Savić: Ne raspravljam se s budalama!

Mećemo kukati kao oni! "Mi nismo oni da kukamo kao posle onog derbija na JNA", rekao je Savić posle utakmice i govorio o čarkama na terenu kojih je i te kako bilo ove večeri na "Marakani" u 159. "večitom" derbiju.

Fudbal 03.03.2019 | 14:30
Savić: Ne raspravljam se s budalama!
Nije bio zadovoljan Vujadin Savić reakcijama iz tabora Partizana.

Nemanja G. Miletić i Saša Zdjelar ocenili su u izjavama nakon 159. "večitog" derbija, u kom nije bilo pobednika (1:1), da je Partizan bio bolji od Crvene zvezde, što je ocena s kojom se uopšte ne slaže kapiten šampiona Vujadin Savić.

"Nisam srećan zbog toga... Voleo bih da budu još tri derbija i da vidimo ko je bolji u direktnom orkšaju. Ovako neću da pričam ko je bolji... Da ne kažem sad nešto drugo. Ja se s budalama ne raspravljam. Kad se raspravljate s njima spuste vas na vaš nivo i oni vas pobede na iskustvo, tako da nema šta da se raspravljam ni sa Zdjelarom, a ni sa Miletićem", rekao je Savić posle meča u razgovoru sa novinarima u miks-zoni i dodao:

"Nema potrebe da komentarišem nikoga iz Partizana. Imamo pobedu i četiri nerešene u poslednjih pet derbija".

O utakmici...

"Mislim da je na kraju zaslužan rezultat. Video sam i izjavu šefa Partizana, sasvim korektna, svaka čast njihovom šefu na tom. Nastavljamo našim putem, glave gore i kad ste u Zvezdi nikad se ne zadovoljavate. Na dobrom smo putu ka titulu".

Vujadin Savić se potom u komentaru ponovo osvrnuo na brojne gužve na terenu.

"Provocirali su nas čitav meč. Morali smo da im odgovorimo žustro, da pokažemo zube na našem stadionu, to je sve u žaru borbe. Skakali su na nas, ali i mi na njih, to je normalno na derbiju, sada je možda bilo i najviše čarki, stanje na tabeli je takvo da su možda malo nervozniji nego mi, nećemo da damo nikome da skaču na nas", rekao je Savić i apostrofirao Zdjelara kao igrača koji je njegovu ekipu najviše provocirao tokom meča.

Potom se osvrnuo na suđenje koje je bilo u fokusu čini se svakog aktera.

"Sigurno da sudija nije namerno pravio greške, nije video ofsajd, nije video regularan gol, neću da ga napadam. Sudio je i to je to. Mi nismo oni da kukamo kao posle onog derbija na JNA kad smo dali gol kakav smo dali, odnosno bio je gol. Sad treba da pričamo o tome? Nije na nama da se diže tenzija, neću da verujem da je namerno pravio greške", naveo je Vujadin Savić i potom analizirao još neke situacije na terenu.

"Čestitao bih malom Pavloviću na debiju, odigrao je pošteno, želim mu mnogo derbija, po meni je trebalo da dobije crveni nad Boaćijem. Kad nekoga povučete to je za žuti, bio bi mu drugi, posle je Nemanja Nikolić nad Filipom Stojkovićem", rekao je i zaključio.

"Na kraju će stanje na tabeli pokazati ko je najbolji. Ne da ja odgovaram Miletiću..."

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar