Želja igrača Partizana: Grobari, u srijedu svi u Humsku!

Fudbaleri Partizana pozvali svoje navijače da protiv Radničkog iz Niša u sredu ispune tribine stadiona u Humskoj ulici.

Fudbal 04.03.2019 | 14:45
Želja igrača Partizana: Grobari, u srijedu svi u Humsku!
Po komentarima navijača Partizana koji su se pojavili na društvenim mrežama može se zaključiti da su zadovoljni kako su crno-beli odigrali 159. "večiti derbi".

Partizan nije pobedio, ali je dugo vodio i definitivno bio bliži osvajanju tri boda od favorizovane Crvene zvezde, kojoj su kladioničarski bukmejkeri (i ne samo oni) prognozirali sigurnu pobedu, davajući joj neuobičajeno mali koeficijent na trijumf, dok je na pobedu Partizana bio i preko četiri. 

Da u derbijima nema favorita i da su u pitanju posebne utakmice, u kojima želja i borbenost imaju vrlo bitne uloge, pokazao je i 159. okršaj dva najveća srpska kluba.

Pošto su pohvaljeni za borbenost i želju od strane navijača i igrači "parnog valjka" istakli su jednu želju. 

A, ona je da stadion u sredu, kada u Humskoj bude gostovao drugoplasirani Radnički iz Niša, bude ispunjen daleko većim brojem navijača nego do sada.

"Pozivam navijače da dođu na stadion Partizana, da ga napune i da nam pomognu da svaku sledeću utakmicu dobijemo i poguraju nas kada treba", poziv je Nemanje Nikolića za sredu.

Partizan i Radnički igraju u sredu od 18. časova u okviru 25. kola Superlige. Nišlije su 22 kola bez poraza i jedini neuspeh doživeli su protiv Zvezde na stadionu "Rajko Mitić", ali još prošlog leta. Prvi meč Partizana i Radničkog, odigran na Čairu završen je bez pobednika – 2:2.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar