Видео - Зоран Петровић потврдио: Звезда је оштећена!

"Звезди је поништен регуларан гол!" Председник Судијске комисије Фудбалског савеза Србије, Зоран Петровић, рекао је да је јасно да Звезди није признат чист гол у 159. вечитом дербију.  

Фудбал 03.03.2019 | 14:15
Видео - Зоран Петровић потврдио: Звезда је оштећена!
Челни човек Судијске комисије говорио о суђењу на 159. "вечитом дербију" и оценио да је домаћин оштећен код гола Ел Фарду Бена.

"Ретко се оглашавамо око судијских одлука, али оно што се види на снимку и није потребна посебна анализа, јесте да је Црвеној звезди поништен регуларан гол", рекао је Петровић Тањугу.

Он је навео да ће се анализирати још три спорне ситуације и после тога донети закључак и одговарајуће мере.

"Остале ситуације, као што је погодак Партизана, морају да се анализирају јер се не види ко је одиграо лопту пре него што је дошла до Николића. То ће се тек анализирати, ако је нападујући играч играо лоптом то је још један офсајд", казао је Петровић.

Такође, анализираће се ситуација и да ли је био пенал за Партизан у 35. минуту после дуела Вујадина Савића и Небојше Косовића, као и црвени картон који није додељен нападачу Партизана Немањи Николићу пред крај утакмице.



Зоран Петровић је навео и да је арбитар Данило Грујић морао да да црвени картон играчу Партизана Немањи Николићу пред крај утакмице.

Додао је да је сам дерби био "нервозан".

"Било је нервозно, пуно прекршаја. Очигледно да су неки, не сви играчи, али добар део њих, као и тренери подлегли атмосфери у дербију и томе шта он носи. То је што могу одмах да кажем. Све ћемо детаљно анализирати. И ситуације које изгледају чисте и оне о којима не можемо да се изјаснимо у овом тренутку", рекао је Петровић.

Утакмица између Звезде и Партизана у 24. колу Супер лиге завршена је нерешено 1:1.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар