je šator, vašer i klicanje velikom vođi, nije za njega visoka politika i krajnja ozbiljnost, on na to nije navikao.

re Pop Jovica

05.03.2019 12:08

re slažem se!

Pop jovica

05.03.2019 12:13

Alan Ford

05.03.2019 10:53

Najveća pomoć za Srpsku i Federaciju bila bi da Dodik, Bakir i Čović doživotno stave iza brave ali u nekom napuštenom rudniku bez dnevne svjetlosti.

Idi Sotono,u pakao,tamo ti je mjesto,ne pogani svetu zemlju,koliko je ubijenih mladih momaka,zbog tebe,njih krv vapi pred Bogom,ne misli da ces izbjeći kaznu,nema zlata,i eura pred Bogom,cime ces dati otkup,za dusu,David ce te pitati

Q

05.03.2019 11:21

Auuu pa ti si taj sto kocis put u Evropu pa ti si sboje i kumove i sve svoje zbrinuo a kad ce sankcije !?????????? Vreme je krajnje da sva tri trebate u zatvor i oduzimanje imovine !!!!! Rezultati vaseg rada su vise nego vidljivi @!!! Fujjjjjjjjjjjjjj

Hahaaaa

05.03.2019 11:23

Milan B.

05.03.2019 10:55

Uvalio nas u govna sviju pa bi da se povuce u BL ,e nece moci tako,provo odgovarati pa u zatvor i ako ziv izadjes nazad u svoje selo bez igdke icega voziti komsijin traktor za dnevnicu ! To bi bilo realno da ima zakona!

U Bl se mijemja, dolaze nove snage. Pod hitno mora u rikverc.

Zar ne!?

05.03.2019 13:49

Pop jovica

05.03.2019 11:02

Nego,je li dodo nosio zastavu Republike Srpske u Brisel? :)

Dobro uočeno!

Mami

05.03.2019 15:25

Macak

05.03.2019 11:02

Znalo se to i prije izbora,samo su me tada satrali replikama. Ode u Sarajevo Karan ili Stevandic,a Dodik na čelo vlade,a Viskovic umjesto Lukača.

borac VRS

05.03.2019 11:09

vrati se u laktaše, zaboravi banjaluku koju si unazadio za 50 godina

Balkanhistory

05.03.2019 11:09

Ja sam govorio da ce se on opet Bosnjastvu vratiti. Srbi su izmisljotina Habsburgovaca s pocetka 19. vijeka, a Milini preci su bili Bosnjaci muslimani, koji su se nakon Habsburske okupacije Balkana morali popravoslaviti. U dubini duse Mile voli Bosnu, jedinu srednjovjekovnu balkansku pojavu. Hrvatska je pocekom 18. vijeka izmisljena, Srbija pocetkom 19. vijeka. Obe takozvane drzavice su kreacije Habsburgovaca i Berlinsko-Becke skole.

Jer to Povjest ili historija? Reče ti svašta i ostade živ...

Re

08.03.2019 07:21

Jode

05.03.2019 11:11

Ja sam misljenja da jedino ovaj covjek moze BIH izvesti na pravi put sa ove stranputice.Jedini problem je sto on sa druge strane nema prave sagovornike i druga dvojica nisu mu ni do koljena u svakom pogledu.

Pa prvo je potrebno da sam sebe izvede na pravi put, sto je realno neizvodjivo.

Daleko od istine

05.03.2019 14:02

Sta je to pravi put? Objasni.... Ako je to put na kom ce on ukrasti jos koji milion, a mi ostati jos siromasniji, neka hvala.

Re

05.03.2019 14:06

Misliš ti samo problem je što ti pojma nemaš, daj se prvo informiši koje su ustavne nadležnosti predsjedništva BiH.

re Jode

05.03.2019 16:06

zoki

05.03.2019 11:16

STJ zarko!

Polaznik

05.03.2019 11:22

Idi dok se jos ne nakoti duduka

Rogatičanin

05.03.2019 11:31

Laže pas ko čovjek!

guz

05.03.2019 11:35

Naucio da tlaci Srbe,osladilo mu se,u Sarajevu je niko i nista.

DAVID

05.03.2019 11:44

Nece dugo! I njemu se CRNO pise,nemoj te misliti da je bezbjedno u Beogradu.. Nebih im bila u kozi.. Odbrojavaju dani i minute i. sekunde...

Selim Barakovic

05.03.2019 11:50

Ne možete raditi ono što vi želite pa vam ne odgovora ta pozicija

Zoka kalis

05.03.2019 11:55

Nevracaj se ti,duduce,nego vrati sve sto si oteo od svog naroda i vrati sve plate koje si primio i dalje primas

Re

05.03.2019 11:58

sve vec unaprijed isplanirano.Kao povuce se.Pokrao je sve sto se moglo pokrasti.Ostalo jos nesto malo.Kredita novih nema,i ako ima sita neka.Fino ce se pokupiti i nestati sa politicke scene.

NN

05.03.2019 11:58

Ko još vjeruje ovom lažovu i njegovoj demagogiji

Krojačica

05.03.2019 12:07

Dok preuzme i igre na sreću da zaokruži cjelinu.

Sin mu je kupio vulkano aparate

INFO

05.03.2019 12:47

Zakletva se ne gazi

05.03.2019 12:15

Godinama priča da je protiv jedinstvene BiH, da će odvojiti RS-Zapadna Srbija, zalaže se za hrvatski entitet, odakle ova priča?. Sad priča kontra onog godinana, samo nas zbunjuje. Rad u Sa mu je tvrd orah, ne ide po planu, kao u RS. Nije dobro ovako često mijenjati mišljenja, radi autoriteta. P. S. Zaboravio je i onu značkicu-zastavicu bar u reveru ponijeti, a onoliko zaklinjanje, pa smo opet u zabuni...

Vitez Istine

05.03.2019 12:16

pa zar nije bila neka prica da ce se vratiti poslije godinu dana...a da ce tamo ici neko drugi umjesto njega... jer iz sarajeva ne moze kontrolisati svoje bandite u RS

EKOLOG

05.03.2019 12:16

SAMO NEKA IDE, VODA DA GA NOSI.

Prijedorcanin

05.03.2019 12:25

Ja se samo bojim da ce se on povuci potpuno sa politicke scene normalno kao da nista nije uradio svom narodu i uzivati nakon toga u svom bogatstvu.Ovo stvarno kad bi se desilo a moguce je onda taj narod ne treba postojati.

gandra

05.03.2019 12:32

NE VRAĆAJ SE MOLIM TE.

INFO

05.03.2019 12:46

Prodao si sve sto se moglo prodati. Meni samo nije jasno kako stalno ljudi glasaju za njega. Sin ti je kupio vulkano aparate i donosite novi zakon da samo on svoje aparate moze da postavi.

patriota

05.03.2019 12:53

RE.....na ovom forumu ti tvoji komentari ste naj....naj pametni.RE i njegov lider Stanivuković pokupili svu pamet celog sveta.

Federalac

05.03.2019 12:57

Moze moze, u Laktase se vrati odakle si i ponikao. Tu ti je mjesto, pa vracaj svoje Srbe na "pravi put" na koji si ih vec bespovratno poveo.

Gospodin Šefik

05.03.2019 13:08

...e vala gospodine Dodik, jednom otiđe u svijet i sad najavljuješ otkaz, nismo se tako dogovorili haha

Zoka kalis

05.03.2019 13:51

Nevracaj se ti,duduce,nego vrati sve sto si oteo od svog naroda i vrati sve plate koje si primio i dalje primas

Novica

05.03.2019 13:58

NEMA PROEKATA NA KOJIMA SE MOŽE PRATI STOTINE MILIONA NEMA BUDŽETA OD PRIJESEDNIKA OD 11 MILIONA KOJI SU IŠLI ZA LUKSUZ SNSDa MiSLIO DAĆE BITI I TAMO I OVAMO ALI NEMA SAD SAMO SIROMAŠIŠ R SRBSKU TAMO GLAVNI KAKIR

Миле Ронхил

05.03.2019 13:59

Миле Додик да се повуче из политике!? То може само жута штанпа да пише ради тиража. Миле може отићи са власти само на онај начин на који је и дошао, или недо Бог за њега, неким пријеким случајем. Нема од тога ништа, све док Србијанци по Зворнику и Вишегради гласају за њега.

Mile Ronhil

05.03.2019 13:59

Mile Ronhil MiloKrad lazov najveci u BIH.

veliko postenje

05.03.2019 14:03

mala laza za njega pljunit pa polizat je nista

Miko

05.03.2019 14:20

Pokrades izbore pa sad hoces da se izvuces?!

Domi

05.03.2019 14:58

Idi samo idi ,da te oci moje ne gledaju!al opet lazes ,po obicaju!!

Ma jasta neka samo ide da ga nase oci vise negledaju, neka povede i biserku sasobom i ona je omrazeni lik. Ovdje ste uzeli sta ste mogli i umjeli idi u Srbiju i kandiduj se na sledecim predsjednickim izborima pa neka i oni malo osjete sta smo mi trpili 20 gidina. Idi i nesikiraj se toliko za nasu unucad ako se ti budes za njh sikirao jadna im majka.

Jeca

05.03.2019 15:53

Bl-Bg

05.03.2019 15:10

To je tako kad se odmakne od ove vukojebine i razgovara sa ljudima kojima je sve cisto. Zna se sta se mora uraditi, a ove seljacke nacisticke fore mogu samo jos kod Srba da prodju. Ponasanje u stilu ratno plijena i sitnog kleptomanskog lopova su dovele do skoro potpunog iseljenja.

Dodik

05.03.2019 15:11

Politika je kurva,morate slusati nas politicare inace vam saljemo gospodina LUKACA

Rale

05.03.2019 15:14

Mozemo mi da se vadimo u uzivamo u ovom fasizmu jos malo vremena. Vrlo brzo ce doci vrjeme ljudi kao Komsic ili Bogic Bogicevic. Ova se forma totalnog nacionalizma izlizala, i boga pitaj koliko zaduzila Republiku Srpsku. Sad jos ovo proganjanje novinara, u stilu Putina, jednoumlje kad je u pitanju Republika Srpska, koja je ce po mom misljenju neminovno propasti.

Republika Srpska je stvorena uz mnoge žrtve i iz ljubavi njenog naroda i ne može nestati. Lako nestaju države koje su sklepane na brzinu i bez ičiije ljubavi.

Re

05.03.2019 15:50

zux

05.03.2019 15:21

Ma hajde?!

Koja bi to sreca bila ali ne bi bilo nista ako ne bi poveo I Baketa I dragog svog jarana Covica Jer kako ce zivjeti jedan bez drugog

AR

05.03.2019 16:15

Free@Last

05.03.2019 15:48

Ti i tvoji niste izgubili previše vremena, naprotiv, jako dobro ste ga iskoristili ... Ne brini, za svojih 6 unučadi (za sada) imaš privatnu državu familije Dodik

Glamoc

05.03.2019 16:09

DOBRO JE REKLA CENICKA, NIJE OVA FUNKCIJA ZA NJEGA, ON MORA BITI NEGDJE BLIZE PARAMA!

borac

05.03.2019 16:22

Jos jedna od mnogi njegovi lazi.

Milan

05.03.2019 16:49

Na zalost onih koji ovo prizeljkuju on ce uvijek pobjedjivati!!! Zivo nas kralj Milorad Dodik!!!

MARKO

05.03.2019 18:20

Š T E T A BAŠ!!

Da

05.03.2019 18:59

Javnosti je poznato da imas unucad!Neka su ziva i zdrava i da nemaju nista od tvoga karaktera,to im treba pozeliti! Najbolje da se ne vratis ili da odes sa jos par porodica,kako rece,koje su se obogatile!TEBE TO BOLI,STO SVI ZNAJU KOLIKO SI OPLJACKAO I POKRAO!!!Gubis se,jer i EU,zna kakav si i kako prikrivas ubistva nase djece,koju bacate kad ih ubijete u kanalizaciju!Da si manje krao i nama nesto davao,ne bi sad zivio u strahu,bojis se svoje sjene.Stice strasni sud i vrijeme je!!!

Lažov ostaje lažov , samo godinu stariji

05.03.2019 19:10

Idi i ne okreći se sine ,, SRETNO, lažovu 21 vjeka

Seronja

05.03.2019 19:15

Nema para iz drzavne kase ,a ni ne snalazi se dobro u eliti

Arhandjelo

05.03.2019 19:23

MILORADE KO NAM UBI NASEG DAVIDA U CENTRU BANJALUKE?.

Priprema terena

05.03.2019 20:05

Zeli reci da ga niko nece skloniti nego da on sam zeli reci Eto, kao, mogao bi on ostati ali nece.Kako da ne! I zamislite to zbog BiH , zbog njenog dobra. Zalim ga kako mora igrati. Da nije travnicki sindrom u pitanju, pa da se covjek skloni prije nego se prosiri.

Видјесте ли га данас на конференцији за штампу између двије Пејине унуке,Жељке и Наде Тешановић која је у рату псовала четничку мајку.Па зар ни једна Српкиња није могла бити председница и потпредсједница Републике Српске.

Заслужна Српкиња

05.03.2019 21:21

055

05.03.2019 20:55

Pa to je tako projektovano,nije dolje profitabilno,izgleda ništa od skidanja sankcija i zato rikverc!

Brko

05.03.2019 21:00

Mirsad Dodik, bivsi mesar, trenutni postar. Smilujte se ljudi, nije mu lako... Degradira sam sebe od glavnog baje u obicnog postara hahaha

Bagra

05.03.2019 21:21

Ovaj narod je zaista glup kad trpi Misli kleptomane i njegovu mafiju. Ima ih manje nego vas, rusite ih. Davor Dragičević vam je pokazao kako se narod može okupiti. Birajte pametne i hrabre, a još ih ima. Baja je sigurno dobio po pljuni u Briselu i neki ultimatum. Bagru samo ih revolucija moze skinuti, oduzeti im imovinu i suditi im!

NN

05.03.2019 22:40

Cujte da sve propane ako on napusti mjesto clana predsjednistva. Covjek je stvarno umislio da je nezamjenjiv. Sad izjavljuje da mladi odlaze a sjetite se prije godinu se sprdao na TV kako ga neki mole da se vrate i da im pomogne naci posao. A pogledajte i ovo o NATO nema vise necemo u NATO dekleracija RS i to vec da odlozi za kasnije. Lazovcina i psihopata nevidjeni. Nadam se da ce ovaj narod imati snage da ga strpa u zatvor i oduzme mu sve i porodici sto je pokrao kao sto je i Sanader zavrsio.

RAK

06.03.2019 04:56

Upravo sam dozivio da mi policajac slomi licnu kartu i kaze da je ne vazeca zato sto je slomljena, a nikada nisam napravio ni jedan problem niti sam ikada imao problema sa zakonom. Sutra idem da trazim drzavljanstvo od bilo koje druge drzave necu da zivim ovde.

Pa???

06.03.2019 08:08

Ne mozes cijelu BiH staviti pod svoju sapu, a mislio si.

СИЛВАНА

06.03.2019 09:19

А гдје???? Кад си обећавао и бусао се да ти можеш да си ти једини патриота тад је само било да се докопаш власти. А сад друга прича. Теби је лако снадбио си се и обезбједио себи резервну државу. Народе ако нисте потрошили паре што вам је дао да га опет изаберете обезбједите себи резервни дом. Ето вам сад ко је прави патриота а ко Бакировац. Прозивао је честите људе који ниједну надлежност нису пренијели са РС на БиХ и ништа лоше по РС нису урадили. Е мој народе видите ли сад или су вам још очи повезане. Кад прогледате тад ће вам бити касно.

cups

06.03.2019 13:08

Nema povlacenja nema predaje. Gdje je ono "ne moze nam niko nista ..."

anonim

07.03.2019 06:44

obezbedio si ti svoju unucad a mozda cak i njihovu buducu djecu a siromasni ispastaju jadni

Misko

07.03.2019 08:50

Bilo seljace iz Mrcevaca u Briselu. Posto je godinama placao velike pare da bude na vlasti a ovi u Briselu digli cijenu reketa htjeo baja da izadje. Medutim ulaz jako skup ali izlaz puno, puno skuplji.....

Lazov

07.03.2019 15:42

Ostaje lazov

Istina!!!

08.03.2019 08:38

"-Nemam vremena za dangubu." To sto je Dodig izrekao je ISTINA: svaki trenutak njegove aktivnosti koji nije debelo unovcio-na stetu srpskog naroda- je za njega izgubljeni trenutak.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.