Preokret u Glazgovu, Roze blizu klupe Seltika!

Kelti razmišljaju o treneru Salcburga kao nasledniku Brendana Rodžersa!

Fudbal 05.03.2019 | 14:45
Preokret u Glazgovu, Roze blizu klupe Seltika!
Bilo je gotovo, Nil Lenon je već spremao govor za promociju. Kad odjednom – preokret. Seltik još nije izabrao novog trenera, jer se pojavio novi i veoma jaki kandidat – Mark Roze.

Aktuelni trener Salcburga umešao se u trku za novog trenera Kelta, na kladionicama na Ostrvu kvote na njega su u velikom padu. A, gde ima dima...

Izgleda da struja u upravi Seltika smatra da bi se trebalo okrenuti nekim novim licima, dokazanim na evropskoj sceni. Nil Lenon je u prvom mandatu u klubu, od 2010. do 2014. godine, osvojio pet trofeja, međutim, nije uspeo da napravi proboj u Ligi šampiona.

S druge strane, Mark Roze čuda pravi sa Salcburgom u Ligi Evrope, sa lakoćom je stigao do osmine finala, dok je pre godinu dana dobacio čak do polufinala. Prošle jeseni Austrijanci su bili "viđeni" i kao budući učesnik Lige šampiona, a onda ih je usred Salcburga šokirala - Crvena zvezda.

Rozeu je ostalo još godinu dana ugovora sa Salcburgom, međutim, Škoti veruju da i on razmišlja o narednom koraku, o prelasku na viši nivo, što Seltik u odnosu na njegov sadašnji klub jeste, koliko god da ni Kelti poslednjih godina nemaju pravog takmaca u domaćem prvenstvu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar