Publika ljuta na Severinu

Severina je na premijeru filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" došla u društvu supruga Igora

Zabava 03.03.2019 | 09:55
Publika ljuta na Severinu
Severina Kojić koja je dobila manju ulogu u filmu "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" kasnila je na premijeru održanu na Festu, zbog čega je publika morala da je čeka više od pola sata.



Severina je na premijeri trebalo da se pojavi u 22 časa, ali je tamo stigla sa dvadeset minuta zakašnjenja sa suprugom Igorom Kojićem.

Pevačica se ponašala kao da se ništa nije dogodilo, a onda je ponosno stala na crveni tepih i pozirala foto-reporterina što je dodatno produžilo čekanje publike na projekciju filma.

Severina je ovim potezom razbesnela i organizatore.

- To je najpre nepoštovanje publike, koja je uredno platila karte i želela da projekciju gleda na vreme. S druge strane, to je nepoštovanje i nas kao organizatora, reditelja filma i kolega glumaca koji su imali mnogo veće uloge, a stigli su dva sata ranije ovde. Niko se nije ponašao kao zvezda osim nje - rekao je jedan od organizatora Festa.

Podsećamo, Kojićeva se u filmu pojavljuje svega dva puta i to po nekoliko sekundi. Upravo to je izazvalo i ljutnju među glumcima, koji su se i pored toga što imaju veće uloge i što su nedelje i mesece provodili na snimanjima pojavili na vreme i ispoštovali sve procedure.

Igor Kojić takođe ima manju ulogu u filmu i igra jednog od zombija.

Međutim, i među publikom se moglo čuti nezadovoljstvo zbog kašnjenja projekcije, a mnogi nisu ni znali da se čeka dolazak Severine.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ispovijedanje

03.03.2019 13:08

Oče,......zgriješila sam.......znam,....gledao sam...

ODGOVORITE
Name

Joja

04.03.2019 06:25

Srpska majka br. 2.

ODGOVORITE