Преокрет у Глазгову, Розе близу клупе Селтика!

Келти размишљају о тренеру Салцбурга као наследнику Брендана Роџерса!

Фудбал 05.03.2019 | 14:45
Преокрет у Глазгову, Розе близу клупе Селтика!
Било је готово, Нил Ленон је већ спремао говор за промоцију. Кад одједном – преокрет. Селтик још није изабрао новог тренера, јер се појавио нови и веома јаки кандидат – Марк Розе.

Актуелни тренер Салцбурга умешао се у трку за новог тренера Келта, на кладионицама на Острву квоте на њега су у великом паду. А, где има дима...

Изгледа да струја у управи Селтика сматра да би се требало окренути неким новим лицима, доказаним на европској сцени. Нил Ленон је у првом мандату у клубу, од 2010. до 2014. године, освојио пет трофеја, међутим, није успео да направи пробој у Лиги шампиона.

С друге стране, Марк Розе чуда прави са Салцбургом у Лиги Европе, са лакоћом је стигао до осмине финала, док је пре годину дана добацио чак до полуфинала. Прошле јесени Аустријанци су били "виђени" и као будући учесник Лиге шампиона, а онда их је усред Салцбурга шокирала - Црвена звезда.

Розеу је остало још годину дана уговора са Салцбургом, међутим, Шкоти верују да и он размишља о наредном кораку, о преласку на виши ниво, што Селтик у односу на његов садашњи клуб јесте, колико год да ни Келти последњих година немају правог такмаца у домаћем првенству.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар