Павков: Даћу им гол и главом!

Нико у екипи није задовољан резултатом, поручује Звездина "деветка". . .

Фудбал 06.03.2019 | 18:00
Павков: Даћу им гол и главом!
Шта мислите, да ли је Владан Милојевић знао за податак да је Милан Павков на сваком од четири претходна меча против Партизана постигао гол, пре него што је одлучио да га уведе у игру у 46. минуту 159. вечитог дербија? Ако јесте, подвешћемо то под потпуно очекиван, логичан потез. Ако није, онда алал вера на инстинкту. Момак из Бегеча показао је још једном да Звездина "деветка" није случајно на његовим леђима, те да му су црно-бели заиста омиљене муштерије. Пета утакмица и пети гол против комшија из Хумске. Таквим учинком мало ко може да се похвали против Партизана, ако уопште неко може.

Павков пар дана касније овако анализира кључни детаља из 74. минута...

"После доброг паса Бена нисам морао да примам лопту, шутирао сам из прве. Лопта је само том путањом могла да прође до мреже. Задовољан сам због тога, оно што се очекивало од мене - то сам урадио. Добијао сам ваздушне дуеле, постигао гол који је био довољан на крају за реми. Међутим, нико у екипи није задовољан резултатом, желели смо победу", казао је у разговору за Вечерње новости Звездин јунак. 

Гол против Ливерпула лепши, атрактивнији, међутим...

"Захтевнији ударац је био сада, против Партизана, позиција искоса, морало је добро да се опали. Драг ми је погодак, иако би имао много већи значај да је био победоносни. Хвала навијачима што су ме бодрили, а гол главом што су тражили у песми надам се да ће добити у следећем дербију. Партизанови играчи добро бране прекиде, високи су. Али биће још прилика". 

Нервоза, кошкања и грешке судија нису га изненадили.

"Сваки дерби је такав. Очекују се варнице, да буде бурно на терену. Тако је било и сада. Морамо с тиме да се носимо. Жустро је било на обе стране. За нас је најважније да је бодовна предност остала иста и да сигурно идемо ка одбрани титуле". 

Чињеница да га је из ложе Маракане гледало неколико скаута из различитих европских клубова не оптерећује га превише и подсећа: 

"Ви сте ме у новинама већ продали, не знам ни како сам остао овде", уз осмех ће Павков о оним спекулацијама да је требало да иде у Кину. "Ту сам и даље, остајем до краја сезоне и драго ми је што је тако, што сам ту. Желим да дам још доста значајних голова у Звездином дресу". 

Извор: моззартспорт

Фото: Страрспорт

Коментари / 0

Оставите коментар