Dodik najavio povlačenje

-Nemam vremena za dangubu. Ako zajedno s drugim kolegama u Predsjedništvu, najduže za godinu, ne uspijem vratiti Bosnu i Hercegovinu sa sadašnjeg puta samouništenja na pravi put, ja napuštam Predsjedništvo, vraćam se u Banjluku pa neka sve propadne – izjavio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Bosna i Hercegovina 05.03.2019 | 09:50
Dodik najavio povlačenje

U intervjuu za Al Džaziru Balkan, prilikom jučerašnjeg boravka u Briselu, Dodik je na pitanje da li je to rekao i zvaničnicima EU odgovorio:

– Da, iako ne baš doslovno tako, ali sam briselske prijatelje zamolio da nam od sada ne daju preteške uslove za kandidatski status.

Dodik tvrdi da je pokušao da ih uvjeri da bi se procesi u BiH nakon sticanja kandidatskog statusa u mnogim aspektima mogli okrenuti u pozitivnom pravcu. 

Šta su Vam na to rekli gospodin Hahn i gospođa Mogherini, bilo je pitanje novinara.

– Rečeno mi je da ćemo za rješavanje nekih od najvažnijih problema imati bezrezervnu pomoć EU, da mnogo toga, poput formiranja Savjeta ministara, možemo i moramo uraditi sami. Saglasni su sa mnom da se mnogi naši problemi mogu i moraju rješavati odmah jer je mnogo godina izgubljeno u nepovrat. U Briselu takođe nemaju ništa protiv ako nam u rješavanju naših nagomilanih problema budu pomagali i drugi naši prijatelji. Dogovorili smo se da neka osjetljiva pitanja kao što je članstvo u NATO odložimo za kasnije. Rekao sam im, takođe, da bi odgovornost morali od sada da snosimo svi koji stvari kod nas ne postavljamo na pravo mjesto, ali i oni koji se razmeću lažnim nadama dok nam građani odlaze iz zemlje. A najveću odgovornost trebalo bi da snose oni koji kojekakvim nerealnim inicijativama, zahtjevima i kvazivizijama o unitarnoj ili građanskoj BiH koče suštinske reforme. Ja sam transparentni pragmatičar koji na BiH gleda očima realiste i tako se i ponašam. Svi me baš u tome i ne razumiju dobro, ali to nije do mene – rekao je Dodik.

Na konstituciju da je realnost da EU i Srbija zvanično zagovaraju cjelovitost BiH, Dodik je rekao da teritorijalna cjelovitost BiH nije sporna, alio je sporna njena nefunkcionalnost. Na pitanje kako Milorad Dodik kao predsjedavajući Predsjedništva vidi BiH u ovom času, odgovorio je da je vidi „kao karikaturu od države, a volio bi je vidjeti kao harmoničnu zajednicu sastavljenu od dva ravnopravna entiteta u kojoj niko nikoga ne negira, niti iko ikome smeta da napreduje“.

– Bosna kao država može da opstane samo ako bošnjački političari, moj kolega Željko Komšić, takozvana ljevica i inteligencija u Federaciji BiH postanu svjesni da je BiH složena država i da kao takva nema nikakve izglede da u skoroj budućnosti postane građanska. A unitarna neće svakako nikada ni postati. Ja, kao što je javnosti poznato, imam šestoro unučadi, moja je dužnost i po tom osnovu da stvaram i da iza sebe ostavim što bolje uslove za život svima onima koji tek dolaze – poručio je, između ostalog, Dodik.

Srpskainfo

Komentari / 130

Ostavite komentar
Name

Ostaj tamo

05.03.2019 08:56

NE VRACAJ SE U BANJA LUKU..NE NIKAKO..NEKA TE U SARAJEVU PA ODATLE IDI I U TUNGUZIJU..NE VRACAJ SE TO TE SRBI MOLE...IDI I NE OKRECI SE..

ODGOVORITE
Name

Re

05.03.2019 09:41

Ne može u Tunguziju, tamo je već bio Crnadak.

Name

Pzd

05.03.2019 09:56

lažovčina jedna svoju unučad je ve¢ smjestio u Beograd šta ga briga za našom što se potucaju bez posla

Name

igor

05.03.2019 09:57

Ostani SA BAKIROM I COVICEM,A VRATI OPLJACKANO

Name

Dejan BL

05.03.2019 10:07

Ne povlaci se on zbog uspjeha ili ne uspjeha BiH,on zna da zbog svojih budaletina kojima je okruzen gubi Banjaluku i ostatak RS.Ima on istrazivanja i svjestan ke da je SNSD nikad gori zahvaljujuci Lukacu,Cvijanovicki,Majkickinarcisoidnom Radoicicu...SNSD je postala stranka mraka.

