Миланова конкуренција за Сергеја је ПСЖ!

У игри 100. 000. 000 евра! Србин виђен као замена за Адријена Рабиоа.

Фудбал 06.03.2019 | 22:30
Миланова конкуренција за Сергеја је ПСЖ!
Можда на северу Италије влада мишљење да је обећан Милану, али ма колико ове сезоне био испод прошлогодишњег стандарда, Сергеј Милинковић Савић и даље привлачи озбиљну пажњу.

Сада Клаудио Лотито не може да рачна на вртоглавих 150.000.000 евра, али цена српског везисте и даље је прилично високо. Милан се нада да би Сергеја могао да добије као залог за кредит који договарају челници Лација и инвестиционог фонда Елиот, а у игру би наредних седмица могао да се укључи и Пари Сен Жермен. 

Није први пут да се СМС доводи у везу са париским клубом. И прошле сезоне Сергеја су пратили скаути ПСЖ, а према наводима француског портала Ле10Спорт интересовање је обновљено откако је закључана капија зимске трансфер пијаце. Сергеј је виђен као идеално решење за одлазећег Адријена Рабиоа, који дуже време одбија да потпише нови уговор с ПСЖ и готово извесно ће отићи са Парка принчева на лето. Истина, сад када му мајка Вероник више није агент, можда се односи са људима из Пари Сен Жермена окрену за 180 степени до лета. У овом тренутку Сергеј фигурира као прва замена за Рабиоа у случају да се ништа не буде променило и Француз оде без обештећења. 

Како се наводи, у игри је сума од 100.000.000 евра. То је сума која би свакако задовољила Лотитове апетите, али уколико би са инвестиционим фондом на челу Милана заиста успео да договори кредит за финансирање изградње новог стадиона, можда би контроверзни бизнисмен заиста био спреман да жртвује Сергеја и радије га проследи Милану. 

Милинковић Савић је ове сезоне тек на четири поготка и две асистенције из тридесет утакмица у свим такмичењима. За играча кога су прошле године посматрали Манчестер јунајтед, Сити, Челси, Барселона и Јувентус то је заиста мало...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар