Публика љута на Северину

Северина је на премијеру филма "Последњи Србин у Хрватској" дошла у друштву супруга Игора

Забава 03.03.2019 | 09:55
Публика љута на Северину
Северина Којић која је добила мању улогу у филму "Последњи Србин у Хрватској" каснила је на премијеру одржану на Фесту, због чега је публика морала да је чека више од пола сата.



Северина је на премијери требало да се појави у 22 часа, али је тамо стигла са двадесет минута закашњења са супругом Игором Којићем.

Певачица се понашала као да се ништа није догодило, а онда је поносно стала на црвени тепих и позирала фото-репортерина што је додатно продужило чекање публике на пројекцију филма.

Северина је овим потезом разбеснела и организаторе.

- То је најпре непоштовање публике, која је уредно платила карте и желела да пројекцију гледа на време. С друге стране, то је непоштовање и нас као организатора, редитеља филма и колега глумаца који су имали много веће улоге, а стигли су два сата раније овде. Нико се није понашао као звезда осим ње - рекао је један од организатора Феста.

Подсећамо, Којићева се у филму појављује свега два пута и то по неколико секунди. Управо то је изазвало и љутњу међу глумцима, који су се и поред тога што имају веће улоге и што су недеље и месеце проводили на снимањима појавили на време и испоштовали све процедуре.

Игор Којић такође има мању улогу у филму и игра једног од зомбија.

Међутим, и међу публиком се могло чути незадовољство због кашњења пројекције, а многи нису ни знали да се чека долазак Северине.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

исповиједање

03.03.2019 13:08

Оче,......згријешила сам.......знам,....гледао сам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

04.03.2019 06:25

Српска мајка бр. 2.

ОДГОВОРИТЕ