Name

Dezurni "krivac" je RS i Dodik

05.03.2019 10:09

Pogledajmo, na ovom forumu uglavnom se napada Dodik. A, da li je Dodik krivac za stanje u BiH? Pozivamo se na demokratiju, a Dodik je dobio bise glasova od svih clanova predsjednistva. Smijemo li se pozivati na demokratiju, a ignorisati ovu cinjenicu? Pogledajmo, bosnjacki i "htvatski" clan predsjednistva uslovljavaju nesto sa NATom, a vidjeli smo i culi da niko iz EU ne uslovljava put BiHa u EU nikakvim ulaskom u NATO. I opet Dodik kriv. Znamo odkle to tolazi.

Name

Kamiondzija

05.03.2019 10:09

A sta ce onaj kamiondzija iz milica? Gdje ce on, ovaj ce na njegovo mjesto

Name

Re Dezurni krivac je RS i Dodik

05.03.2019 10:33

Dodik je izbore pokrao kao sto je pokrao sve sto se dalo pokrasti u RS.

Name

Mafijaska posla

05.03.2019 10:34

Teze kontrolise kriminalne tokove.Izmice potpunoj kontroli.

Name

Kiki

05.03.2019 10:36

Za re dezurni...mjesas babe i zabe, saberi se. Ko uslovljava nesto za kretanju prema EU?..Niko. Samo se uslovljava MAP jer je taj zakon donesen i potvrdjen tim glasovima o kojim ti pricas ..da su sada uslovljeni. Aj umij se fino da sve skontas...malko si dekoncentrisan.

Name

re

05.03.2019 10:48

slažem se, ne vraćaj se molim te

Name

Borko

05.03.2019 10:51

Dodik je patoloski lazov. Ako je nesto rekao ujutru,to popodne ne vazi. Kakvo povlacenje,on ce povuci u propast ovo sto je ostalo od RS. Sada kada je opozicija definitivno isparila,kada je grupa PzD izbacena iz stroja,kada je snaga RS krenula napolje,ostalo mu je samo palamudjenje izmedju obroka da bi RTRS imala kao neke vijesti

Name

PORUČILI SU KRSTIĆI....

05.03.2019 10:57

Pazi molim te, a tvoj entitet "cvjeta"? Nemože BiH ići ka samouništenju, države ne propadaju baš tako jednostavno, to je proces koji traje godinama a nekada i vijekovima. Država može ekonomski stagnirati ili ekonomski propadati, iz aviona se vidi da tvoj RS entitet propada u svakom smislu, ekonomija u RS je uništena, ti se od nekuda povlačiš i predlažeš povlačenja od kako si uzjaho narodu na grbaču. "On nema vremena za gubljenje" hahha kao do sada nešto radio, jesi Baja, radio si, na ekonomskm i svakom drugom uništenju ALI entiteta. Kakve veze ima da li je neko shvatio ili nije da BiH neće biti građanska,? to nikakav uticaj nema na sadašnje ekonomsko stanje, ili na opšte stanje u društvu. Da li bi Željko Komšić volio da BiH bude građanska ili ne nema nikakav utica na propast banaka u RS, propast željeznica, zdravstva...etc. Baja, tvoja politička karijera je na zalasku, nisi legitimn o i legalno na sadašnjoj poziciji, na predizbornim tribinama si otvoreno prijetio, obećavao krezavim biračima po 100 KM da glasaju za tebe. BiH nikada stabilnija a entitet RS nikada u goroj poziciji. Tebi se "unitaristi" u Sarajevu klanjaju i podržavaju tvoj "rad" i tvoju politiku, to je istina,

Name

re Dezurni krivac...

05.03.2019 11:02

NIKO nikoga ne uslovljava, ako je za tebe "uslovljavanje" da budući predsjedavajući Savjeta Ministara BiH mora poštovati zakon, to je onda drugi par opanaka. To su zakoni za koje su glasali upravo svi snsd-ovci sa Dodigom na čelu. U BiH je politička situacija sasvim normalna, nema nikakvog specijalnog stanja. Dodig je kriv za stanje u RS-u

Name

Komentar

05.03.2019 11:05

Da je pravde, u Banjaluku bi mogao samo na Tunjice.

Name

Vladavina prava

05.03.2019 11:10

Pokrali vise a ne dobili glasove. Razlika!

Name

Злата

05.03.2019 11:20

а ви само наставите тако да налазите и нападате своје лјуде,па ћу да видим хоћете ли имати болје да предложите ишта ће бити сансрпскм после нјега!

Name

tajkun

05.03.2019 11:21

Tajkuni mu preuzeše ministarstva i uprave. Kum Budo Stanković preuzeo RUGIP pa sa zemljišnom mafijom Deurićem, Stojčinom i Bosom, sve uknjiži bez znanja glavnog.

Name

ZNANJE

05.03.2019 11:22

Milorade, ti si prvenac bio u navanju lažnih nada narodu, a sada hoćeš da okriviš druge što mladost ode vani i što čemo uskoro ostati bez naroda. Nemoj bježati od problema, već iste rješav. Problem je što si ti u Republici Srpskoj naučio da bude samo onako kako ti hoćeš. Na nivou BiH pitaju se i drugi i trebao bi da naučiš tu lekciju.

Name

POVUCI KADROVE

05.03.2019 11:26

ODLIČNO. POVUCI I KADROVE LEBA TI. DUŠANKU SA FAKSOM U 56. GODINI, PERU SA MEGA TREND KUPLJENOM DIPLOMOM, POLUDIPOMATE OD NEBOJŠE RADMANOVIĆA, I TAKO....................BIĆE NAM GORE AL IZDRŽAĆEMO.

Name

dubica

05.03.2019 11:27

Dobio po guzanu-"Dogovorili smo se da neka osjetljiva pitanja kao što je članstvo u NATO odložimo za kasnije"

Name

Murat 123

05.03.2019 12:19

Milorad Dodik,za prijatelje AKO! 27.12.2018 "Dodik poručuje: AKO za mjesec-dva dana ne bude odluke u slučaju Dragičević, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz kancelarija" 6.12.2018 "Dodik: AKO ne bude zastave RS-a, neće biti sjednice Predsjedništva BiH" 25.04.2015. "Dodik:Deklaracija o slobodnoj i samostalnoj RS podrazumijeva zahtjev SNSD-a za povratak ovlasti Republici Srpskoj do 2017. godine, koje joj je oduzeo visoki predstavnik u BiH.AKOdo toga ne dođe, 2018. godine građani RS će glasati na obaveznom referendumu za nezavisnost RS." 5.7.2017 "Dodik prijeti haosom AKO se ne ukine obilježavnje 1. marta i 25. novembra" 17.01.2018 "Dodik: AKO postanem član Predsjedništva BiH, zakletvu ću polagati u Banjaluci" 28.05.2015 "Dodik: AKO se BiH ne uskladi sa Dejtonom - referendum 2017."

Name

pa da

05.03.2019 12:31

Srpska je "za vrijeme njega" unistena, a sta ce biti posle njega, pa to sto je ostalo! A da li ce se oporaviti, zaista treba kristalna kugla!?

Name

Predvidivo

05.03.2019 12:39

Dangubiti u Sa je njegov licni ekonomski krah. Crpiti se za nesto sto mu ne donosi licnu korist ni u kom smislu,naprotiv....Sigurno je on imao planove u tom smislu i na tom polju, ali nesto opako koci....

Name

075

05.03.2019 13:41

Milorade tvoj sljedeći TARGET može biti samo Švicarska, imaju dosta jakih banaka koje bi ti, siguran sam, brzo do bankrota doveo!

Name

RE DEZURNI KRIVAC ..

05.03.2019 14:48

PA COVJECE CITAS LI TI I GLEDAS LI STA SE DESAVALO U TESLICU U NEDJELJU? O KAKVIM TO TI GLASOVIMA PRICAS. JESI LI VIDIO KAKO DODIK DOLAZI DO GLASOVA? A KAD GA PROVALE I SPRIJECE U KRADJI DOGODI SE TESLIC. KOGA JE ON POBIJEDIO NA IZBORIMA? MA SRAM VAS BILO , KORDONI POLICIJE TREBAJU CUVATI VRECE SA GLASOVIMA DA IH NE ZAMIJENI. ON OSVOJIO OVOLIKO ILI ONOLIKO GLASOVA, PI JAZAVCI JEDNI. VI MOZETE OSVOJITI 20 % OSTALO UKRADETE.

Name

za RE

05.03.2019 16:07

Ma da Crnadak nas je doveo u propast a ne Dodik i njegovi lopovsko-kriminalni saradnici,bajni ministri,direktori,načelnici.bolje pokrij te se po usima!

Name

Re Dezurni krivac je Dodik

06.03.2019 05:50

Jesili ti uopste normalan pricas o nekoj demokratiji kakvoj demokratiji dodikovoj tiraniji.Druga pa taj osti Dodik je dao zeleno svjelo Radmanovicu da potpisu za ulazak u. Nato i to sa molbom da to bude po brzoj proceduri Jedno prica drugo radi.sad kaze jedno onda sutra drugo.Covjek sa sto lica bezlarakteran unistio RS i ti onda pitas jeli on krivac pa normalno da jeste i to najveci.

Name

ja

07.03.2019 05:46

A da li si ti bitango,lopove,lazove rekao njima "da je dzaba fakultetska diploma,ako nisi u SNSD-u"

Name

O sebi govoriš

05.03.2019 09:02

Za sve što si rekao upravo si ti najodgovorniji jer nas predugo vodiš putem sunovrata i to trčećim korakom.

ODGOVORITE
Name

hm

05.03.2019 09:12

Pa to se ocekivalo, jos kada se kandidovao.

Name

Svasta

05.03.2019 09:25

Hajde unitarna, nije dobro ni da je entitet takav, ali gradjanska, kao ne treba se ni truditi da postane!?

Name

Svasta

05.03.2019 09:29

Zatim, neko drugi kriv posle 20 godina njegove politike u RS, sto ne napreduje, sto je opljackana i unistena od strane njegove krminalne vlasti.

Name

Мирослав

05.03.2019 09:31

Шта си ти све рекао, али ваљда има и тог свевишњег.

Name

Valjda jasno

05.03.2019 09:33

Iza sebe mozete da ostavite samo propast i nikakve uslove za zivot svih nas, sto sw vidi u skoro prepolovljenom broju stanovnika.

Name

Milun

05.03.2019 09:37

O kakvom obezbjeđivanju pričaš, pa ti si obezbjedio svoje unuke da ništa ne rade, ma kakvi i unuke svojih unuka sram te bilo.

Name

re hm

05.03.2019 09:37

I još će se kandidovat za gradonačelnika Banjaluke 2020.

Name

O h hiljadu mojih žalosti

05.03.2019 09:44

Burle da li vjeruješ sam sebi? Mi ti sve vjerujemo

Name

A

05.03.2019 10:39

Ajde odmah ne cekaj i povedi svoje jarane bakira i covica jer vi ste najvece zlo za ovaj narod i drzavu !!!previse godina mlatite praznu slamu a svoj dzep enormno ste napunili !!fujjjjjjjj koje bahacenjeee

Name

RE

05.03.2019 12:12

Idi gdje hoćeš samo se ne vracaj, dosta te je, unistili ste sve i privredu i banke, ojadili narod! Neka vas nosi crni djavo narodu sa grbace, marvo seoska!

Name

Googl

05.03.2019 09:31

vidis gore nema kradje....to njega zeza.

ODGOVORITE
Name

Kakav ološ!

05.03.2019 11:02

Kakva smo mi govna kad nas ovaj prestavlja i da ga ne možemo smjeniti da nas ne sramoti i zajebava.

Name

DJOKA

05.03.2019 09:36

KAD JEDNOM ODES ODAVDE..SVE CE DA SE RASPADNE..CEO SISTEM KOJI SI POSTAVIO..SVI TVOJI MINISTRI I UHLJEBI..A OPOZICUJA KOJA SE SAMO TAKO ZOVE..ONDA CE SKOLOVANI MLADI LJUDI RADITI I ODGOVARATI ZA NERAD..TAD CE SIROTINJA DOBIJATI PLATU ZA SVOJ RAD..TAD CE ODGOVARATI ZA POGIBIJE LJUDI NA RADNOM MJESTU..IDI I TI I TE BOGATE PORODICE I NE VRACAJTE SE..DOCI CE VRIJEME KAD CE TE BJEZATI OD NAS KO I NASA DJECA OD VAS..

ODGOVORITE
Name

Idemo u propast

05.03.2019 09:38

Obezbjedio si ti svojih i 6000 unucadi i sad mozes potpisivati sta ti je volja. Jadan je ovaj narod kojeg vode takvi politicari.

ODGOVORITE
Name

Da

05.03.2019 11:00

Dodik je lazov, kriminalac, lopov, prostak......TACKA.

Name

Gojko

05.03.2019 09:41

Ovo je pravi državnik, sa obrazom. A ne kao Vukota, sve sjebo a neće da da ostavku, još se sam proglasio za predsednika RS, smešno, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Мирослав

05.03.2019 10:00

Гојчине оправдо си сендвић, једино појачај ако хоћеш нешто више.

Name

Re Gojko - Nova Oluja

05.03.2019 10:05

Da je Vukota Govedarica i Mladen Ivanić na čelu Republike Srpske već bi mnogi Srbi bili u kolonama ka Istoku. Bila bi nova Oluja iz Republike Srpske.

Name

E Moj Gojko

05.03.2019 10:08

Koliko si ti covjece glup.

Name

re

05.03.2019 10:29

Jel ti to nas zaj......?

Name

hm

05.03.2019 10:32

Da, e bas je onaj Vukota unistio RS. Opljackao svoj narod. Pokrao glasove i izmanipulisao gradjane. I nikako da podneae ostavku!

Name

Re Gojko

05.03.2019 11:02

Kakva si ti budaletina,da vece nrma. Ti si nasao da pricas o Dodikom postenju,pa taj je olicenje svega zloga na ovom svijetu.Od njega jedino moze biti gori onaj koji podrzava takvog monstruma. Srami se svoje djece,predaka i buducih pokoljenja koja nemaju buducnost upravo radi,,milosrdnog"Dodika.Fujjjjj

Name

Gojko

05.03.2019 11:19

Ovi Szp sektaši se prime ko mlad kupus

Name

Re Gojko

05.03.2019 12:23

prosto ne mogu vjerovati da pismen covjek moze biti toliko glup. I jos se time javno hvaliti. Gojko ti si za zaljenje.

Name

Re

05.03.2019 16:00

E moj gojko, njega više ni žena ne brani.

Name

Pop jovica

05.03.2019 09:51

Izgleda da lemi može biti BAJA samo u Bakincima i Republici Srpskoj i nigdje više! Čim nešto nije po njegovom On odmah kukavički bježi! Ovaj svoj bijeg iz Sarajeva lemi je najavljivao i prije tako da možemo računati na to,On će kasnije naći neko opravdanje za bježaniju i tako će završiti njegov politički angažman u Sarajevu kukavički i jadno! Lemi se najbolje snalazi kada je okružen svojim poltronima u stranci ili kada mu režimski novinari postavljaju unaprijed dogovorena pitanja i samo tada je lemi BAJA i nikad i nigdje više! Čim lemi naleti na *tvrdo* On se odmah povlači i bježi! Nadam se da će ostati u Sarajevu što duže da gledamo lažnog BAJU kako se nemoćno koprca zapetljan u svoje laži i neznanje! Biće zanimljivo gledati njegove simpatizere koji u čudu gledaju kako im glavni BAJA kukavički bježi ne mareći za njih! E moji sektaši,koga ste Vi poslali u Sarajevo da se bori za naše interese?!

ODGOVORITE
Name

re Pop Jovica

05.03.2019 11:08

On se još nije navikao na posao u Sarajevu a kada je otišao u Evropu, među ozbiljne političare sve mu se smučilo i već bi da bježi. Ja sam rekao čim je dobio mandat da će on otići i postaviti nekog drugog, mislim da to ustav dozvoljava, za Baju je šator, vašer i klicanje velikom vođi, nije za njega visoka politika i krajnja ozbiljnost, on na to nije navikao.

Name

Pop jovica

05.03.2019 11:13

re slažem se!

Name

Alan Ford

05.03.2019 09:53

Najveća pomoć za Srpsku i Federaciju bila bi da Dodik, Bakir i Čović doživotno stave iza brave ali u nekom napuštenom rudniku bez dnevne svjetlosti.

ODGOVORITE
Name

Q

05.03.2019 10:21

Idi Sotono,u pakao,tamo ti je mjesto,ne pogani svetu zemlju,koliko je ubijenih mladih momaka,zbog tebe,njih krv vapi pred Bogom,ne misli da ces izbjeći kaznu,nema zlata,i eura pred Bogom,cime ces dati otkup,za dusu,David ce te pitati

Name

Hahaaaa

05.03.2019 10:23

Auuu pa ti si taj sto kocis put u Evropu pa ti si sboje i kumove i sve svoje zbrinuo a kad ce sankcije !?????????? Vreme je krajnje da sva tri trebate u zatvor i oduzimanje imovine !!!!! Rezultati vaseg rada su vise nego vidljivi @!!! Fujjjjjjjjjjjjjj

Name

Milan B.

05.03.2019 09:55

Uvalio nas u govna sviju pa bi da se povuce u BL ,e nece moci tako,provo odgovarati pa u zatvor i ako ziv izadjes nazad u svoje selo bez igdke icega voziti komsijin traktor za dnevnicu ! To bi bilo realno da ima zakona!

ODGOVORITE
Name

Zar ne!?

05.03.2019 12:49

U Bl se mijemja, dolaze nove snage. Pod hitno mora u rikverc.

Name

Pop jovica

05.03.2019 10:02

Nego,je li dodo nosio zastavu Republike Srpske u Brisel? :)

ODGOVORITE
Name

Mami

05.03.2019 14:25

Dobro uočeno!

Name

Macak

05.03.2019 10:02

Znalo se to i prije izbora,samo su me tada satrali replikama. Ode u Sarajevo Karan ili Stevandic,a Dodik na čelo vlade,a Viskovic umjesto Lukača.

ODGOVORITE
Name

borac VRS

05.03.2019 10:09

vrati se u laktaše, zaboravi banjaluku koju si unazadio za 50 godina

ODGOVORITE
Name

Balkanhistory

05.03.2019 10:09

Ja sam govorio da ce se on opet Bosnjastvu vratiti. Srbi su izmisljotina Habsburgovaca s pocetka 19. vijeka, a Milini preci su bili Bosnjaci muslimani, koji su se nakon Habsburske okupacije Balkana morali popravoslaviti. U dubini duse Mile voli Bosnu, jedinu srednjovjekovnu balkansku pojavu. Hrvatska je pocekom 18. vijeka izmisljena, Srbija pocetkom 19. vijeka. Obe takozvane drzavice su kreacije Habsburgovaca i Berlinsko-Becke skole.

ODGOVORITE
Name

Re

08.03.2019 06:21

Jer to Povjest ili historija? Reče ti svašta i ostade živ...

Name

Jode

05.03.2019 10:11

Ja sam misljenja da jedino ovaj covjek moze BIH izvesti na pravi put sa ove stranputice.Jedini problem je sto on sa druge strane nema prave sagovornike i druga dvojica nisu mu ni do koljena u svakom pogledu.

ODGOVORITE
Name

Daleko od istine

05.03.2019 13:02

Pa prvo je potrebno da sam sebe izvede na pravi put, sto je realno neizvodjivo.

Name

Re

05.03.2019 13:06

Sta je to pravi put? Objasni.... Ako je to put na kom ce on ukrasti jos koji milion, a mi ostati jos siromasniji, neka hvala.

Name

re Jode

05.03.2019 15:06

Misliš ti samo problem je što ti pojma nemaš, daj se prvo informiši koje su ustavne nadležnosti predsjedništva BiH.

Name

zoki

05.03.2019 10:16

STJ zarko!

ODGOVORITE
Name

Polaznik

05.03.2019 10:22

Idi dok se jos ne nakoti duduka

ODGOVORITE
Name

Rogatičanin

05.03.2019 10:31

Laže pas ko čovjek!

ODGOVORITE
Name

guz

05.03.2019 10:35

Naucio da tlaci Srbe,osladilo mu se,u Sarajevu je niko i nista.

ODGOVORITE
Name

DAVID

05.03.2019 10:44

Nece dugo! I njemu se CRNO pise,nemoj te misliti da je bezbjedno u Beogradu.. Nebih im bila u kozi.. Odbrojavaju dani i minute i. sekunde...

ODGOVORITE
Name

Selim Barakovic

05.03.2019 10:50

Ne možete raditi ono što vi želite pa vam ne odgovora ta pozicija

ODGOVORITE
Name

Zoka kalis

05.03.2019 10:55

Nevracaj se ti,duduce,nego vrati sve sto si oteo od svog naroda i vrati sve plate koje si primio i dalje primas

ODGOVORITE
Name

Re

05.03.2019 10:58

sve vec unaprijed isplanirano.Kao povuce se.Pokrao je sve sto se moglo pokrasti.Ostalo jos nesto malo.Kredita novih nema,i ako ima sita neka.Fino ce se pokupiti i nestati sa politicke scene.

ODGOVORITE
Name

NN

05.03.2019 10:58

Ko još vjeruje ovom lažovu i njegovoj demagogiji

ODGOVORITE
Name

Krojačica

05.03.2019 11:07

Dok preuzme i igre na sreću da zaokruži cjelinu.

ODGOVORITE
Name

INFO

05.03.2019 11:47

Sin mu je kupio vulkano aparate

Name

Zakletva se ne gazi

05.03.2019 11:15

Godinama priča da je protiv jedinstvene BiH, da će odvojiti RS-Zapadna Srbija, zalaže se za hrvatski entitet, odakle ova priča?. Sad priča kontra onog godinana, samo nas zbunjuje. Rad u Sa mu je tvrd orah, ne ide po planu, kao u RS. Nije dobro ovako često mijenjati mišljenja, radi autoriteta. P. S. Zaboravio je i onu značkicu-zastavicu bar u reveru ponijeti, a onoliko zaklinjanje, pa smo opet u zabuni...

ODGOVORITE
Name

Vitez Istine

05.03.2019 11:16

pa zar nije bila neka prica da ce se vratiti poslije godinu dana...a da ce tamo ici neko drugi umjesto njega... jer iz sarajeva ne moze kontrolisati svoje bandite u RS

ODGOVORITE
Name

EKOLOG

05.03.2019 11:16

SAMO NEKA IDE, VODA DA GA NOSI.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin

05.03.2019 11:25

Ja se samo bojim da ce se on povuci potpuno sa politicke scene normalno kao da nista nije uradio svom narodu i uzivati nakon toga u svom bogatstvu.Ovo stvarno kad bi se desilo a moguce je onda taj narod ne treba postojati.

ODGOVORITE
Name

gandra

05.03.2019 11:32

NE VRAĆAJ SE MOLIM TE.

ODGOVORITE
Name

INFO

05.03.2019 11:46

Prodao si sve sto se moglo prodati. Meni samo nije jasno kako stalno ljudi glasaju za njega. Sin ti je kupio vulkano aparate i donosite novi zakon da samo on svoje aparate moze da postavi.

ODGOVORITE
Name

patriota

05.03.2019 11:53

RE.....na ovom forumu ti tvoji komentari ste naj....naj pametni.RE i njegov lider Stanivuković pokupili svu pamet celog sveta.

ODGOVORITE
Name

Federalac

05.03.2019 11:57

Moze moze, u Laktase se vrati odakle si i ponikao. Tu ti je mjesto, pa vracaj svoje Srbe na "pravi put" na koji si ih vec bespovratno poveo.

ODGOVORITE
Name

Gospodin Šefik

05.03.2019 12:08

...e vala gospodine Dodik, jednom otiđe u svijet i sad najavljuješ otkaz, nismo se tako dogovorili haha

ODGOVORITE
Name

Zoka kalis

05.03.2019 12:51

Nevracaj se ti,duduce,nego vrati sve sto si oteo od svog naroda i vrati sve plate koje si primio i dalje primas

ODGOVORITE
Name

Novica

05.03.2019 12:58

NEMA PROEKATA NA KOJIMA SE MOŽE PRATI STOTINE MILIONA NEMA BUDŽETA OD PRIJESEDNIKA OD 11 MILIONA KOJI SU IŠLI ZA LUKSUZ SNSDa MiSLIO DAĆE BITI I TAMO I OVAMO ALI NEMA SAD SAMO SIROMAŠIŠ R SRBSKU TAMO GLAVNI KAKIR

ODGOVORITE
Name

Миле Ронхил

05.03.2019 12:59

Миле Додик да се повуче из политике!? То може само жута штанпа да пише ради тиража. Миле може отићи са власти само на онај начин на који је и дошао, или недо Бог за њега, неким пријеким случајем. Нема од тога ништа, све док Србијанци по Зворнику и Вишегради гласају за њега.

ODGOVORITE
Name

Mile Ronhil

05.03.2019 12:59

Mile Ronhil MiloKrad lazov najveci u BIH.

ODGOVORITE
Name

veliko postenje

05.03.2019 13:03

mala laza za njega pljunit pa polizat je nista

ODGOVORITE
Name

Miko

05.03.2019 13:20

Pokrades izbore pa sad hoces da se izvuces?!

ODGOVORITE
Name

Domi

05.03.2019 13:58

Idi samo idi ,da te oci moje ne gledaju!al opet lazes ,po obicaju!!

ODGOVORITE
Name

Jeca

05.03.2019 14:53

Ma jasta neka samo ide da ga nase oci vise negledaju, neka povede i biserku sasobom i ona je omrazeni lik. Ovdje ste uzeli sta ste mogli i umjeli idi u Srbiju i kandiduj se na sledecim predsjednickim izborima pa neka i oni malo osjete sta smo mi trpili 20 gidina. Idi i nesikiraj se toliko za nasu unucad ako se ti budes za njh sikirao jadna im majka.

Name

Bl-Bg

05.03.2019 14:10

To je tako kad se odmakne od ove vukojebine i razgovara sa ljudima kojima je sve cisto. Zna se sta se mora uraditi, a ove seljacke nacisticke fore mogu samo jos kod Srba da prodju. Ponasanje u stilu ratno plijena i sitnog kleptomanskog lopova su dovele do skoro potpunog iseljenja.

ODGOVORITE
Name

Dodik

05.03.2019 14:11

Politika je kurva,morate slusati nas politicare inace vam saljemo gospodina LUKACA

ODGOVORITE
Name

Rale

05.03.2019 14:14

Mozemo mi da se vadimo u uzivamo u ovom fasizmu jos malo vremena. Vrlo brzo ce doci vrjeme ljudi kao Komsic ili Bogic Bogicevic. Ova se forma totalnog nacionalizma izlizala, i boga pitaj koliko zaduzila Republiku Srpsku. Sad jos ovo proganjanje novinara, u stilu Putina, jednoumlje kad je u pitanju Republika Srpska, koja je ce po mom misljenju neminovno propasti.

ODGOVORITE
Name

Re

05.03.2019 14:50

Republika Srpska je stvorena uz mnoge žrtve i iz ljubavi njenog naroda i ne može nestati. Lako nestaju države koje su sklepane na brzinu i bez ičiije ljubavi.

Name

zux

05.03.2019 14:21

Ma hajde?!

ODGOVORITE
Name

AR

05.03.2019 15:15

Koja bi to sreca bila ali ne bi bilo nista ako ne bi poveo I Baketa I dragog svog jarana Covica Jer kako ce zivjeti jedan bez drugog

Name

Free@Last

05.03.2019 14:48

Ti i tvoji niste izgubili previše vremena, naprotiv, jako dobro ste ga iskoristili ... Ne brini, za svojih 6 unučadi (za sada) imaš privatnu državu familije Dodik

ODGOVORITE
Name

Glamoc

05.03.2019 15:09

DOBRO JE REKLA CENICKA, NIJE OVA FUNKCIJA ZA NJEGA, ON MORA BITI NEGDJE BLIZE PARAMA!

ODGOVORITE
Name

borac

05.03.2019 15:22

Jos jedna od mnogi njegovi lazi.

ODGOVORITE
Name

Milan

05.03.2019 15:49

Na zalost onih koji ovo prizeljkuju on ce uvijek pobjedjivati!!! Zivo nas kralj Milorad Dodik!!!

ODGOVORITE
Name

MARKO

05.03.2019 17:20

Š T E T A BAŠ!!

ODGOVORITE
Name

Da

05.03.2019 17:59

Javnosti je poznato da imas unucad!Neka su ziva i zdrava i da nemaju nista od tvoga karaktera,to im treba pozeliti! Najbolje da se ne vratis ili da odes sa jos par porodica,kako rece,koje su se obogatile!TEBE TO BOLI,STO SVI ZNAJU KOLIKO SI OPLJACKAO I POKRAO!!!Gubis se,jer i EU,zna kakav si i kako prikrivas ubistva nase djece,koju bacate kad ih ubijete u kanalizaciju!Da si manje krao i nama nesto davao,ne bi sad zivio u strahu,bojis se svoje sjene.Stice strasni sud i vrijeme je!!!

ODGOVORITE
Name

Lažov ostaje lažov , samo godinu stariji

05.03.2019 18:10

Idi i ne okreći se sine ,, SRETNO, lažovu 21 vjeka

ODGOVORITE
Name

Seronja

05.03.2019 18:15

Nema para iz drzavne kase ,a ni ne snalazi se dobro u eliti

ODGOVORITE
Name

Arhandjelo

05.03.2019 18:23

MILORADE KO NAM UBI NASEG DAVIDA U CENTRU BANJALUKE?.

ODGOVORITE
Name

Priprema terena

05.03.2019 19:05

Zeli reci da ga niko nece skloniti nego da on sam zeli reci Eto, kao, mogao bi on ostati ali nece.Kako da ne! I zamislite to zbog BiH , zbog njenog dobra. Zalim ga kako mora igrati. Da nije travnicki sindrom u pitanju, pa da se covjek skloni prije nego se prosiri.

ODGOVORITE
Name

Заслужна Српкиња

05.03.2019 20:21

Видјесте ли га данас на конференцији за штампу између двије Пејине унуке,Жељке и Наде Тешановић која је у рату псовала четничку мајку.Па зар ни једна Српкиња није могла бити председница и потпредсједница Републике Српске.

Name

055

05.03.2019 19:55

Pa to je tako projektovano,nije dolje profitabilno,izgleda ništa od skidanja sankcija i zato rikverc!

ODGOVORITE
Name

Brko

05.03.2019 20:00

Mirsad Dodik, bivsi mesar, trenutni postar. Smilujte se ljudi, nije mu lako... Degradira sam sebe od glavnog baje u obicnog postara hahaha

ODGOVORITE
Name

Bagra

05.03.2019 20:21

Ovaj narod je zaista glup kad trpi Misli kleptomane i njegovu mafiju. Ima ih manje nego vas, rusite ih. Davor Dragičević vam je pokazao kako se narod može okupiti. Birajte pametne i hrabre, a još ih ima. Baja je sigurno dobio po pljuni u Briselu i neki ultimatum. Bagru samo ih revolucija moze skinuti, oduzeti im imovinu i suditi im!

ODGOVORITE
Name

NN

05.03.2019 21:40

Cujte da sve propane ako on napusti mjesto clana predsjednistva. Covjek je stvarno umislio da je nezamjenjiv. Sad izjavljuje da mladi odlaze a sjetite se prije godinu se sprdao na TV kako ga neki mole da se vrate i da im pomogne naci posao. A pogledajte i ovo o NATO nema vise necemo u NATO dekleracija RS i to vec da odlozi za kasnije. Lazovcina i psihopata nevidjeni. Nadam se da ce ovaj narod imati snage da ga strpa u zatvor i oduzme mu sve i porodici sto je pokrao kao sto je i Sanader zavrsio.

ODGOVORITE
Name

RAK

06.03.2019 03:56

Upravo sam dozivio da mi policajac slomi licnu kartu i kaze da je ne vazeca zato sto je slomljena, a nikada nisam napravio ni jedan problem niti sam ikada imao problema sa zakonom. Sutra idem da trazim drzavljanstvo od bilo koje druge drzave necu da zivim ovde.

ODGOVORITE
Name

Pa???

06.03.2019 07:08

Ne mozes cijelu BiH staviti pod svoju sapu, a mislio si.

ODGOVORITE
Name

СИЛВАНА

06.03.2019 08:19

А гдје???? Кад си обећавао и бусао се да ти можеш да си ти једини патриота тад је само било да се докопаш власти. А сад друга прича. Теби је лако снадбио си се и обезбједио себи резервну државу. Народе ако нисте потрошили паре што вам је дао да га опет изаберете обезбједите себи резервни дом. Ето вам сад ко је прави патриота а ко Бакировац. Прозивао је честите људе који ниједну надлежност нису пренијели са РС на БиХ и ништа лоше по РС нису урадили. Е мој народе видите ли сад или су вам још очи повезане. Кад прогледате тад ће вам бити касно.

ODGOVORITE
Name

cups

06.03.2019 12:08

Nema povlacenja nema predaje. Gdje je ono "ne moze nam niko nista ..."

ODGOVORITE
Name

anonim

07.03.2019 05:44

obezbedio si ti svoju unucad a mozda cak i njihovu buducu djecu a siromasni ispastaju jadni

ODGOVORITE
Name

Misko

07.03.2019 07:50

Bilo seljace iz Mrcevaca u Briselu. Posto je godinama placao velike pare da bude na vlasti a ovi u Briselu digli cijenu reketa htjeo baja da izadje. Medutim ulaz jako skup ali izlaz puno, puno skuplji.....

ODGOVORITE
Name

Lazov

07.03.2019 14:42

Ostaje lazov

ODGOVORITE
Name

Istina!!!

08.03.2019 07:38

"-Nemam vremena za dangubu." To sto je Dodig izrekao je ISTINA: svaki trenutak njegove aktivnosti koji nije debelo unovcio-na stetu srpskog naroda- je za njega izgubljeni trenutak.

ODGOVORITE