Baloteli dao gol, pa se uključio uživo preko Instagrama!

Napadač marsejskog Olimpika, Mario Baloteli, postigao je vodeći pogodak u derbiju Olimpika i Sent Etjena i proslavio taj pogodak na nesvakidašnji način.  Nova ludorija Balotelija: Slavio gol na Instagramu! Imao je pomoćnika kraj terena koji mu je dodao telefon nakon sjajnog pogotka. . . Pogledajte.

Fudbal 04.03.2019 | 19:15
Baloteli dao gol, pa se uključio uživo preko Instagrama!
Mario Baloteli je oduvek bio kontraverzna ličnost i fudbaler koji privlači dosta pažnje kako na terenu, tako i van njega.

Dobio je razne kazne, kako finansijske tako i neke druge što od liga, što od policije, takođe su ga proslavili neki zanimljivi potezi, incidenti, ali i neke proslave golove.

U nedelju od 21 čas, Olimpik je u Marseju dočekao ljutog rivala, ekipu Sent Etjena, a Marsej je od 12. minuta došao do vođstva, preko upravo Super Marija Balotelija, koji je nakon kornera loptu sproveo u gol.

Baloteli nije odabrao bilo kakav način za proslavu ovog gola, već je od kamermana pozajmio telefon i slikao "selfi" fotografiju, zajedno sa svojim saigračima.

Frančesko Toti, nekadašnji kapiten Rome, prvi je selfijem proslavio svoj gol, na jednom od gradskih derbija sa ekipom Lacija.



Do kraja karijere Marija Balotelija, i kasnije, pamtiće se proslava gola protiv Junajteda kada je po postignutom golu podigao dres i bez preteranih emocija pokazivao majicu na kojoj piše "Zašto uvek ja?", kojom je aludirao na to da je uvek u centru pažnje zbog ludosti...

Ipak, Mario Baloteli i punih osam godina kasnije i dalje ima "bubice", željan je fokusa medija, a tako je bilo i u nedeljnom derbiju protiv Sent-Etjena (2:0).

Novi napadač Olimpika iz Marseja postigao je vodeći gol za svoj tim u 12. minutu, na pas Florana Tovana iz kornera, a potom je otrčao ka jednom od kamermana iza gola, koji je, ispostavilo se, bio njegov pomoćnik u proslavi pogotka.

Od njega je u ruke dobio telefon, svi su bili u čudu šta će da se desi, a onda je Baloteli otišao na svoj Instagram i upalio "lajv" prenos sa terena!

Hiljade ljubitelja fudbala koji ga prate na ovoj društvenom mreži mogli su da vide Balotelija i saigrače iz ugla njegove kamere na telefonu, što je proslava pogotka kakvu do sada nismo videli, bar ne u nekoj od najjačih liga sveta.

Bio je to njegov četvrti gol u pet nastupa za Marsej u Ligi 1 od dolaska iz Nice, dok je Floran Tovan već u 21. minutu postavio konačan rezultat, golom sa "bele tačke".

Vredi napomenuti i da nije kažnjen žutim kartonom.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar