Solskjer: Nema predaje ni u Parizu!

Ole Gunar Solskjer i Mančester junajted nastavljaju sa dobrim igrama i pobedama.

Fudbal 04.03.2019 | 14:15
Solskjer: Nema predaje ni u Parizu!
Posle trijumfa nad Sautemptonom (3:2), desetom u 12 okršaja u Premijer ligi otkako je na kormilu, Solskjer tvrdi da nijšta nije nemoguće, pa ni to da Junajted iznenadi Pari sen Žermen.

Francuzi su u prvom meču Lige šampiona pobedili na "Old Trafordu" sa 2:0, revanš se igra u sredu u Parizu, a Solskjer kaže da nemaju nameru da dignu ruke od Lige šampiona.

"Nećemo da se oprostimo od takmičenja tek tako, bez žestoke borbe. Idemo tamo da igramo fudbal, da uživamo. Znamo da je tamo teško slaviti i znamo koliko su dobro igrali na našem stadionu. Ovo je veliki izazov za moje igrače, da odu tamo i pokažu šta zaista mogu. Mislim da smo još u igri, ne može niko tek tako da nas otpiše", poručio je Solskjer. 

Tome u prilog ide podatak da Junajted ima rekordnih osam pobeda u nizu na gostujućem terenu. Nešto što nikada čak ni Aleksu Fergusonu nije pošlo za rukom. 

"Igrali smo fantastično na strani, ali imamo nekoliko povreda i suspenzija (Pogba), tako da nismo u dobroj startnoj poziciji. Pokušaćemo da odigramo otvoreno, radije bih da pobedimo sa 4:2, nego da pokušamo da dođemo do 2:0 i produžetaka. Mislim da možemo da postignemo gol tamo i ko zna, ako tako bude, svašta može da se dogodi u poslednjih 15 do 20 minuta", kaže Norvežanin. 

On kaže da mu se dopada to što igrači Junajteda opet postižu golove u "minut do 12", kao nekada u njegovo vreme. On je u finalu Lige šampiona 1999. protiv Bajerna, postigao gol za 2:1 u poslednjim trenucima meča. 

"Srećan sam što smo bukvalno 'iskopali' ova tri boda. Podseća me sve na stare dane, bio sam mnogo puta deo svega toga", rekao je OIe.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar