Солскјер: Нема предаје ни у Паризу!

Оле Гунар Солскјер и Манчестер јунајтед настављају са добрим играма и победама.

Фудбал 04.03.2019 | 14:15
Солскјер: Нема предаје ни у Паризу!
После тријумфа над Саутемптоном (3:2), десетом у 12 окршаја у Премијер лиги откако је на кормилу, Солскјер тврди да нијшта није немогуће, па ни то да Јунајтед изненади Пари сен Жермен.

Французи су у првом мечу Лиге шампиона победили на "Олд Трафорду" са 2:0, реванш се игра у среду у Паризу, а Солскјер каже да немају намеру да дигну руке од Лиге шампиона.

"Нећемо да се опростимо од такмичења тек тако, без жестоке борбе. Идемо тамо да играмо фудбал, да уживамо. Знамо да је тамо тешко славити и знамо колико су добро играли на нашем стадиону. Ово је велики изазов за моје играче, да оду тамо и покажу шта заиста могу. Мислим да смо још у игри, не може нико тек тако да нас отпише", поручио је Солскјер. 

Томе у прилог иде податак да Јунајтед има рекордних осам победа у низу на гостујућем терену. Нешто што никада чак ни Алексу Фергусону није пошло за руком. 

"Играли смо фантастично на страни, али имамо неколико повреда и суспензија (Погба), тако да нисмо у доброј стартној позицији. Покушаћемо да одиграмо отворено, радије бих да победимо са 4:2, него да покушамо да дођемо до 2:0 и продужетака. Мислим да можемо да постигнемо гол тамо и ко зна, ако тако буде, свашта може да се догоди у последњих 15 до 20 минута", каже Норвежанин. 

Он каже да му се допада то што играчи Јунајтеда опет постижу голове у "минут до 12", као некада у његово време. Он је у финалу Лиге шампиона 1999. против Бајерна, постигао гол за 2:1 у последњим тренуцима меча. 

"Срећан сам што смо буквално 'ископали' ова три бода. Подсећа ме све на старе дане, био сам много пута део свега тога", рекао је ОИе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар