Milanova konkurencija za Sergeja je PSŽ!

U igri 100. 000. 000 evra! Srbin viđen kao zamena za Adrijena Rabioa.

Fudbal 06.03.2019 | 22:30
Milanova konkurencija za Sergeja je PSŽ!
Možda na severu Italije vlada mišljenje da je obećan Milanu, ali ma koliko ove sezone bio ispod prošlogodišnjeg standarda, Sergej Milinković Savić i dalje privlači ozbiljnu pažnju.

Sada Klaudio Lotito ne može da račna na vrtoglavih 150.000.000 evra, ali cena srpskog veziste i dalje je prilično visoko. Milan se nada da bi Sergeja mogao da dobije kao zalog za kredit koji dogovaraju čelnici Lacija i investicionog fonda Eliot, a u igru bi narednih sedmica mogao da se uključi i Pari Sen Žermen. 

Nije prvi put da se SMS dovodi u vezu sa pariskim klubom. I prošle sezone Sergeja su pratili skauti PSŽ, a prema navodima francuskog portala Le10Sport interesovanje je obnovljeno otkako je zaključana kapija zimske transfer pijace. Sergej je viđen kao idealno rešenje za odlazećeg Adrijena Rabioa, koji duže vreme odbija da potpiše novi ugovor s PSŽ i gotovo izvesno će otići sa Parka prinčeva na leto. Istina, sad kada mu majka Veronik više nije agent, možda se odnosi sa ljudima iz Pari Sen Žermena okrenu za 180 stepeni do leta. U ovom trenutku Sergej figurira kao prva zamena za Rabioa u slučaju da se ništa ne bude promenilo i Francuz ode bez obeštećenja. 

Kako se navodi, u igri je suma od 100.000.000 evra. To je suma koja bi svakako zadovoljila Lotitove apetite, ali ukoliko bi sa investicionim fondom na čelu Milana zaista uspeo da dogovori kredit za finansiranje izgradnje novog stadiona, možda bi kontroverzni biznismen zaista bio spreman da žrtvuje Sergeja i radije ga prosledi Milanu. 

Milinković Savić je ove sezone tek na četiri pogotka i dve asistencije iz trideset utakmica u svim takmičenjima. Za igrača koga su prošle godine posmatrali Mančester junajted, Siti, Čelsi, Barselona i Juventus to je zaista malo...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar