Савић: Не расправљам се с будалама!

Мећемо кукати као они! "Ми нисмо они да кукамо као после оног дербија на ЈНА", рекао је Савић после утакмице и говорио о чаркама на терену којих је и те како било ове вечери на "Маракани" у 159. "вечитом" дербију.

Фудбал 03.03.2019 | 14:30
Савић: Не расправљам се с будалама!
Није био задовољан Вујадин Савић реакцијама из табора Партизана.

Немања Г. Милетић и Саша Здјелар оценили су у изјавама након 159. "вечитог" дербија, у ком није било победника (1:1), да је Партизан био бољи од Црвене звезде, што је оцена с којом се уопште не слаже капитен шампиона Вујадин Савић.

"Нисам срећан због тога... Волео бих да буду још три дербија и да видимо ко је бољи у директном оркшају. Овако нећу да причам ко је бољи... Да не кажем сад нешто друго. Ја се с будалама не расправљам. Кад се расправљате с њима спусте вас на ваш ниво и они вас победе на искуство, тако да нема шта да се расправљам ни са Здјеларом, а ни са Милетићем", рекао је Савић после меча у разговору са новинарима у микс-зони и додао:

"Нема потребе да коментаришем никога из Партизана. Имамо победу и четири нерешене у последњих пет дербија".

О утакмици...

"Мислим да је на крају заслужан резултат. Видео сам и изјаву шефа Партизана, сасвим коректна, свака част њиховом шефу на том. Настављамо нашим путем, главе горе и кад сте у Звезди никад се не задовољавате. На добром смо путу ка титулу".

Вујадин Савић се потом у коментару поново осврнуо на бројне гужве на терену.

"Провоцирали су нас читав меч. Морали смо да им одговоримо жустро, да покажемо зубе на нашем стадиону, то је све у жару борбе. Скакали су на нас, али и ми на њих, то је нормално на дербију, сада је можда било и највише чарки, стање на табели је такво да су можда мало нервознији него ми, нећемо да дамо никоме да скачу на нас", рекао је Савић и апострофирао Здјелара као играча који је његову екипу највише провоцирао током меча.

Потом се осврнуо на суђење које је било у фокусу чини се сваког актера.

"Сигурно да судија није намерно правио грешке, није видео офсајд, није видео регуларан гол, нећу да га нападам. Судио је и то је то. Ми нисмо они да кукамо као после оног дербија на ЈНА кад смо дали гол какав смо дали, односно био је гол. Сад треба да причамо о томе? Није на нама да се диже тензија, нећу да верујем да је намерно правио грешке", навео је Вујадин Савић и потом анализирао још неке ситуације на терену.

"Честитао бих малом Павловићу на дебију, одиграо је поштено, желим му много дербија, по мени је требало да добије црвени над Боаћијем. Кад некога повучете то је за жути, био би му други, после је Немања Николић над Филипом Стојковићем", рекао је и закључио.

"На крају ће стање на табели показати ко је најбољи. Не да ја одговарам Милетићу..."

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар