Жеља играча Партизана: Гробари, у сриједу сви у Хумску!

Фудбалери Партизана позвали своје навијаче да против Радничког из Ниша у среду испуне трибине стадиона у Хумској улици.

Фудбал 04.03.2019 | 14:45
Жеља играча Партизана: Гробари, у сриједу сви у Хумску!
По коментарима навијача Партизана који су се појавили на друштвеним мрежама може се закључити да су задовољни како су црно-бели одиграли 159. "вечити дерби".

Партизан није победио, али је дуго водио и дефинитивно био ближи освајању три бода од фаворизоване Црвене звезде, којој су кладионичарски букмејкери (и не само они) прогнозирали сигурну победу, давајући јој неуобичајено мали коефицијент на тријумф, док је на победу Партизана био и преко четири. 

Да у дербијима нема фаворита и да су у питању посебне утакмице, у којима жеља и борбеност имају врло битне улоге, показао је и 159. окршај два највећа српска клуба.

Пошто су похваљени за борбеност и жељу од стране навијача и играчи "парног ваљка" истакли су једну жељу. 

А, она је да стадион у среду, када у Хумској буде гостовао другопласирани Раднички из Ниша, буде испуњен далеко већим бројем навијача него до сада.

"Позивам навијаче да дођу на стадион Партизана, да га напуне и да нам помогну да сваку следећу утакмицу добијемо и погурају нас када треба", позив је Немање Николића за среду.

Партизан и Раднички играју у среду од 18. часова у оквиру 25. кола Суперлиге. Нишлије су 22 кола без пораза и једини неуспех доживели су против Звезде на стадиону "Рајко Митић", али још прошлог лета. Први меч Партизана и Радничког, одигран на Чаиру завршен је без победника – 2:2.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар