Video - Zoran Petrović potvrdio: Zvezda je oštećena!

"Zvezdi je poništen regularan gol!" Predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Zoran Petrović, rekao je da je jasno da Zvezdi nije priznat čist gol u 159. večitom derbiju.  

Fudbal 03.03.2019 | 14:15
Video - Zoran Petrović potvrdio: Zvezda je oštećena!
Čelni čovek Sudijske komisije govorio o suđenju na 159. "večitom derbiju" i ocenio da je domaćin oštećen kod gola El Fardu Bena.

"Retko se oglašavamo oko sudijskih odluka, ali ono što se vidi na snimku i nije potrebna posebna analiza, jeste da je Crvenoj zvezdi poništen regularan gol", rekao je Petrović Tanjugu.

On je naveo da će se analizirati još tri sporne situacije i posle toga doneti zaključak i odgovarajuće mere.

"Ostale situacije, kao što je pogodak Partizana, moraju da se analiziraju jer se ne vidi ko je odigrao loptu pre nego što je došla do Nikolića. To će se tek analizirati, ako je napadujući igrač igrao loptom to je još jedan ofsajd", kazao je Petrović.

Takođe, analiziraće se situacija i da li je bio penal za Partizan u 35. minutu posle duela Vujadina Savića i Nebojše Kosovića, kao i crveni karton koji nije dodeljen napadaču Partizana Nemanji Nikoliću pred kraj utakmice.



Zoran Petrović je naveo i da je arbitar Danilo Grujić morao da da crveni karton igraču Partizana Nemanji Nikoliću pred kraj utakmice.

Dodao je da je sam derbi bio "nervozan".

"Bilo je nervozno, puno prekršaja. Očigledno da su neki, ne svi igrači, ali dobar deo njih, kao i treneri podlegli atmosferi u derbiju i tome šta on nosi. To je što mogu odmah da kažem. Sve ćemo detaljno analizirati. I situacije koje izgledaju čiste i one o kojima ne možemo da se izjasnimo u ovom trenutku", rekao je Petrović.

Utakmica između Zvezde i Partizana u 24. kolu Super lige završena je nerešeno 1:1.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar