Балотели дао гол, па се укључио уживо преко Инстаграма!

Нападач марсејског Олимпика, Марио Балотели, постигао је водећи погодак у дербију Олимпика и Сент Етјена и прославио тај погодак на несвакидашњи начин.  Нова лудорија Балотелија: Славио гол на Инстаграму! Имао је помоћника крај терена који му је додао телефон након сјајног поготка. . . Погледајте.

Фудбал 04.03.2019 | 19:15
Балотели дао гол, па се укључио уживо преко Инстаграма!
Марио Балотели је одувек био контраверзна личност и фудбалер који привлачи доста пажње како на терену, тако и ван њега.

Добио је разне казне, како финансијске тако и неке друге што од лига, што од полиције, такође су га прославили неки занимљиви потези, инциденти, али и неке прославе голове.

У недељу од 21 час, Олимпик је у Марсеју дочекао љутог ривала, екипу Сент Етјена, а Марсеј је од 12. минута дошао до вођства, преко управо Супер Марија Балотелија, који је након корнера лопту спровео у гол.

Балотели није одабрао било какав начин за прославу овог гола, већ је од камермана позајмио телефон и сликао "селфи" фотографију, заједно са својим саиграчима.

Франческо Тоти, некадашњи капитен Роме, први је селфијем прославио свој гол, на једном од градских дербија са екипом Лација.



До краја каријере Марија Балотелија, и касније, памтиће се прослава гола против Јунајтеда када је по постигнутом голу подигао дрес и без претераних емоција показивао мајицу на којој пише "Зашто увек ја?", којом је алудирао на то да је увек у центру пажње због лудости...

Ипак, Марио Балотели и пуних осам година касније и даље има "бубице", жељан је фокуса медија, а тако је било и у недељном дербију против Сент-Етјена (2:0).

Нови нападач Олимпика из Марсеја постигао је водећи гол за свој тим у 12. минуту, на пас Флорана Тована из корнера, а потом је отрчао ка једном од камермана иза гола, који је, испоставило се, био његов помоћник у прослави поготка.

Од њега је у руке добио телефон, сви су били у чуду шта ће да се деси, а онда је Балотели отишао на свој Инстаграм и упалио "лајв" пренос са терена!

Хиљаде љубитеља фудбала који га прате на овој друштвеном мрежи могли су да виде Балотелија и саиграче из угла његове камере на телефону, што је прослава поготка какву до сада нисмо видели, бар не у некој од најјачих лига света.

Био је то његов четврти гол у пет наступа за Марсеј у Лиги 1 од доласка из Нице, док је Флоран Тован већ у 21. минуту поставио коначан резултат, голом са "беле тачке".

Вреди напоменути и да није кажњен жутим картоном.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар